Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

[quote=Gafsa,2014 11 23, 16:18]
labai kokybiškų diržų būna sierroj, tikrai, labai labai verta ten pasidairyt.

Man turbut labai nepasiseke, nes pirktas is sierros dirzas sutrukinejo po antro uzsidejimo, nors ir naturalios odos......toks jausmas, kad 100 metu kazkur sandelyj gulejo ir sutrunijo blink.gif
Atsakyti
Mergaitės,
gal kas norit pasidairyti grožybių mažiesiems čia http://www.bunniespicnic.com/ 4u.gif
Nuo 200$ nuolaida 25% iki 11.25 ax.gif Beje, nuolaida galioja ir išpardavimo prekėms. Aš jau išsirinkau už 69$ ax.gif

Take 25% of all purchases over $200 until 11/25/14 with code EARLYBIRD at checkout. Includes sale items too! All current season, non-sale Ooh La La Couture is excluded.

Mano striukytė iš Overstoke - thumbup.gif Ačiū Taurei ir komandai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4 drugeliai: 23 lapkričio 2014 - 16:10
QUOTE(Gafsa @ 2014 11 23, 16:18)
labai kokybiškų diržų būna sierroj, tikrai, labai labai verta ten pasidairyt.

Man turbut labai nepasiseke, nes pirktas is sierros dirzas sutrukinejo po antro uzsidejimo, nors ir naturalios odos......toks jausmas, kad 100 metu kazkur sandelyj gulejo ir sutrunijo blink.gif
Atsakyti
Sierra WWZ6023E 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2014 11 23, 16:09)

Turbūt... mano nei išsitampė, nei sutrūnijo. O ir dizaino prasme, kai reik tokio teisingo, neprifufyrinto diržo į džinsus, niekur tinkamesnio neradau. Vyriškų net iš aligatoriaus odos būna, su kodais visai įperkamų.
Atsakyti

Ar užsakytumete iš disneystore?
Kažin iki kalėdų dar spėtų žaisliukai atkeliauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 23, 16:33)
Gavom. Aš pirkau Ama Dablam modelį. Kaip ir tikėjausi, į didesnę pusę. Pagal size chart'ą reikėjo L, o M kaip tik  drinks_cheers.gif  TH, RL, Landsend saviškiui irgi M perku.
Gera, lengva ir panašu, kad kokybiška striukė.

Kiek krūtinės apimtis jūsų vyriškio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 11 23, 18:06)
Kiek krūtinės apimtis jūsų vyriškio? smile.gif

107 cm. M dydžio matuojant iš vidinės striukės pusės nuo siūlės iki siūlės po pažastimis 59 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal tokius kas pirkot? Ieškau vyrui žieminių kasdienai prie sportinių kelnių.
http://www.6pm.com/u...arst-brownstone
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2014 11 23, 19:18)
107 cm. M dydžio matuojant iš vidinės striukės pusės nuo siūlės iki siūlės po pažastimis 59 cm  mirksiukas.gif

Bliambuški, nupirkau saviškiui L dydžio TH packable pūkinukę, tikiuosi nepaskęs su 111cm krūtine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rymka @ 2014 11 23, 18:49)
Ar užsakytumete iš disneystore?
Kažin iki kalėdų dar spėtų žaisliukai atkeliauti? g.gif

neberizikuociau ax.gif nebent naujiems,ar trims karaliams biggrin.gif
Atsakyti
Panos,gal kas norit,netiko... DKNY 36B,labai gera kaina buvo,tik 40lt bigsmile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti akiniais is Zenio optical.
Super. Ir besimatuodama geriau "sedinciu" ant nosies nebuciau issirinkusi. Su stiklais irgi viskas tvarkoj-tiksliai pagal recepta padaryta. Nei svaigsta galva, nei pykina (kaip kad buna nuo nekokybisku akiniu lesiu ar blogai parinktu/padarytu) Super. O svarbiausia kaina. Uz akinius sumokejau tiek, kiek LT kainuoja vienas stikliukas (trumparegiams su dideliu minusu lesio kaina nuo 160 lt)
Imsiu dar. thumbup.gif
Atsakyti