Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 22:09)
Sakot, neblogi g.gif As maciau juos gyvai ant labai stilingos merginos, man buvo labai grazu wub.gif

o ji prie ko buvo priderinus? bigsmile.gif ir jauciu jau imsi tu juos greitai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 11 16, 23:17)
o ji prie ko buvo priderinus?  bigsmile.gif ir jauciu jau imsi tu juos greitai  lotuliukas.gif

Zinok, neprisimenu doh.gif Lyg suknele ar sijonas, storos pedkelnes. Bet buvo tikrai aukstas lygis, labai skoningai viskas atrode. Net atsisukau apziureti, nes atpazinau tuos batus, bet neprisimenu detaliu biggrin.gif

As jau pries kokius metus amazone buvau isidejusi tuos batus i krepsi, bet neisdrisau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 23:09)
Sakot, neblogi g.gif As maciau juos gyvai ant labai stilingos merginos, man buvo labai grazu wub.gif

ir aš juos esu mačiusi gyvai ir būtent va tuos blizgius, lakinius, žiauriai gerai atrodo, aš pati jau ne vieną sykį žadėjau įsigyti ruelaloje įmeta juos wub.gif wub.gif

jie žiauriai man patinka, kaip ir timbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 22:24)
Zinok, neprisimenu doh.gif Lyg suknele ar sijonas, storos pedkelnes. Bet buvo tikrai aukstas lygis, labai skoningai viskas atrode. Net atsisukau apziureti, nes atpazinau tuos batus, bet neprisimenu detaliu biggrin.gif

As jau pries kokius metus amazone buvau isidejusi tuos batus i krepsi, bet neisdrisau ax.gif  biggrin.gif

dabar amazone buvo 20% off batams , tik nezinau ar visiems galioja ar ne 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 20:11)
Dideja, sios kelnes turi potenciala biggrin.gif Bet mano akimis jos ne placios, o tiesios ax.gif Ir be batu as nieko nesuprantu tongue.gif Reikia prie ju batu ant aukstesnio kulno arba platformos, kitaip jos per ilgos.
Jos panasios i tas paskutines pilkas, bet tam, kad jos gerai atrodytu, reikia kulno, nors tu ka doh.gif  biggrin.gif

na, jei lyginsim su Tavosiomis, tai taip, Tavo platesnes biggrin.gif O maniskes gal ir tiesios, i gala neplateja, na bet vistiek ne cigaretes, o placios biggrin.gif

o su batais beda...anei aukstakulniu, anei platformu doh.gif smile.gif

va tokius turiu su vos aukstesniu kulnu ecco http://image.ceneo.p...53823-02001.jpg

QUOTE(enura @ 2014 11 16, 20:49)
Dideja, labai gerai atrodo tos kelnes su zydru megztuku  wub.gif ir tikrai iki pilno vaizdo batu reikia  biggrin.gif
Papildyta:
man atrodo dar su tokias vyrisko tipo aulinukais turetu gerai ziuretis 
https://img1.etsysta...l.299900955.jpg
tik reiktu irgi turbut ciut ciut patrumpinti, kad kristu gerai  ax.gif

tokius turiu, tik ne su gumom sonuose, o su uztrauktuku smile.gif

o su trumpinimu ne nezinau kaip butu...Airedos idetuose pavyzdziuose, tai tos kelnes kazkaip siaureja apacioj, o manosios gi ne, reiktu tada ne tik trumpinti, o dar ir siaurinti, nezinia koks rezultatas gautusi, zodziu pigiau ir patikimiau iseitu naujas nusipirkt smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 17, 09:20)
na, jei lyginsim su Tavosiomis, tai taip, Tavo platesnes biggrin.gif O maniskes gal ir tiesios, i gala neplateja, na bet vistiek ne cigaretes, o placios  biggrin.gif

o su batais beda...anei aukstakulniu, anei platformu  doh.gif  smile.gif

va tokius turiu su vos aukstesniu kulnu ecco

o su trumpinimu ne nezinau kaip butu...Airedos idetuose pavyzdziuose, tai tos kelnes kazkaip siaureja apacioj, o manosios gi ne, reiktu tada ne tik trumpinti, o dar ir siaurinti, nezinia koks rezultatas gautusi, zodziu pigiau ir patikimiau iseitu naujas nusipirkt  smile.gif  tongue.gif

Dideja, aisku, ziurint su tuo ta kelniu platuma lyginsim ax.gif Bet man jos vis vien tiesios tongue.gif
O batai ecco labai tiktu ax.gif O kaip tu anksciau tas ilgas kelnes devejai g.gif Gal dar aukstesne buvai bigsmile.gif

Patrumpinti kelnes, jeigu reikia, gal ir verta. O siaurinti ir trumpinti, manau, jau nelabai, tikrai neaisku kas gausis g.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas turit toki megztinuka is jcrew factory?koki dydi imti su 89 cm krutine?
https://factory.jcre...B3812/B3812.jsp
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 17, 11:59)
Dideja, aisku, ziurint su tuo ta kelniu platuma lyginsim ax.gif Bet man jos vis vien tiesios  tongue.gif
O batai ecco labai tiktu ax.gif O kaip tu anksciau tas ilgas kelnes devejai g.gif Gal dar aukstesne buvai bigsmile.gif

tai ir nesiojau jas seniau su tokiais panasiais batais, kaip enura idejo smile.gif

nebuvau aukstesne tongue.gif biggrin.gif
zinok , jei Tau pasirode is foto, kad jos man ilgokos, tai tik todel, kad be batu as ten smile.gif
su minimalia pakulne ilgis pats tas, nezinau, su aukstakulniais gal jau ir potrumpes butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 17 lapkričio 2014 - 11:07
QUOTE(Dideja @ 2014 11 17, 12:03)
tai ir nesiojau jas seniau su tokiais panasiais batais, kaip enura idejo  smile.gif

nebuvau aukstesne tongue.gif  biggrin.gif
  zinok , jei Tau pasirode is foto, kad jos man ilgokos, tai tik todel, kad be batu as ten smile.gif
  su minimalia pakulne ilgis pats tas, nezinau, su aukstakulniais  gal jau ir potrumpes butu  g.gif

Tai va, todel ir sakiau, kad be batu nieko nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 16, 20:25)

o cia J CREW kelnes g.gif gal kas turi nuoroda ar pavadinima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 11 17, 12:52)
o cia J CREW kelnes g.gif gal kas turi nuoroda ar pavadinima rolleyes.gif

Tikriausiai ne, ne jcrew.
Atsakyti
Jei dar kas neturite biggrin.gif , čiupkit šitą maikytę, labai labai pasiteisinęs pirknys (aš gal 40 dol. mokėjau doh.gif ). Didinta 0,5 d., imkit savo dydį, jei norit laisvesnės, jei prigludusios - size down wink.gif
https://www.jcrew.co...A...&hash=row14
Atsakyti