Vilyte, labai graži skara ir pateikimas nuostabus

vel truputi kitokia, linine pagaliau, nes jau seniai norejau lina isbandyt siam modeliui, bet vis nebuvo progos

QUOTE(Ligvita @ 2015 06 16, 21:49)
vel truputi kitokia, linine pagaliau, nes jau seniai norejau lina isbandyt siam modeliui, bet vis nebuvo progos
Labai graži

Vikses komplektukas labai mielas

Ką tik baigta nauja skara

Forest Foliage by Alana Dakos

QUOTE(giedre27 @ 2015 07 07, 21:33)
Sveikos merginos,
Galite pasakyti kokiomis priemonemis standinate skaras, šalius ? Nusimezgiau skarą, siūlai 30 mochera , 40 akrilis, 30 poliamid. Išskalbus taip be nieko neištampysiu. Kuo sustandinti ? Labai lauksiu atsakymo, iš anksto ačiū
Galite pasakyti kokiomis priemonemis standinate skaras, šalius ? Nusimezgiau skarą, siūlai 30 mochera , 40 akrilis, 30 poliamid. Išskalbus taip be nieko neištampysiu. Kuo sustandinti ? Labai lauksiu atsakymo, iš anksto ačiū

Niekuo nestandinam, tik tokios sudeties siulu niekad skaroms nesirenkam.
QUOTE(Dvi @ 2015 07 07, 22:41)
Niekuo nestandinam, tik tokios sudeties siulu niekad skaroms nesirenkam.

skaroms naturalaus pluosto turi buti bent 80%, kad forma laikytu
QUOTE(Ligvita @ 2015 07 07, 22:44)
ne skara , šalis tiksliau , o tai čia visai nieko nepadarysiu ?
jau didžiąją dalį numezgiau

man atrodė kad jos tvarkomos naudojantis priemonem. Neužfiksavau kad tokia natūrali sudetis esmė. Patiko siūlų splava ir tiek

QUOTE(giedre27 @ 2015 07 07, 23:56)
ne skara , šalis tiksliau , o tai čia visai nieko nepadarysiu ?
man atrodė kad jos tvarkomos naudojantis priemonem. Neužfiksavau kad tokia natūrali sudetis esmė. Patiko siūlų splava ir tiek

Pabandyk su lygintuvu pagarinti

QUOTE(rimusia @ 2015 07 08, 08:40)
Pabandyk su lygintuvu pagarinti
laikyk lygintuvą virš skaros, skaros nesiliesk
kita karta padeda 

... laikinai... Panesiojus visvien atrodys kaip nieko nebuvai darius.