QUOTE(anciana @ 2014 12 03, 18:41)
Terroriste,
Sindea taikliai aprašė tai, ko noriu, kažkada panašiai rašė ir
šapokliaka. Noriu draugo, bet ne bendros buities. Taip, norėčiau rūpintis ligos atveju, o ir vakarienę pagamint ar sagą įsiūt nebūtų problema. Norėčiau, kad pasiimtų iš oro uosto, kai grįžtu 23:35, ir kartu važiuotume pas kurį nors namo, kartu leistume laisvalaikį, dalintumėmės rūpesčiais ir pan. Bet neturėčiau poreikio kasdien būti toje pačioje erdvėje su žmogumi, tuo labiau, kad turiu vis dar nepilnametį vaiką, kuriam tas žmogus būtų svetimas.
Pažinčių netrūksta, bet to vienintelio tinkamo kaip nėr, taip nėr. Jaučiu, kad pasaulyje lyg ir turėtų būti vyrų, kurie norėtų panašių santykių, tik nežinau, kaip prisikasti iki jų

Arba, kaip ir ką pakeisti, kad mano lūkesčiai atitiktų pasiūlą
taikliai aprasiau, nes ir pati taip galvoju. Turiu vyra namuose, bet.... jei del kokiu nors priezasciu issiskirciau, jau nenoreciau vyro su kasdienybe ir bendra buitim

Esu uz abipuse pagalba, kai to reikia, bet ne uz kasdienini apsokinejima diedo.
Deja, vyrai galvoja kitaip. Jiems su laiku norisi namu. Ir kad moteris juose ju lauktu su garuojancia vakariene. Kad pirkiniai butu nupirkti, namai sutvarkyti, marskiniai islyginti. Patogu taip. Jiems. O jei dar savo busto neturi, tai juolab norisi rast moteri, kuri ji ir po savo stogu priims, tai ir nuomos nereiks moket. Ir sex nemokamai. Ir jei jau gyvens su moterim, tai jau ir stengtis del jos nereikia. O moteriai kas is to? Darbo daugiau namie.
QUOTE(kliomba @ 2014 12 04, 01:13)
Na čia kažkaip nesiriša vis tiek. Jūs norit "to vienintelio". Bet jei jis atskirai ir retas svečias, nu kaip jis gali būti tas. Net ryšys negali būti sukuriamas.
na..... cia ne jum suprast. Kad ir kiek aiskinsim, nesuprasit.
QUOTE(Aimeja @ 2014 12 04, 08:13)
O tokiuose ,,laisvalaikio'' santykiuose abipusė ištikimybė būtina? Ar privalo būti?
is mano puses tikrai butu. O del kito zmogaus

o kas ten zino. Juk ir santuokoj niekas negali but tikras del kito zmogaus. Kartais ir del saves. Bet ar turi buti istikimybe? Manau, kad taip.
Juk, itariu, kad ir jus kol dar tik susitikinejot su savo draugu, bet negyvenot kartu, tai nebuvot susitare lakstyt i visas puses,
bile proga bus. Kazin kiek zmoniu galvoja, kad kol negyvena kartu, tai galima su kitais miegot, tipo nieko cia tokio
Man asmensikai istikimybe lygu pagarba. O kaip be pagarbos?
Nėra pasaulyje problemos, kurios negalima būtų išspręsti tinkamai parinkus sprogmenis.