Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(coco5 @ 2014 11 19, 11:50)
Merginos, ar patenkat i Zulily? mane permeta i co.uk  ax.gif Palaužė dukra mane su tu-tu sijonu tongue.gif

perka, bet taure vakare, tai ramiai siųskite užsakymą ir nusiteikite laukti, nes būna siunčia ilgiau arba normaliai ax.gif

ir žinoma sėkmės reikia, kad liktų tutu iki vakaro doh.gif
Atsakyti
franco sarto batukus su 25 cm platesne peda 8.5 dydis tiks ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davai @ 2014 11 19, 11:37)
Sveikos merginos visazines smile.gif
Gal kartais esate pirke kudikikiu dantuku dygimui palengvinti toki tepaliuka, ar gal ka rekomenduotumet?
http://www.amazon.co..._bxgy_hpc_img_y

g.gif

Mums jis labai gelbejo 4u.gif esu bandzius ant saves, tai tikrai efektyvus thumbup.gif Tik svarbu jo nepadauginti
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 19, 10:24)
jus atkreipkit dėmesį į šio arklio svorį  mirksiukas.gif  ar tikrai apsimoka siųstis  g.gif

apie 1 kg, tai plius 14 $ viso apie 120 lt
bet Europoje jo kaina 48 eur. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daria: 19 lapkričio 2014 - 11:24
QUOTE(Lin1 @ 2014 11 19, 11:57)
franco sarto  batukus su 25 cm  platesne peda 8.5 dydis tiks ?  4u.gif  4u.gif

basutes turiu 8,5, tinka
Atsakyti
Merginos, o sitam dalykui galioja nuo sumos minus 20% http://www.drugstore...93?catid=183854
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2014 11 19, 10:04)
tai gal fainos striukes , imat? Koki dydi Linamog reiketu? M ar L? Is anksto dekui uz atsakyma.

Sorry, bet is niku dar kiekvienos ismatavimu nepamenu. biggrin.gif As tai neimu, turiu susipirkta slidinejimo komplekta, ir is Ecko dar viena ilga ski striuke, man nereikia.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kokį galiojantį sierros kodą turit?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 19, 12:23)
Sorry, bet is niku dar kiekvienos ismatavimu nepamenu. biggrin.gif

nu o galetum susikonspektuot biggrin.gif
Atsakyti
[quote=linamog,2014 11 19, 11:31]

Atitiko.

Linamog, o su mankietais ar be pirkote vyr kelnes is Landsendo? Cia galima pasirinkti, ir kiek supratau jei su mankietais ilgesnes reik imti, jei be, tai normalaus ilgio?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 19, 11:23)
Sorry, bet is niku dar kiekvienos ismatavimu nepamenu. biggrin.gif As tai neimu, turiu susipirkta slidinejimo komplekta, ir is Ecko dar viena ilga ski striuke, man nereikia.

Linamog franco sarto aulinuku su 25 platesne peda 8.5 dydis tinkamas berods pas jus panasi peda? wink.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 11 19, 11:55)
perka, bet taure vakare, tai ramiai siųskite užsakymą ir nusiteikite laukti, nes būna siunčia ilgiau arba normaliai ax.gif

ir žinoma sėkmės reikia, kad liktų tutu iki vakaro  doh.gif

Gali ir iki švenčių neateit sakot g.gif

Bet kaip į jį patekti? kodėl automatiškai permeta į zulily.co.uk ? Ar čia problema mano naršyklėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 19 lapkričio 2014 - 11:31