QUOTE(Margaretta @ 2014 11 17, 18:58)
Aha, Žavesėli, viskas iš Humanos pas mane, užtat tokia laiminga dabar ir esu.

Man tik vienas klausimas kyla. Ar nepavargai, mieloji, girtis ta savo laime per visas (dviženklis skaičius) temas?
Viskas gerai, aš džiaugiuosi dėl tavęs. Turėtų įkvėpti optimizmo ir tavo istorijos apie kažką, kam pasisekė. Nors tai labiau išimtys, ne dėsnis. (Kad ir iš baro nusišovus prisiliuobėlį, turėti ne girtuoklį visam gyvenimui (99% tikimybė), o padorų šeimos žmogų (1% tikimybė).
Mano vyras taip pat buvo abstinentas, kaip ir aš, kaip ir didesnė dalis jo šeimos. Vadinas, kažkas čia su mumis negerai buvo.

Gal reikėtų pradėti? Nors, kaip sakoma, nuo 40-ties pradėjęs, nei smuiko virtuozu, nei alkoholiku, nebetapsi. Tai neverta nė pradėt, tik diletantas būsi
Papildyta:
QUOTE(Razul @ 2014 11 17, 12:15)
Dar pagalvojau (turejau daug laiko

), kad galbut isliaupsintasis 40'meciu izvalgumas santykiuose su vyrais yra ne kas kita kaip placios baimes akys..
Ir visokie ivairaus senumo bei jautrumo randai.

Tu puikiai tai pasakei.
Papildyta:
QUOTE(jurda @ 2014 11 17, 14:04)
nelabai supratau . jis tave išbrokijo ,nes apie zodiakus kalbėjai? gal lėkšta jam pasirodė tai, moterys, kurios tiki tais visais horoskopais...
ne, manau, kad išbrokijo, kad jos ne toks zodiako ženklas, kokio jam reikia...

Turėjo vyrukas kelias laisvas minutes, priėjo, parašinėjo ir nuėjo savo keliais. Nei jis gilinosi, nei smegenis suko. Įdomu, būtų statistika, kiek jis pakalbino per tuos 4 metus. Rašydavo tokie, kurių populiarumas per kelis šimtus. Tai argi tai rimta. Vartykis salto, nesudominsi. Žiovulys jau pirmoj žinutėj girdisi. Palikim juos.