Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti vyrą kai tau 40 ir daugiau.

Aimeja drinks_cheers.gif Pagyveno su kokiu lopeliu nevykėliu ir žino, kad visi jie tokie, pašlemėkai.

Jei jums reikia tokio vyro kaip gražaus patogaus vazono, ypatingom progom, kad būtų ir fainas, ir šaunus, bet tik tam tikrom valandom, tai čia tipiško žigolo arba meilužio portretas. Kur rutinoje plakasi su žmona, o su meiluže nesibaigiančios šventės nail.gif Arba koks visiškas senbernis, mamos sūnelis gyvenantis su mamyte. Nes nelabai įsivaizduoju normalaus, sveiko, šaunuolio, kuris tenkintųsi tokiu gyvenimo surėdymu. Tokiu pragmatiškai apskaičiuotu. Kad jo reikia tik tada, kai reikia atlikti grynai vyriškas pareigas, toks panaudotinas daiktas, linksmintojas. Tai ką, nusiperki tokį gražuolį valandai dviems ir linksminkis į valias, lytinis organas pastatytas, akelės blizga rolleyes.gif Nei tau valgyt gamint, nei apšokinėti aplink jį. Nieko. Vien malonumai ir malonės.

Atsakyti
Subjektyvi, kaip visada taikliai. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš manau, kad tokių santykių nebūna, bent man irgi neteko matyti. Arba būni su žmogum, arba ne.
Atsakyti
QUOTE(anciana @ 2014 12 03, 18:41)
Terroriste, Sindea taikliai aprašė tai, ko noriu, kažkada panašiai rašė ir šapokliaka. Noriu draugo, bet ne bendros buities. Taip, norėčiau rūpintis ligos atveju, o ir vakarienę pagamint ar sagą įsiūt nebūtų problema. Norėčiau, kad pasiimtų iš oro uosto, kai grįžtu 23:35, ir kartu važiuotume pas kurį nors namo, kartu leistume laisvalaikį, dalintumėmės rūpesčiais ir pan. Bet neturėčiau poreikio kasdien būti toje pačioje erdvėje su žmogumi, tuo labiau, kad turiu vis dar nepilnametį vaiką, kuriam tas žmogus būtų svetimas.

Pažinčių netrūksta, bet to vienintelio tinkamo kaip nėr, taip nėr. Jaučiu, kad pasaulyje lyg ir turėtų būti vyrų, kurie norėtų panašių santykių, tik nežinau, kaip prisikasti iki jų smile.gif Arba, kaip ir ką pakeisti, kad mano lūkesčiai atitiktų pasiūlą smile.gif

taikliai aprasiau, nes ir pati taip galvoju. Turiu vyra namuose, bet.... jei del kokiu nors priezasciu issiskirciau, jau nenoreciau vyro su kasdienybe ir bendra buitim schmoll.gif Esu uz abipuse pagalba, kai to reikia, bet ne uz kasdienini apsokinejima diedo.

Deja, vyrai galvoja kitaip. Jiems su laiku norisi namu. Ir kad moteris juose ju lauktu su garuojancia vakariene. Kad pirkiniai butu nupirkti, namai sutvarkyti, marskiniai islyginti. Patogu taip. Jiems. O jei dar savo busto neturi, tai juolab norisi rast moteri, kuri ji ir po savo stogu priims, tai ir nuomos nereiks moket. Ir sex nemokamai. Ir jei jau gyvens su moterim, tai jau ir stengtis del jos nereikia. O moteriai kas is to? Darbo daugiau namie.

QUOTE(kliomba @ 2014 12 04, 01:13)

Na čia kažkaip nesiriša vis tiek. Jūs norit "to vienintelio". Bet jei jis atskirai ir retas svečias, nu kaip jis gali būti tas. Net ryšys negali būti sukuriamas.

na..... cia ne jum suprast. Kad ir kiek aiskinsim, nesuprasit.

QUOTE(Aimeja @ 2014 12 04, 08:13)

O tokiuose ,,laisvalaikio'' santykiuose abipusė ištikimybė būtina? Ar privalo būti?

is mano puses tikrai butu. O del kito zmogaus g.gif o kas ten zino. Juk ir santuokoj niekas negali but tikras del kito zmogaus. Kartais ir del saves. Bet ar turi buti istikimybe? Manau, kad taip.
Juk, itariu, kad ir jus kol dar tik susitikinejot su savo draugu, bet negyvenot kartu, tai nebuvot susitare lakstyt i visas puses, bile proga bus. Kazin kiek zmoniu galvoja, kad kol negyvena kartu, tai galima su kitais miegot, tipo nieko cia tokio g.gif Man asmensikai istikimybe lygu pagarba. O kaip be pagarbos?
Atsakyti
Ir vėl susiveda į kažkokį vyrą - nevykėlį, latrą, amarą, kuris atėjo į tavo namus ir tik ant sofos bezda, šokdina moterį ir dar snukin periodiškai užvažiuoja, kad neatsipalaiduotų per daug, jokios naudos, nei paramos, nei bendros abipusės pagalbos, tik siurbia naudą ir dar sekso, nemokamo, gauna lotuliukas.gif doh.gif Tai su kokiu susidėsi, taip ir bus. Taip, sutinku, kad vyras be būsto yra ne toks pranašus, kaip su būstu, su auto ir su dačia, bet jei net jis atėjo į moters namus, tai nereiškia, kad yra kažkoks su vergo statusu, kurį reikia išgrežti, kad pateisintų tą savo buvimą, kad atpirktų savo "nuomą" svetimame būste.

Va tas ir yra, kai moteris sugadinto lopo auka. Ji visur įžvelgia tai, ką nori įžvelgti, ir bijo vyro, kuris bus lygiai tiek pat apskalbtas bendroje skalbinių krūvoje, suvalgys papildomą lėkštę sriubos iš to paties puodo, ir jo indėlis toje rutinoje bus nurašytas, nes gi ne jo čia būstas, ne jo. Žiauru vienok.
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 04, 08:36)
Ir aš manau, kad tokių santykių nebūna, bent man irgi neteko matyti. Arba būni su žmogum, arba ne.

buna buna. Mano kaimyne toki vyra (?) turejo, kokius gal net 15 metu. Dabar kaimyne i DE isvaziavus,t ai nezinau kaip ten toliau.

QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 04, 09:07)

na gerai, o jei moteris negalvoja apie sedinti ir bezdanti ant sofos, tai vistiek privalo galvot apie vyra namie? Istisa para, 7 dienas per savaite? O gal jai patinka pabuti namie vienai? Nesinori kasdienybes, rutinos. Neimanoma to suprast?

Ziuriu, kad yra zmoniu, kuries tiesiog neimanoma suprast, kad kiti zmoens gali noret (ar nenoret) ko kito. Kad imanoma nenoret vaiku, nenoret vyro namie, nenoret katino ar nuosavo namo. Na, nenori zmones. Bet gi ne - visi privalo gyvent pagal kazkieno sugalvotus standartus ir amen.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 04 gruodžio 2014 - 09:16
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 04, 09:59)
taikliai aprasiau, nes ir pati taip galvoju. Turiu vyra namuose, bet.... jei del kokiu nors priezasciu issiskirciau, jau nenoreciau vyro su kasdienybe ir bendra buitim  schmoll.gif Esu uz abipuse pagalba, kai to reikia, bet ne uz kasdienini apsokinejima diedo.

Deja, vyrai galvoja kitaip. Jiems su laiku norisi namu. Ir kad moteris juose ju lauktu su garuojancia vakariene. Kad pirkiniai butu nupirkti, namai sutvarkyti, marskiniai islyginti. Patogu taip. Jiems. O jei dar savo busto neturi, tai juolab norisi rast moteri, kuri ji ir po savo stogu priims, tai ir nuomos nereiks moket. Ir sex nemokamai. Ir jei jau gyvens su moterim, tai jau ir stengtis del jos nereikia. O moteriai kas is to? Darbo daugiau namie.

Aš pasikartosiu, kai nematei kitokio vyro, kitokio šeimos modelio, tik -moteris apšokinėja vyrą ir iš vyro nieko gero, tai ir mąstymas tik toks.
Taip aš apšokinėju savo vyrą biggrin.gif ir daug metų, biggrin.gif taip, ir valgyt darau ir pirkinius nuperku, dar namus patvarkau, bet jis apšokinėja ir mane, sutvarkė gerbūvį, su juo jaučiuosi saugi, galiu dirbti, galiu ne, kasdien jaučiu jo rūpestį ir pagalbą visose srityse, nebijau būti silpna, nebijau sirgti, man gera su juo, ir buityje ir laisvalaikyje, ar man dabar verkti, kad pagaminau jam vakarienę? Mes abipusiai rūpinamės vienas kitu, tose šeimos ir buities srityse, kurią kiekvienas geriausiai sugebam. Todėl apie vyrus mastau kiek kitaip. Ne tik kaip laisvalaikio žaisliukus, man dar žmogaus reikia. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 04, 10:13)

na gerai, o jei moteris negalvoja apie sedinti ir bezdanti ant sofos, tai vistiek privalo galvot apie vyra namie? Istisa para, 7 dienas per savaite? O gal jai patinka pabuti namie vienai? Nesinori kasdienybes, rutinos. Neimanoma to suprast?

Įmanoma suprasti, bet tada reikia pakeisti reikalavimus tokiam bendravimui. Tai tiesiog bus ,,paradinis '' bendravimas ir tiek. Be JOKIŲ įsipareigojimų (ištikimybės, pagarbos), reikalavimų (aš noriu RYTOJ pasivaikščioti), kontrolės (kažkas tave matė pietaujantį kavinėj su kažkokia moterim, ar tikrai?), didelių norų (jis būtinai turi mokėti visada už viską pramogose) ir t.t. O tiesiog susitikai, pabuvai, ir atia iki kito karto.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 12 04, 09:20)

Įmanoma suprasti, bet tada reikia pakeisti reikalavimus tokiam bendravimui. Tai tiesiog bus ,,paradinis '' bendravimas ir tiek. Be JOKIŲ įsipareigojimų (ištikimybės, pagarbos), reikalavimų (aš noriu RYTOJ pasivaikščioti),  kontrolės (kažkas tave matė pietaujantį kavinėj su kažkokia moterim, ar tikrai?), didelių norų (jis būtinai turi mokėti visada už viską pramogose) ir t.t. O tiesiog susitikai, pabuvai, ir atia iki kito karto.

o kodel be istikimybes ir pagarbos???? blink.gif Jus su savo vaikinu kai draugavot tai istikimybes ir pagarbos negalejot tiketis? Kodel? Juk jei zmones dabar nenori seimos, tai niekas negarantuoja, kad metus ar 5 susitikinejant su tuo, kur tipo kartu gyvent nori, nuomone nepasikeis. Vieno ar abieju. Juk ir priesingai buna, cia myli vienas kita, kartu gyvena, cia jau nemyli ir skiriasi.
Mes cia lyg ir nekalbam apie vyra seksui, o apie vyra draugystei/bednravimui. Man draugyste neatsiejama su pagarba. As ir drauges gerbiu, ir gimines, negi turiu negerbt, nes kartu negyvenam?

Siaip, tai..... gerai sakoma, kad kiekvienas pagal save sprendzia. As tai ir istikima tokiam vyrui buciau ir gerbciau ji. Kiti kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 04 gruodžio 2014 - 09:42
Tikrai suprantu, kad kai nenori gyventi kasdien kasdien su vyru, tikrai tokį dalyką suprantu, nes pati taip gyvenu, su vyru, kurio kartais nebūna namie, ir tame yra labai geras dalykas, saikinga vienatvė. Bet tai labai ribotas tokių vyrų skaičius, kad ir normalus, ir džiaugsme, ir varge, ir dar saikinga vienatvė. Aš pvz. savo aplinkoje nesutikau tokių vyrų ir porų, esu tik aš viena. Kartais kai jo nebūna ir lieku viena, o du vaikai ir krūva sukritusių problemų, būna labai sunku, bet sukuosi. Tai čia tas privalumas trenkia kitu galu, ir joks ne privalumas biggrin.gif

Kitas dalykas, tas Aimėjos paminėtas "paradinis bendravimas" turi esminį trūkumą, kad kai susidursi su problemomis, pvz. sveikatos, finansinėmis, tai šitas malonumų oazisas išgaruos kai kamparas, nespėsi net susivokti, kad likai viena su savimi ir savo juodu periodu. Na nebūna gyvenime viskas taip sklandžiai, vis tiek kažkur nesueis. Vien malonumai ir jokių rūpesčių. Man tai kažkokie sintetiniai tie santykiai, šaltoki, apskaičiuoti, sufasuoti į maišelius.
Atsakyti
na, siuo metu as toki tik viena pazistu, lyg neblogas vyras, ale......... nuo mamos sijono negali atsitraukt doh.gif tai ir nori, kad jo moteris nenoretu gyvent kartu arba gyventu su juo ir jo mama doh.gif Ir nepatenkintas, kad gyvenimo drauges neranda, bet su tokia mama tai ir neras. Kitu tokiu vyru siuo metu nepazistu, deja mazuma gal tokiu. Vistiek laikausi nuomones, kad vyras su laiku nori moters, kad jam lengviau butu, kad ji juo pasirupintu. Ypac, geriau, kad jaunesne butu, tada sveika, ilgiau gyvens ir t.t.

Del "paradinio bendravimo", tai ka as zinau g.gif as ir su savo vyru nelabai kur galiu iseit, nes tas vis uzsiemes, tiem tikslam (kavines, koncertai, apsishopinimai ir pan.) yra drauges.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 04, 10:39)
o kodel be istikimybes ir pagarbos???? blink.gif Jus su savo vaikinu kai draugavot tai istikimybes ir pagarbos negalejot tiketis? Kodel? Juk jei zmones dabar nenori seimos, tai niekas negarantuoja, kad metus ar 5  susitikinejant su tuo, kur tipo kartu gyvent nori, nuomone nepasikeis. Vieno ar abieju. Juk ir priesingai buna, cia myli vienas kita, kartu gyvena, cia jau nemyli ir skiriasi.

Mes cia lyg ir nekalbam apie vyra seksui, o apie vyra draugystei/bednravimui. Man draugyste neatsiejama su pagarba. As ir drauges gerbiu, ir gimines, negi turiu negerbt, nes kartu negyvenam?

Kai draugauja jauni žmonės, vaikinas ir mergina, reta kuri pora, neturi JOKIŲ bendrų planų - kažkada šeima, vaikai, namai, dažniausiai tokie, jau po kurio laiko apsigyvena kartu, taip, kad ta buitis atsiranda jų santykiuose be jokios baimės. Jei draugauja tik paviršutiniškai, tik tam kartui, tokie santykiai būna trumpi. Kažkuri pusė greitai būna nepatenkinta tokia padėtim. Norisi kažko stabiliau.
Aišku, kai draugavau , tai tikėjausi ir pagarbos ir ištikimybės, bet jis nebuvo man ,,geras draugas laisvalaikiui'', jis buvo vyras su kuriuo planavau ateitį ir negązdino bendra buitis.

Bet tema ne apie jaunimą. O apie jau subrendusius žmones ir jų norus.

Nesuprantu, kam reikia pastoviai kišti drauges, gimines, dar gal kaimynus pradėk biggrin.gif , čia yra visai kitokie santykiai, visai kita pagarbos rūšis, tavo draugei ar kokiai tetai, visiškai dzin su kuo tu šiandien miegojai, su kuo miegosi rytoj, su kuo kavinėj sėdėjai ir visu tuo tu jų niekaip neįskaudinsi.
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2014 12 04, 10:41)
Tikrai suprantu, kad kai nenori gyventi kasdien kasdien su vyru, tikrai tokį dalyką suprantu, nes pati taip gyvenu, su vyru, kurio kartais nebūna namie, ir tame yra labai geras dalykas, saikinga vienatvė. Bet tai labai ribotas tokių vyrų skaičius, kad ir normalus, ir džiaugsme, ir varge, ir dar saikinga vienatvė. Aš pvz. savo aplinkoje nesutikau tokių vyrų ir porų, esu tik aš viena. Kartais kai jo nebūna ir lieku viena, o du vaikai ir krūva sukritusių problemų, būna labai sunku, bet sukuosi. Tai čia tas privalumas trenkia kitu galu, ir joks ne privalumas biggrin.gif

Aš suprantu apie ką tu. biggrin.gif Pas mane panašiai būna. Bet suprasi ką pasakysiu, nesvarbu, kas vyro kartais nebūna namie, bet vistiek jauti jo buvimą, va tą palaikymą ir stiprybę, saugumą, nemoku išsireikšti, bet tu suprasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margaretta @ 2014 12 03, 19:20)
Jūs nenorit vyro, kurį reikia apšokinėt, va ko jūs nenorit. Kai randi žmogų, kurio apšokinėt nereikia, kai su juo gali būti savimi, elgtis pagal situaciją ,pagal nuotaiką, poreikį, buities problemų nelieka.
Kai tas žmogus laikui bėgant tampa brangus, nori su juo užmigti ir pabusti VISADA, o ne laiks nuo laiko. biggrin.gif

Būtent: esmė rasti tinkamą žmogų, o buitis su tokiu nevargina.

Kita vertus aš po žymiai mažesnio laiko viena jau rimtai svarsčiau ar beverta į santykius veltis. Ir, jei būčiau normaliai viską susitvarkiusi, tai dvejočiau dar labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AICHAO: 04 gruodžio 2014 - 10:21