Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sandrixxx @ 2014 11 21, 14:17)
Čia LT teritorijoje, ar į užsienį? Nes jei 3 sav., tai jau kaip ir laikas būtų ruoštis unsure.gif
Šiaip tai nėra ko stebėtis, aš va savaitė laiko negaliu atsiimti iš pašto siuntinuko, ir lapuką gavau, o kai nueinu, kiša man kažkokios kitos personos daiktus  doh.gif  nusibodo aiškinti, kad ne mano jis, nepasivargina net pavardžių sutikrinti  mad.gif  Atstovi eilę 30-45 min., ir dar išsidirbinėja, tai galiausiai sutariau, kad kai ras tegu praneša, nes tas ateik rytoj, paskui vėl ateik rytoj... jau užkniso gun_bandana.gif

I uzsieni, tai ir neramu jau doh.gif gi sako per 2 max turi nueiti, bet praktika ka kita rodo sad.gif
doh.gif nu tikrai pastas, pastebejau kad eilių nebebuna ~ 9 vakaro, kai paprastai tingisi eiti lotuliukas.gif tuscia, bent pries kelis men buvo ( dabar senai pardej bebuvau) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
O kazin uz carters lapkricio pradzios kas nors gavote skaiciukus? nes 6pm uzsakyma daryta pries savaite gavau,o carters dar ne unsure.gif
beje pastas jau ir LT uzsikimses,siuntos is vilniaus i kauna eina po savaite doh.gif ir cia pirmenybines doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2014 11 21, 14:54)
Sveikos,
O kazin uz carters lapkricio pradzios kas nors gavote skaiciukus? nes 6pm uzsakyma daryta pries savaite gavau,o carters dar ne  unsure.gif
beje pastas jau ir LT uzsikimses,siuntos is vilniaus i kauna eina po savaite  doh.gif  ir cia pirmenybines  doh.gif

gal nepasiseke tiesiog. mano is vln i rokiski nuejo per 1 diena nepirmenybinis.
Atsakyti
Kazin pastuke mergaites yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2014 11 21, 13:54)
Sveikos,
O kazin uz carters lapkricio pradzios kas nors gavote skaiciukus? nes 6pm uzsakyma daryta pries savaite gavau,o carters dar ne  unsure.gif
beje pastas jau ir LT uzsikimses,siuntos is vilniaus i kauna eina po savaite  doh.gif  ir cia pirmenybines  doh.gif

carters palyginus ilgokai su kitomis parduotuvemis siuncia prekes

QUOTE(TrioSSS @ 2014 11 21, 14:15)
Kazin pastuke mergaites yra? smile.gif

jau turbut nebekyla sitas klausimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 11 21, 10:08)
As su dideliu aciu ateinu!!! Uz naktini darba merginoms  4u.gif

ką jau čia taip nukovei?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 11 21, 14:43)
ką jau čia taip nukovei?

zasi kirto spygliz bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 21, 14:45)
zasi kirto spygliz bigsmile.gif  biggrin.gif

Su nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 21, 14:47)
Su nuolaida?

uz dyka biggrin.gif bigsmile.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 21, 14:45)
zasi kirto spygliz bigsmile.gif  biggrin.gif

kelintą jau? biggrin.gif

aš ir noriu žąsies
bet maniškė matyt vis dar skraido doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 21 lapkričio 2014 - 14:56
ai geriau nejuokausiu taip lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas turi tokias ar panasias Coach basutes su 39 peda koki dydi imt? 4u.gif
user posted image
Atsakyti