Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

QUOTE(*MM* @ 2014 12 02, 13:17)
tą ir bandžiau pasakyti ankstesniam poste  drinks_cheers.gif  Ale kažkam tai pasirodė visiška tuštybių mugė , nors net pabrėžiau, kad joks išorinis grožis neatstos vidinio.

Man atrodo, turi derėti abu tie dalykai, ir jokia čia tuštybių mugė.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 13:29)
Na kokiam vyrui nepatinka gražios moterys? Bet į grožį žiūrima, o gyvenama ne su grožiu, tik tiek, kurie to labai vaikosi, po to raško atitinkamus vaisius. Mano vyrui patinka tik žiūrėti į gražias moteris, o patinku jam aš nail.gif: Suprantama, kad sulig amžiumi, makiažo subtilumai įgauna kiek kitokią prasmę, bet yra vyresnių moterų, kurios dažosi kaip į karą, jos visada kovinėje būsenoje, tai tas irgi atgrasu ir vulgaru.

Šapokliaka, tai apie tokią moterį ir rašiau, kuriai nereikia nieko tokio iš to kovinio arsenalo, kad jos geistų, būtų patraukli vyrams ar tam konkrečiam vyrui.

nu nežinojau, kad depiliuotos kojos jau iš kovinio arsenalo biggrin.gif

įdomu, kuri vyrui labiau patiktų - ar išoriškai susitvarkiusią (pabrėžiu - nekalbam apie vakarinius makiažus dieną ir jų darymą prieš atsikeliant vyrui, kad neišgasdint biggrin.gif ), ar apsileidusią - jeigu vidus būtų identiškas.

QUOTE(Idem @ 2014 12 02, 13:49)
Man atrodo, turi derėti abu tie dalykai, ir jokia čia tuštybių mugė.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ne, ne iš kovinio. Apie depiliaciją buvo kitame komentare ir kitame kontekste, o šiame apie makiažą. Ar paboldinti? rolleyes.gif

Apie tai ir kalba, kad vyrui be makiažo matyti nevalia. Visada turi būti pasigražinusi. O aš rašau apie kitokį variantą, kai ir be makiažo gali būti normalūs santykiai, kai mylima moteris yra graži, visokia, net ir nelabai nusidepiliavusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Subjektyvi, daug kam pritariu ką rašai. Tai yra tiesa, ypač ilgalaikėse santuokose. Tačiau. Moteris vistiek būna patrauklesnė susitvarkiusi. Man patinka nenutampyti rūbai kasdienai, išplauti plaukai, kremuku patepta oda, jei pav. jinai sausa. Daug nereikia, bet būna gražu, tvarkinga. Pirmiausia pačiai sau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 14:24)
Apie tai ir kalba, kad vyrui be makiažo matyti nevalia. Visada turi būti pasigražinusi. O aš rašau apie kitokį variantą, kai ir be makiažo gali būti normalūs santykiai, kai mylima moteris yra graži, visokia, net ir nelabai nusidepiliavusi lotuliukas.gif

Man atrodo tai savaime suprantama. Prieš kelis metus čia skaičiau diskusiją apie aprangą namie, tai buvo ten porelė, kur vyras aiškino, kad moteris turi būti visada namie pasipuošusi bent jau šilkiniu chalatėliu, susitvarkiusi(ne ta prasme, apie kurią kalbėjo Aimėja) ir ginkdie jokio bereikalingo plaukelio. Aš su tokiu tikrai gyvent negalėčiau – visada paradinėj formoj ir taip sureikšminta išvaizda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 02 gruodžio 2014 - 13:47
Na taip, santykiai susideda iš etapų, kol pasimatymai, planuoti gražūs kvepiantys susitikimai, tai tas povo šokis vyksta apie tobulą paukštę. Bet tas "tikrasis" jaukiai sujauktas veidas vis tiek atsiranda, vieną gražią dieną biggrin.gif Ir baimė pasirodyti natur yra nesveika, nesveikų santykių dalis. Juk pvz. plaukai auga kasdien, ir tas žilas plaukas ypač pas tamsiaplaukes lenda kai pasiutęs. Tai ką dabar, rankas ražyti, jei iki tos X dienos, kada tos šaknys bus nudažytos, vaikščiosi "biškutį nesusitvarkiusi". Toks gyvenimas, rutinoje daug kas kitaip, ir daug kas atleistina. Galų gale nekreipiamas dėmesys, nes yra žmogiškasis faktorius.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 13:02)
Tai čia faktas, teisintis nereikia 4u.gif

Na kai sako rašo, kad va, kitaip jaučiasi, kitoks skrydis. Jei kitokį pojūtį padeda padaryti makiažas, apatiniai, dar kažkas, tai dėl D meilės, lai vartoja tą dopingą, bile mačytu. Bet jei pats iš savęs žmogus jama savo tikrumu, toks koks yra, be apgaulės, jis (mano akimis) yra su tuo vyru laisvesnis, užtikrintesnis, neimituoja kažko ko nėra. Dar kartą pasikartosiu, kad bijočiau tokių santykių, tokio neužtikrintumo, kad jei kažkoks vizualinis "defektas" galėtų išjudinti santykių pamatus, kad tai griautų kortų namelį. Nes viskas ką jūs čia sureikšminate yra tokia  tufta.  mastau.gif

Subjektyvi, sutirštinai ir pertirštinai. Mato mane vyras nuolat nepasidažiusią, savaitgaliais iki pietų po lovą voliojamės, taigi be maikiažo būdama kavą su saldainiais gaunu i lovą biggrin.gif Bet atsikeliu ir noriu atrodyti tvarkingesnė.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 15:01)
Na taip, santykiai susideda iš etapų, kol pasimatymai, planuoti gražūs kvepiantys susitikimai, tai tas povo šokis vyksta apie tobulą paukštę. Bet tas "tikrasis" jaukiai sujauktas veidas vis tiek atsiranda, vieną gražią dieną biggrin.gif Ir baimė pasirodyti natur yra nesveika, nesveikų santykių dalis. Juk pvz. plaukai auga kasdien, ir tas žilas plaukas ypač pas tamsiaplaukes lenda kai pasiutęs. Tai ką dabar, rankas ražyti, jei iki tos X dienos, kada tos šaknys bus nudažytos, vaikščiosi "biškutį nesusitvarkiusi". Toks gyvenimas, rutinoje daug kas kitaip, ir daug kas atleistina. Galų gale nekreipiamas dėmesys, nes yra žmogiškasis faktorius.

Na kraštutinumai pas tave ir tiek.Bet gi yra ir viduriukas. Daug moterų be šeimos dar turi darbą. Daugeliu atvejų daro pobūdis reikalauja atrodyti susitvarkiusiai. Tai jei mano plaukai nuolat padažomi, pakerpami, nagai sutvarkyti, kas reikia depiliuota ir t.t. tai kas jau taip reikšmingai pasikeis savaitgalį pav.? Na viskas gi liks, tik nagų laką nuvalau penktadienį vakare ir namuose nesidažau. Visa kita lieka ir tiek. smile.gif
Atsakyti
Kaip tik pas man nėra kraštutinumų, nes kaip tik ir rašau apie tokius normalius požiūrius, kraštutinumas yra arba visai nieko, apsikiautus ir nevalyva, arba makiažas visą parą arba kovinis makiažas kiekvieną dieną, baimė net prieš vyrą pasirodyti be makiažų. Ką reiškia nuolat padažomi plaukai? Va kaip dažnai dažai plaukus? 4u.gif Nes gal neteisingai suprantu tą nuolat padažymą. Aš pvz. dažau kas tris savaites, kartais dažniau, jei kokie renginiai ar reikia būt padažytom šaknim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 02, 13:06)
Man atrodo, kad skirtumas yra, kai žmonės kartu gyvena, ir yra santykis - žinoma, kad myli ne už depiliuotą dziundzę ir ne už padarytą makijažą (na, to tikėčiausi). Na o bet tačiau. Kol žmonės nepažįstami, esu tikra, vyro žvilgsnis pirmiausia nukryps į gražią moterį. Man dauguma 20-ečių yra gražios savaime, na o štai, nepasidažiusi 40-metė jau reta atrodys gražiai. Vistik sensta oda, nebelieka natūralaus švytėjimo. Ir graži moteris, tai nebūtinai su aptemta suknia didele dekolte ir aukštakulniais. Man asmeniškai gražu moteris su kostiumėliu, su prigludusiu golfu ir sijonu, su dailiu megztuku ir džinsais ir pan. Blizgančiais plaukais, pasidažiusi (oj, ir tikrai tam nereikia vakarinio makijažo wink.gif, sutvarkytais nagais. Ir tai nereiškia, kad ji tuščia ir buka, ir kad jos nori tik dėl sekso. O ta kuri vaikšto papilkėjusiu veidu (nu tokia mūsų daugumos lietuvaičių natūrali veido spalva), baltom blakstienom, beformiais drabužiais iškart yra tobulumo viršūnė.

Taip, patraukli moteris visada patrauks vyrų dėmesį, o vyrai, kaip žinia, visada nori su kuom nors miegoti - ypač jei tuo metu su niekuo nemiega smile.gif Nes nenorėčiau, kad žiūrėdamas į mane, vyras matytų tik draugelį ir manęs negeistų.

Reziumuojant pasakysiu, kad aš siekiu atrodyti gražiai, bet ne vulgariai (nes vulgari moteris man yra atgrasi iš principo), ir kai turiu partnerį, nenustoju atrodyti gražiai (tik nuo nuolatinio sekso gal atrodau dar geriau), depiliuojuosi dėl partnerio - bet todėl ir renkuosi, kad rasčiau žmogų, kuriam bus malonu, kad jo moteris šalia visų kitų privalumų dar ir graži. Bet kuris būtų toks brandus, kad nelėktų pas kitas dėl kiekvieno ataugusio plaukelio ar nepadažytų blakstienų. O juolab susirgus.

drinks_cheers.gif
Aš dar manau, kad kaip žmogus atrodo , tokį jis ar panašų žmogų ir pritrauks, natūralu, kad kostiumuotas vyras nepastebės nutysusiu megztiniu ir papilkėjusio veidu moteriškės, ir kažin ar svarbu koks ten pas ją vidus (Pelenės pasaką prisiminkit) jis gal būt net tokiose vietose nesilanko ir nesilankys, nes gerai atrodyti irgi nemažai kainuoja tongue.gif
Vat turiu darbe kolegą-vyruką, 40 metų. Simpatiškas, užima vadovaujamas pareigas, labai gražiai stiliovai rengiasi, mašina superine, bet gyvena pas MAMĄ blink.gif ir vis neranda nieko... doh.gif , beje nevedęs, be vaikų...nu senbernis ne kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 11:41)
Į dekoltė žiūrės, nes norės sekso, o į megztuką atkreips dėmesį, jei norės žmogaus. Ar visos nori tokio dėmesio, kaip pirmu atveju? Jei vyrą viliosi kūnu ir dekoltėmis, tai nesistebėk, jei tie santykiai bus trumpalaikiai kyžt myžt. Ir vertins kaip vienkartinę lėkštę.

Šiaip vertinu natūralumą ir vengiu dirbtinų dalykų. Su savo vyru galiu būti ir be makiažo, ir be depiliacijų, visokia, nes ne dėl to, manau, apskritai, vyrai kelia sparnus ir ieško. Makiažas dar ne viskas. Vyrui reikia visų pirma žmogaus. Ne lėlės, ne kažkokios aktorės iš sudegusio teatro, o žmogaus. Ir visa kita nesvarbu, patikėkit, neturi reikšmės anei jokie dalykai. Jei vyras nesijaus gerai kaip žmogus šalia savo žmogaus, jei sudėtingais gyvenimo momentais šalia jo esanti makijažuota, išsidepiliavusi moteris bus tuščia kimštinė Onutė, tai lėks pas tą, tokią visiškai kikimarą, su celiulitais ir dar penkiais vaikais, bet tik todėl, kad pastaroji bus žmogus, kurio jam taip reikėjo.
Papildyta:
Gal tikrina. O gal ir ne. Žinau tokią vyrų kategoriją, kurie susikuria ypatingai prabangios auros įspūdį, bet realiai viskas tik miražas cool.gif Keli prabangūs aksesuarai, automobilis, kuris gali būti net ne jo, tai tik įvaizdis. Galima panorėjus labai lengvai išsklaidyti mitus, vien pokalbių metus, per aplinkui, vis tiek išaiškės tikroji padėtis, ar jis fiktyvus, ar tikras, tik tikrina kaip madam priima jį kaip esantį.

Niekada už save nesu mokėjusi, kitose temose apie tai buvo aršios diskusijos (kitoje SM forumo rubrikoje), nes mano manymu, jei vyras kviečia į pasimatymą, jis už jį ir atsako. O už save mokėti, tai savęs negerbti, vyro misijos nuvertinimas, jo kaip patino, kaip mačo nuleidimas skylėn. Su tuo ryškiai išreikštu "aš pati" moterys prisidaro tik problemų, po to stebisi, kodėl aplink jas nevykėliai, alfonsai, visokie keisti personažai. Nes jos tuo "aš pati" tokius ir traukia. Stipriam, galantiškam, net jokiam ten ne turtuoliui vyrui nereikia draskyti akis su savo pinigine, kaip kokiai beprotei, o silpnam tai kaip tik į temą, lai traukia, moka, nes taip parodo, kad visą gyvenimą kaip mokėjo, taip ir mokės. Na čia grubiai tariant.

Pasirasau po kiekvienu zodziu drinks_cheers.gif Visu pirma vyrai iesko zmogaus ,drauges,partneres,kad sutaptu bendri tikslai .O mokejimas uz pietus pakvietus dama ar kitoks asistavimas,nuo senu senoves buvo etiketo norma.Ir cia jokiais barikudizmais net nekvepia.
Papildyta:
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 02, 12:31)
Aš geriau jaučiuosi, kai pas mane padazytos blakstienos, jokiu ten seseliu, ar lupdaziu. Bet jauciuosi geriau. Ir kai žinau, kad pas mane kojos, bikini glotnus- jaučiuosi geriau.
Nematau tame nieko blogo. mano mama 72 metu atsikelia, pirmiausiai pasidažo akis, tada eina pusryciauti. Turbūt paveldima lotuliukas.gif

O kodėl turetu buti geda, nesupratau biškį... g.gif

Viskas gerai,man patinka moterys kurios visada tvarkingos.Kazkada per tv ziurejau vienos moters interviu,ji minejo,kad visada atsikelusi pirmiausia susitvarko,pasidazo .Tai pagalvojau,kad ir man reiks taip daryt,nes nuotaika geresne kai esi fainas ir namie,bet...vistiek negaliu,nes gaila odos pasidare,blakstienu biggrin.gif lepinu veideli,blakstienas, plaukus su aliejukais ir kremukais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 02, 10:41)
Šiaip vertinu natūralumą ir vengiu dirbtinų dalykų. Su savo vyru galiu būti ir be makiažo, ir be depiliacijų, visokia, nes ne dėl to, manau, apskritai, vyrai kelia sparnus ir ieško. Makiažas dar ne viskas. Vyrui reikia visų pirma žmogaus.

Visokių vyrų ir visokių santykių būna. Bet pritariu šitam.
Papildyta:
QUOTE(Šapokliaka @ 2014 12 02, 12:06)

Taip, patraukli moteris visada patrauks vyrų dėmesį, o vyrai, kaip žinia, visada nori su kuom nors miegoti - ypač jei tuo metu su niekuo nemiega smile.gif Nes nenorėčiau, kad žiūrėdamas į mane, vyras matytų tik draugelį ir manęs negeistų.

Atmetus elementarią higieną, tas "patrauklumas" ir "susitvarkymas" yra subjektyvus dalykas. Kiekvieno vyro dėmesį patraukia tai, kas patrauklu jam. Ir tai neturi jokio ryšio su makijažais, aprangom ir pan. Na turi, bet ne visiems tai svarbu. Nereik suabsoliutint to susitvarkymo - neva tai būtinai laiku nudažyti plaukai, makijažai, nenutysę rūbai ir pan. Kitam vyrui gal žiauriai patrauklu susivėlus nesidažius į per didelį megztinį įlindus jo mylimoji. Ir natūralu, kad žmonės vieni kitus pritraukia pagal panašų supratimą bei skonį. Man kvaila namie dažytis puoštis demonstruotis, ir net išeidama kur nors retai tą darau. Nes man smagiau būt savim, o ne kaukes darytis, be to ir laiko gaila. Bet ir vyro nė vieno neturėjau, kuriam to reikėtų, net užuominos kokios ar problemos nekildavo. Mylėjo mane be jokių ten paturbinimų, o nusilakavus nagus ar pasidažius net nepastebėdavo, kartais parodydavau demonstratyviai, tai pasijuokdavo, kad "pasimaliavojai".
Atsakyti