As lankausi pas sia gydytoja. Apsilankiau pirma karta visai atsitiktinai Marijampoleje (privaciai) dar nesilaukiau. Kai pastojau, neradau geros gines, tai dabar vazineju i kauna pas ja. Labai faina gydytoja, visada viska paasikina, maloni, ir net dziaugiuosi, kad neciulba nieku. Ir kai su vyru per echo buvom, tai abiems viska aiskino, ir i vyro klausimus atsakinejo noriai ir maloniai. Isejom pilni geru emociju
Zodziu sauni gydytoja, pas ja ir gimdysiu. Beja visai nesiskiria kai ejau pas ja privaciai ir dabar vaikstau, visada tokia pati demesinga ir maloni.

Sveikos
Pasakysiu ir as savo nuomone apie sia gyd
As esu ja laaaaaaaaabai nepatenkinta ir niekados daugiau nenoreciau pas ja pakliuti
Tai gydytoja, kuri nesupranta nei ka sneka, nei ka daro
Man po operacijos buvo komplikacija su slapimo pusle, as "lipau" sienom, nes negalejau slapintis pati
O jai atrode, kad as be reikalo sokdinu gyd personala ir apsimetineju, nes taip negalejo ivykti ir t.t. Vietoj to kad suteiktu pagalba, atnese raminancia tablete ir liepe gert prie jos akiu
Bet sie mano apsimetinejimai taip greit nesibaige. As ne vienus metus skausmingai isgyvenau sia problema po ginekologines operacijos! Tai nezinau ar galima pavadinti ja gydytoja?

Pasakysiu ir as savo nuomone apie sia gyd

sveikos,visos kainos siaip parasytos ant stendo pries konsultacini kabineta. kai as gimdziau,bet tai buvo pries keturis metus,kainos buvo tokios nuo 450-daktarei,250-akuserei,jaigu susitsrus. dabar gal pakilo?

Ir as gimdziau pas sia gydytoja lapkricio menesi. Likau labai patenkinta jos prieziura gimdymo metu ir po jo.Nors ir gimdziau per laisvas dienas, menesio pradzioj, ji visas dienas mane lankydavo, nors ir nedirbo tomis dienomis. super gydytoja.

Gimdžiau pas šią gydytoją prieš metus. Buvau iš anksto susitarus. Liko tik patys geriausi prisiminimai. Mano nuomonė - profesionali gydytoja, maloni moteris, puikiai atliko savo darba, po gimdymo nuolat lankydavo, rūpinosi. Pries keleta metu pas ja operavausi, tuomet ji mane taip pat sužavejo, savo dalykiskumu, profesionalumu ir maloniu bendravimu. Draugei rekomendavau, taip pat liko patenkinta. Jei kam reikia - turiu mob. telefona išsaugojus.
Saunu, kad ji jum patiko as ja labai esu nusivilus. Apie gimdyma nesneku nes cia nuo moters priklauso kam ko reikia, tad ir pasirenka kiekviena pagal save, bet kai nuejau po 8sav, kad apziuretu likau apsalus. Kadangi nebuvo nei plysimu nei ka apziura truko 10min. is mandagumo paklausiau kiek skloi nors maniau, kad nereikes juk visgi as pas ja gimdziau, bet ne esme cia. Pasake 50lt padaviau simta nes kitaip neturejaum, o ji i mane taip paziurejo ir sako grazos reikes? Na nezinau jai noreciau duoti jai tiek tai neimciau, o pasakyciau pati, kad aciu nereikia. Nors ir visa nestuma lankiaus ir nesiau ne karta, bet.. Na nezinau gal bio laukai nesutapo

O as net nieko neklausiau ar skolinga.Juk uz gimdyma jau sumoketa tai ir apziura po gimdymo i ta kaina ieina.

QUOTE(IceT @ 2009 01 26, 22:11)
Gimdžiau pas šią gydytoją prieš metus. Buvau iš anksto susitarus. Liko tik patys geriausi prisiminimai. Mano nuomonė - profesionali gydytoja, maloni moteris, puikiai atliko savo darba, po gimdymo nuolat lankydavo, rūpinosi. Pries keleta metu pas ja operavausi, tuomet ji mane taip pat sužavejo, savo dalykiskumu, profesionalumu ir maloniu bendravimu. Draugei rekomendavau, taip pat liko patenkinta. Jei kam reikia - turiu mob. telefona išsaugojus.
as taip pat gimdziau pas sia gydytoja (buvau susitarusi), tai esu labai patenkinta

QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 20, 20:42)
o jei susitariau su ja, tai kai prasides skausmai, skambinti jai ir vaziuoti i mazyli? ir kurtiksliai reikia eiti ten atvaziavus? 

Jei susitarėt su ja- ji turėjo jums duoti savo telefono nr. Kai prasidės sąrėmiai, ar taip kils neaiškumų - skambinat jai, ji ir pasakys ką daryt- ar atvažiuot, ar sekt sąrėmius. Kai atvažiuosit eikit į pimą aukštą, kreipkitės į bet kokį medicinos personalą- jums viską paaiškins

Aš pas ją išnešiojau ir pagimdžiau 2 savo vaikus- super gydytoja

Gimdziau pas sia gydytoja pries pora menesiu. Buvau susitarusi. Viskas buvo super, gimdymas prasidejo nakti, aji paskambinau greitai atvaziavo, viskas praejo labai sklandziai. Lanke per diena ir po kelis kartus, vis klausdavo ar viskas gerai, ar nieko netruksta. Abu mano vaikucius "uzaugino" ir padejo isvysti pasauli. Labai puikus, profesionalus zmogus, issiskiriant sake, jei bus kokiu problemu ar klausimu galiu bet kada skambinti ir atvaziuoti.
As gimdziau pas sita gydytoja. Esu labai patenkinta
Jos kantrybes deka nebuvau sukarpyta
pagimdziau pati. Kadangi gimdziau penktadieni, tai buvo uzsukusi aplankyti sestadieni, nors ta diena jai isegine. Tikrai labai rupinosi visa laika

QUOTE(Soni @ 2009 03 25, 16:17)
nebuvau susitarus, nors pas ji prižiūrėjo visą mano nėštumą. gimdymas buvo komplikuotas, pasibaigė cezariu per jos pamainą. Pinigų nemokėjau, bet ateidavo kiekvieną dieną apžiūrėt ir pasiteiraut kaip sekasi.