Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Aš tai galvojau ,kad tą kainą ,pvz -$64.99 numinusuoja ,nes ir minuso ženklas prie kainos nelabai būna mastau.gif
Enjoy 50% off Select Men's Purchase. Discount applied at checkout. Offer ends November 17, 2014. -$64.99

aš prisidedu prie tų kur vyrams neperka rolleyes.gif parduotuvėj nesenai nusipirko TH striukę ax.gif beje ,būčiau ėmus L tikrai saviškiui,o vat nusipirko XL ,tai gerai,kad nepirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2014 11 17, 18:41)
nea:) maniskis tai nemegsta pukini, kai lenda pukai ant rubu.. ;/ tai tik i tokias ir ziuriu .

tai ziemai ji netinkama?
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 17, 19:19)
kazin kaip su dydziais ... 183 cm vyrui, sverianciam apie 86kg, koki imti - L ar XL? g.gif

191cm, ~98kg TH L nešioja, tai XL tikrai turėtų būt per didelis
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2014 11 17, 18:56)
perku macys pastoviai, galima jungtis:)

liux kainos, mano vyras irgi kabo, renkasi.. tokiu kainu panoramoje TH striukiu kazin ar buna smile.gif

nebuna, tokiu kainu striuku is vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 11 17, 20:57)
Aš tai galvojau ,kad tą kainą ,pvz -$64.99  numinusuoja  ,nes ir minuso ženklas prie kainos nelabai būna  mastau.gif
Enjoy 50% off Select Men's Purchase. Discount applied at checkout. Offer ends November 17, 2014.  -$64.99

aš prisidedu prie tų kur vyrams neperka  rolleyes.gif parduotuvėj nesenai nusipirko TH striukę  ax.gif beje ,būčiau ėmus L tikrai saviškiui,o vat nusipirko XL ,tai gerai,kad nepirkau  unsure.gif

as ir taip maniau, bet kad perku jau kelinta krepsiuka ir kainas tokias mazas meta.. na tikiuosi neatsauks smile.gif) gal galit su kokiais ismatavimais pirko xl?
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2014 11 17, 20:56)
perku macys pastoviai, galima jungtis:)

liux kainos, mano vyras irgi kabo, renkasi.. tokiu kainu panoramoje TH striukiu kazin ar buna smile.gif

negundykit, o tai tuoj neatsilaikysiu biggrin.gif

QUOTE(rapoja @ 2014 11 17, 20:57)

aš prisidedu prie tų kur vyrams neperka  rolleyes.gif parduotuvėj nesenai nusipirko TH striukę  ax.gif beje ,būčiau ėmus L tikrai saviškiui,o vat nusipirko XL ,tai gerai,kad nepirkau  unsure.gif

nu va ir pataikyk paskui unsure.gif o tavo vyro koks ugis mazdaug g.gif

QUOTE(pupa@ @ 2014 11 17, 20:58)
191cm, ~98kg TH L nešioja, tai XL tikrai turėtų būt per didelis

o striukes TH irgi L nesioja? 4u.gif
Atsakyti
as broliui pirkau M dydzio TH puspalti.. ugis 175cm, svoris 74 kg tai kaip tik.. apimciu nezinau smile.gif
Papildyta:
si 55 dol http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2014 11 17, 21:05)
as broliui pirkau M dydzio TH puspalti.. ugis 175cm, svoris 74 kg tai kaip tik.. apimciu nezinau smile.gif
Papildyta:

man jos net neleidzia deti i krepseli unsure.gif
Atsakyti

Naujas, su etiketėmis RUNWAY pūkinis paltukas, L dydis, mažintas, po pažastim 51x2cm, liemuo 46x2cm

pradine kaina apie 400$
parduodu tik uz 250lt
labai kokybiskas, ant kapisono naturalus kailiukas
user posted imageuser posted image
Vilnius,siunciu
Atsakyti
QUOTE(yezy @ 2014 11 17, 19:05)
Papildyta:

kur jus tokias kainas matote? g.gif
Atsakyti
Viskas mergytes macys baigesi dideles nuolaidos smile.gif matyt susiprato, kad klaida padare, ne taip skaiciavo nuolaidas smile.gif)

tikiuosi, toms kur nupirkau neatsauks prekiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 11 17, 20:11)
kur jus tokias kainas matote?  g.gif

Kaip suprantu jos jau pasikeite.
Atsakyti