Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 25, 18:50)
Rožinį  prieš pora dienų pagavo, neatsilaikiau. ax.gif 
Aš tai neradau jo orinialių foto. Įmesk, jei netingi  mirksiukas.gif  blush2.gif

Pacio salikelio foto ir as neradau, bet googlinau spalva - JCrew foto ji tokia bordo, o pagooglinau tos spalvos JCrew sijona, tai jis toks raudonesnis labiau, nera tamsi bordo.
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2015 01 25, 14:29)
panos ar gerai nešiojasi merino vilnos tipiai?  g.gif  visos persirgot jais, o man dabar tik ateina  biggrin.gif

aš patenkinta jais, apart vienu dalyku, kad skalbt reikia rankomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 19:06)
Pacio salikelio foto ir as neradau, bet googlinau spalva - JCrew foto ji tokia bordo, o pagooglinau tos spalvos JCrew sijona, tai jis toks raudonesnis labiau, nera tamsi bordo.

Supratau. O apie rausvą spalvą rašė, kad labiau į pilkumą nei foto. Tai tikiuos patiks. O jų parduotuvėje nebandei žiūrėti?
Gal tau teko pastebėti kelintą valandą pasikeičia akcijos? Nes taip suprantu, jos keičiasi kai LT naktis...
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2015 01 25, 19:23)
aš patenkinta jais, apart vienu dalyku, kad skalbt reikia rankomis ax.gif

Skalbdavau rankomis ir as, bet ziema tiek tu megztiniu susinesioja, o i valykla neprinesiosi (isvis pastebejau, kad dabar labai daug rubu deda 'dry clean only' etiketes, nors neatrodo kazkokia isskirtine medziaga ir siaip i bankrota nueit galima viska valant).... Dabar isigudrinau skalbt masina saltam vandeny - sulankstau megztuka, tada keleta megztuku dedu i apatiniu skalbimo maiseli (tokio tipo) ir skalbiu ta pagalvele saltai. Po to nededu i dziovykle, o leidziu naturaliai isdziut. Kolkas be problemu tiek savo, tiek vyro megztukus (bei savo visokias siuvinetas, karoliukais puostas ir pan suknutes bei bliuskutes) taip skalbiu.

QUOTE(lauryna50 @ 2015 01 25, 19:26)
Supratau. O apie rausvą spalvą rašė, kad labiau į pilkumą nei foto. Tai tikiuos patiks. O jų parduotuvėje nebandei žiūrėti?
Gal tau teko pastebėti kelintą valandą pasikeičia akcijos? Nes taip suprantu, jos keičiasi kai LT naktis...

Parduotuvej senokai nebuvau - na apart kai cia neseniai salikeli pirkau, bet labai ir neapziurinejau nieko. Sio slaikelio tai tikrai nebuvo, nes iskart buciau atkreipus demesi.

O del akciju ne nezinau... Teoriskai akcijos keiciasi (cia daugumoje parduotuviu) vidurnakti, t.y. LT laiku 7val ryto (kartais 10val ryto, jei kitoj pakrantej parduotuve), bet daznai buna, kad kazkoks kodas galioja iki vidurnakcio, o dar drasiai ir anksti ryte eina panaudot. Bet kaip su JCrew nezinau - kartais pabudedavau ir 5 ryto vietiniu laiku ieskodavau papildymo kai kazko labai reikedavo, bet pagijau nuo JCrew ir siaip negali kasdien bludint del skuduru, tai dabar perku jei yra, bet specialiai nesikeliu anksciau. ax.gif
Atsakyti
Gal kas turit šią palaidinę?

https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 18:45)
Skalbdavau rankomis ir as, bet ziema tiek tu megztiniu susinesioja, o i valykla neprinesiosi (isvis pastebejau, kad dabar labai daug rubu deda 'dry clean only' etiketes, nors neatrodo kazkokia isskirtine medziaga ir siaip i bankrota nueit galima viska valant).... Dabar isigudrinau skalbt masina saltam vandeny - sulankstau megztuka, tada keleta megztuku dedu i apatiniu skalbimo maiseli ir skalbiu ta pagalvele saltai. Po to nededu i dziovykle, o leidziu naturaliai isdziut. Kolkas be problemu tiek savo, tiek vyro megztukus (bei savo visokias siuvinetas, karoliukais puostas ir pan suknutes bei bliuskutes) taip skalbiu.

Aš esu dar vieną būdą išbandžius: patepu pasitepusias vietas su prewash skysčiu ir pamerkiu vonioje šiltam vandeny su skalbimo milteliais, po kiek laiko viską irgi dedu į maišus ir dedu į skalbimo mašiną. Skalbiu fine wash 15C temperatūroje, dar nei karto nesusitraukė, kolabiausiai bijau, ypač skalbiant kašmyrus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 16:05)
Nepirkot siom dienom to Tibetian Shearling salikelio? Gundausi ir as juo. Maciau pentadieni ryte rozinis buvo, o vakar lyg tas pageindines spalvos (foto jos, bet parasyta spalva pagooglinau, tai ji raudonesne, tai susilaikiau kolkas).
As tik viena tipi turiu, tai man labai gerai nesiojasi, neturiu priekaistu.

As gausiu ta granatini, raso kad jis tamsesnis realiai.. Turetu spalva grazi buti... ax.gif

Ir db maciau 2 vnt buvo imete 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 25 sausio 2015 - 20:53
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 01 25, 21:51)
Ir db maciau 2 vnt buvo imete 4u.gif

O kaip matai kiek vnt like? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 20:54)
O kaip matai kiek vnt like? g.gif

I krepsi kiek duoda idet,- tiek ir yra.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 01 25, 21:57)
I krepsi kiek duoda idet,- tiek ir yra.. ax.gif

A, galvojau gal iskart sistema kazkaip parodo.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 21:11)
A, galvojau gal iskart sistema kazkaip parodo.

Dedant i krepsi, paspaudus kieki raso- 1 ar 2.. Arba shoping bag pasikeiti kieki- ranka irasau pvz 50- o jie raso - sorry, turim tik 4 biggrin.gif as ir converse ir sierroj ir kitur pasitikrinu kieki pries laukinat didesnes nuolaidos lotuliukas.gif nukvakus jau visai, a nia? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 25 sausio 2015 - 21:19
QUOTE(-_erinija_- @ 2015 01 25, 22:17)
Dedant i krepsi, paspaudus kieki raso- 1 ar 2.. Arba shoping bag pasikeiti kieki- ranka irasau pvz 50- o jie raso - sorry, turim tik 4 biggrin.gif as ir converse ir sierroj ir kitur pasitikrinu kieki pries laukinat didesnes nuolaidos  lotuliukas.gif nukvakus jau visai, a nia? blush2.gif

Man keistai buvo kiekio tikrinimas, jei vistiek perki (uztai ir galvojau, kad iskart rodo galbut). O jei nuolaidu laukiant, tai jo - pati taip rankine (ne JCrew) pirkdama tikrinau per diena po kelis kartus, nes tik kelios buvo like ir zinojau, kad sale prasides po savaites, bet jei sumazeje butu, tai iskart ir be nuolaidu buciau griebus. biggrin.gif Nors su tais vnt tai kaip kur - kartais papildo, kartais ne...
Atsakyti