Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(Le Murka @ 2014 11 27, 22:59)
Tai kas cia nieks nei zodzio apie isvaizdos svarba nesake  rolleyes.gif . Nesupratau, prie ko tas subjektyvios komentaras buvo, sory cool.gif

Rašė Sindea ir Margaretta. Tad mano komentaras tebuvo loginė tąsa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 11 28, 14:09)
Taip,toki gerbeja issirinktumete jei noretumete  gyvent blogiau nei iki siol  gyvenote biggrin.gif
Papildyta:

Aha,va cia tai visu diedu daineles,kokie jie vargsai,nes viska paliko  buvusiajai.Jus rimtai tikite tuo? lotuliukas.gif

Ir kiek tu diedu, kurie palieka savo (nekalbu apie banko paskolas butui) turtą buvusiai seimai ir dar moka dosnius alimentus? Manau vienetai. Mano ex dar i kaulus nuo dabartines drauges gavo už tai, kad sugebėjau alimentus is jo padidinti....ir jai pinigu dabar is jo puses nepakanka.
Atsakyti
Tai matot, kad iš kurios pusės pažiūrėsi. Geras diedas tas, kuris savo exšeima rūpinasi, ar tas, kuris nieko jai nepalieka ir visas apsirupinęs pas kitą ateina?Gudrus klausimas biggrin.gif

As pati alimentus gavau, kol vaikai užaugo, ir maniškis saviškei moka, tai visi patenkinti.
Butą įsigijom patys, stengiamės kuo greičiau paskolos atsikratyti. Niekas niekam ne skoloj.
Bet jei aš būčiau pati turėjus butą,tikrai nebūčiau atmetus saviškio dėl to, kad mol, aš turiu, o tu neturi, kam tu man reikalingas. Būtų buvę dar geriau, daugiau galėtume pramogoms sau leisti.
Nes ne butuose gyvenimo esmė.
Užsieny milijonai žmonių visą gyvenimą nuomuotuose butuose ir namuose pragyvena ir nesuka sau galvos dėl to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 28 lapkričio 2014 - 16:52
QUOTE(Margaretta @ 2014 11 22, 21:08)
(........)Žiūrim, ką turim :
30 proc. alpakos vilna, 20- paprasta vilna, 20 medvilne, 20 nailonas, 10 poliamidas. Buvo apispūkaves visas.
1. Išskalbiau.
2. Nurinkau su mašinka visus pūkus.
3. Megztinis atrodo kaip porąsyk skalbtas thumbup.gif

thumbup.gif kad taip va vyrui iš Humanos visus "pūkus" nurinkus su kokia mašinka.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 28, 18:11)
thumbup.gif kad taip va vyrui iš Humanos visus "pūkus" nurinkus su kokia mašinka.... mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Nu tai pirma sau nusirenki, paskui ir anam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 11 28, 14:09)
Aha,va cia tai visu diedu daineles,kokie jie vargsai,nes viska paliko  buvusiajai.Jus rimtai tikite tuo? lotuliukas.gif

Taip. Yra kieno dokumentus maciau, yra kas neturi priezasties man sita tema meluoti (t.y. manes nekabina ir nekabins unsure.gif ).
QUOTE(virga @ 2014 11 28, 15:41)
Taip, si dainele nesikeicia. Ja, dazniausiai nevyke vyrai dainuoja. Tie, kurie paliko viska zmonoms ir vaikams susikuria greitai gerbuvi savo. Nes, verslingi, imlus, gabus ir protingi yra.

Cia taip nebent tiems, kuriems pinigai nemunais dunojais i saskaita plaukia. Tiems, kurie savo darbu ir atsakingu elgesiu su pinigais turtus kraunasi, taip staigiai nauju neprisikaupia.
O kadangi, cituoju, geri vyrai yra isgrobstomi dar skyrybu stadijoje... ax.gif

QUOTE(l.jelena @ 2014 11 28, 17:43)
Ir kiek tu diedu, kurie palieka savo (nekalbu apie banko paskolas butui) turtą buvusiai seimai ir dar moka dosnius alimentus? Manau vienetai.       

Piiilna. T.y. beveik visi issiskyreliai. Bent jau tokia mano aplinka ir patirtis.
Nes.
Jei iseina JIS, jauciasi kaltas ir bando sumazinti daroma zala.
Arba, kai ismeta JI, dazniausiai buna uz ka ir teismas privercia turtus palikti.
Beje, tiek patys, tiek teismas, palieka ne buvusiai zmonai, palieka vaikams, nes vaikai lieka su mama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razul: 28 lapkričio 2014 - 17:45
Kiekvienam savo,poreikiai pas visus skirtingi.Margaretta ant manes vis pyksta,turbut del to termoso ax.gif biggrin.gif . Jei tik parasau savo nuomone,vis negerai biggrin.gif Tai va,kad butu aiskiau,turiu ir as termosa,kartais nuvaziuoju i miska su juo,gerai tas termosas,bet cia norejau kitka pasakyt.Jei as visa gyvenima stengiausi,tai ir noriu lygiavercio partnerio ir komforto kuri turejau iki siol.Tikrai nenoriu gadintis gyvenimo uzsikardama santykius,kurie esama gyvenima pablogintu,o ne pagerintu.Aisku,visu pirma tai turi buti mano sielos zmogus,o tada atsizvelgsiu kaip jis mokejo gyventi,nes jei nemokejo tai ir nemokes.O apie paliktus, basus, issiskyrusius vyrus nenoriu ne girdet,nes uztektu isklausyt ju buvusiu zmonu ir pasirodytu viskas kiek kitaip.Mano exsas irgi visom sapalioja,kad seimai viska palikes,nors visa ta laika prasivalkiojo ir tik skolas krove,viska prarasdavo jei tik ko imdavosi,bet jis dabar visoms seka pasakas,kad todel basas,kad viska paliko buvusiajai.. lotuliukas.gif Ir ne ji viena toki zinau.Kazkodel as esu solidari moterims ir niekada neklausau vyriskio kuris blogai kalba apie savo buvusiaja,man toks iskart pasidaro atgrasus,nes dazniausiai tai buna varganas melas.
Atsakyti
Čia taip klausimas pariedėjo nuo to, kaip vyriškis iš pažinčių portalo mergina ir vaišina moterį. Bet juk mes nemanom, kad kiekviena pažintis būna pirma ir paskutinė. Daugeliui tenka nueiti į n pasimatymų, kol randa savąją. Tai kiekvieną dabar nuo pirmo žvilgsnio lepint ir išaidaut? Gal jis dar 9 pasimatymus turi numatęs. Buvo pastebėjimas, kad retai tas žaibas trenkia, reikia vienam kitą jaukintis. Tai, kol vyras dar nežino, ar tu jau jam patinki, tai ir neapipila. Net jei vyras ieško tik sekso, lepins, išlaidaus ir nežinia ar gaus. doh.gif Susimylėsit,- ir širdis ir piniginė bus atverta jums. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 28, 19:53)
Čia taip klausimas pariedėjo nuo to, kaip vyriškis iš pažinčių portalo mergina ir vaišina moterį. Bet juk mes nemanom, kad kiekviena pažintis būna pirma ir paskutinė. Daugeliui tenka nueiti į n pasimatymų, kol randa savąją. Tai kiekvieną dabar nuo pirmo žvilgsnio lepint ir išaidaut? Gal jis dar 9 pasimatymus turi numatęs. Buvo pastebėjimas, kad retai tas žaibas trenkia, reikia vienam kitą jaukintis. Tai, kol vyras dar nežino, ar tu jau jam patinki, tai ir neapipila. Net jei vyras ieško tik sekso, lepins, išlaidaus ir nežinia ar gaus.  doh.gif Susimylėsit,- ir širdis ir piniginė bus atverta jums. mirksiukas.gif

Gal esame kiek nuo temos nukrypusios,kazkaip negalvojau rasydama apie internetines pazintis,o labiau apibudinau vyriski asistuojanti moteriai kuri jam patinka.Bet juk ir i internetini pasimatyma galima ateiti su geles ziedeliu ar pakviest i kavinuke late puodukui.Negi jau taip tures islaidas milziniskas.Kaip tada turi vykti internetinis pasimatymas?Atsoliuoja briedis isikandes cigarete,nuzvelgia moteri kuri jo laukia prie centrinio pasto ir nuzvelges nuo galvos iki koju pareiskia,kad ji eitu namo,nes nepanasi i jo svajone.Juk vien is mandagumo,kad ta moteris atejo,reiketu nors draugiskai su ja arbatos ar kavos isgert.
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 11 28, 20:27)
Gal esame kiek nuo temos nukrypusios,kazkaip negalvojau rasydama apie internetines pazintis,o labiau apibudinau vyriski asistuojanti moteriai kuri jam patinka.Bet juk ir i  internetini pasimatyma galima ateiti su geles ziedeliu ar pakviest i kavinuke  late puodukui.Negi jau taip  tures islaidas milziniskas.Kaip tada turi vykti internetinis pasimatymas?Atsoliuoja briedis isikandes cigarete,nuzvelgia moteri kuri jo laukia prie centrinio pasto ir nuzvelges nuo galvos iki koju pareiskia,kad  ji eitu namo,nes nepanasi i jo  svajone.Juk vien is mandagumo,kad ta moteris atejo,reiketu nors draugiskai su ja arbatos ar kavos isgert.

Taip. Viskas paprasta ir logiška. Autorė paminėjo, esą jos naujasis draugas iš interneto taupus. O buvo išmatuotos visų įmanomų variantų pajamos išlaidos norai ir galimybės.
Tikrai miela, kai po kelių žinučių ir skambučių į pirmą pasimatymą atvyksta su gėlėmis. Tai tikrai galantiška ir rodo vyriškio pagarbą moteriai apskritai. Bet tolesnio bendravimo tai neįtakoja.
Atsakyti
QUOTE(Sindea @ 2014 11 28, 20:27)
Gal esame kiek nuo temos nukrypusios,kazkaip negalvojau rasydama apie internetines pazintis,o labiau apibudinau vyriski asistuojanti moteriai kuri jam patinka.Bet juk ir i  internetini pasimatyma galima ateiti su geles ziedeliu ar pakviest i kavinuke  late puodukui.Negi jau taip  tures islaidas milziniskas.Kaip tada turi vykti internetinis pasimatymas?Atsoliuoja briedis isikandes cigarete,nuzvelgia moteri kuri jo laukia prie centrinio pasto ir nuzvelges nuo galvos iki koju pareiskia,kad  ji eitu namo,nes nepanasi i jo  svajone.Juk vien is mandagumo,kad ta moteris atejo,reiketu nors draugiskai su ja arbatos ar kavos isgert.

Prieš kelis metus į pasimatymus ėjau kaip į darbą. Pavaišint kava ar kokteiliu visiems atrodė savaime suprantama. Tokio briedžio, kaip aprašėt, neteko sutikt biggrin.gif Visgi pabendrauji prieš susitikdamas.

QUOTE(žavesėlis @ 2014 11 28, 20:57)
Taip. Viskas paprasta ir logiška. Autorė paminėjo, esą jos naujasis draugas iš interneto taupus. O buvo išmatuotos visų įmanomų variantų pajamos išlaidos norai ir galimybės.
Tikrai miela, kai po kelių žinučių ir skambučių į pirmą pasimatymą atvyksta su gėlėmis. Tai tikrai galantiška ir rodo vyriškio pagarbą moteriai apskritai. Bet tolesnio bendravimo tai neįtakoja.

Numirčiau iš gėdos, jei man visą vakarą tektų tampytis su vyru ir tomis gėlėmis. Kažkada vienas padovanojo prieš einant į klubą. Tai prasikeikiau aš su ta jo rože, žmonių minia, o man nei pašokt normaliai, nei ką, stalų laisvų nebuvo. Romantikas, blin. Na bet čia gal man vienai taip. biggrin.gif
Atsakyti
Tame ir nepatrauklumas tų aklų pasimatymų, kad eina kaip į darbą ar į skerdyklą, jokios romantikos. Nežinai ką sutiksi, klaiki loterija. Tikiu, kad kažkam pasiseka, vienam iš n tūkstančių, atrasti iš pirmo ar 1001 karto. Bet koks tai darbas, net gi rutina. karsta.gif
Papildyta:
Todėl kai pirmas susitikimas - ne pasimatymas, o susitikimas kažkokiom aplinkybėm, tai tikrai gėris. Greitas skaneris, pirmas įspūdis, kažkoks impulsas, susidomėjimas, kažkas tokio, kas kabina. Tam tikrąjam pasimatymui. Tai žymiai aiškesnis pagrindas, nėra tokio aklo šūvio. g.gif
Atsakyti