Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

o jei toki rimtesni balzameli lupoms, ka patartumete, sunkesnes teksturos, biski su vitaminais?
[/quote]

rekomenduočiau šiuos, asmeniškai man 100 kartų labiau patinka nei eos, o ir toks riebesnės tekstūros superinis žiemai http://www.drugstore...85?catid=183856
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 11 21, 22:26)
nereikia tik. Viskas su ta partija gerai. Nors  mastau.gif naktimis ir išlenda gal broko detalės  biggrin.gif

bigsmile.gif Va va viskas gerai su tais 2014-ųjų laidos. O, jei lydi į wc, tai tik iš didelės meilės mamai biggrin.gif

Parsivežėt karutį? biggrin.gif

-----
Ir dar įdomu, kasžin daugkas nulindo į burlingtoncoatfactory? Kaip ir reiktų dar kartą bandyt striukes sužvejot.. nes pirmas atšaukė.
Atsakyti
Anerita, gal galit pažiūrėt kodėl negavau kvietimo? Lyg ir viską susimokėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 11 21, 21:11)
Su ja reikia susidraugauti  smile.gif tada atlekia ir dar žaisliuką atsineša  biggrin.gif
o veislė, jei nemaišau- Sheltie cool.gif

drinks_cheers.gif teisingai , nemaisai biggrin.gif

QUOTE(ATrim @ 2014 11 21, 21:17)
Ačiū komandai už prekes 4u.gif

Man jau beveik Kalėdos wub.gif Jcrew kaip visada super, lūpdažiai nerealūs. Dukriukas nuo pablizginto gymboree eifelio bokšto ir kitų grožių išsilydė. Matavomės nuo vyrų pasislėpę biggrin.gif  Norim dar bigsmile.gif

Anerita, net nebuvo kada pagirt, - puikiai atrodei 4u.gif  4u.gif

Ačiū wub.gif

QUOTE(Stepė @ 2014 11 21, 21:22)
o tada ateina mažoji namų princesė ir Dinutę išsineša biggrin.gif.

Aga , o dar pasakyk , kad pasiimi oi oi oi kaip griebia i nesa i kambarį paslėpt lotuliukas.gif

QUOTE(Koce @ 2014 11 21, 21:59)
Anerita, gal galit pažiūrėt kodėl negavau kvietimo? Lyg ir viską susimokėjus  ax.gif

Yra viena raudonuojanti sąskaita pas jus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 21 lapkričio 2014 - 22:19
QUOTE(anerita* @ 2014 11 21, 09:02)
Labas rytas
Vilnius gavo 1108 ir 1115 siuntas, šiandien dalinsiu nuo 12val .

o sestadieni kuriuo laiku butu galima pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(gabr @ 2014 11 21, 22:33)
o sestadieni kuriuo laiku butu galima pasiimti?

Rytoj visų lauksiu iki 18val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 11 21, 19:27)
Gal kas turit tokią striukytę? Ar tas kailiukas neatrodo pigiai?

Man visi dirbtiniai atrodo pigiai, geriau jau be jokio, nei dirbtinis...
Atsakyti

QUOTE(Carlin @ 2014 11 21, 21:15)
Žiūriu ir Jūs turit 2010 metų egzempliorių  g.gif  tai jei lygint 10 ir 14 - kaip diena ir naktis  doh.gif  nors gamintojas tas pats  lotuliukas.gif

Ale rimtai 2014 nuo 2010 kaip diena nuo nakties wink.gif

Ką daryt ir aš noriu merinukų, bet tiksliai žinau kad negalėsiu nešiot... kokia būtų alternatyva? Nužiūrėjau old navy megztuką ...
Atsakyti
Dėkui komandai už siuntinuką! thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nesitikėjau šitaip greit gauti lėlės prieškalėdiniu laikotarpiu. Pasidėjau ant akių, kad iki švenčių atsidžiaugčiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2014 11 22, 01:20)
Ką daryt ir aš noriu merinukų, bet tiksliai žinau kad negalėsiu nešiot... kokia būtų alternatyva? Nužiūrėjau old navy megztuką ...

Kašmyras, šilkas, šilkas-medvilnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 21, 23:34)
Kašmyras, šilkas, šilkas-medvilnė 4u.gif

Reiks bandyt, nes sintetikos irgi netoleruoju... turi būt bent pusė naturalaus pluošto smile.gif
Kažkada juokas suėmė kad net batų su vilna negaliu nešiot
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 11 21, 22:49)
Rytoj visų lauksiu iki 18val  4u.gif

Gal jau buvo mokėjimų tikrinimas? Negaunu žinių jokių...
Atsakyti