Įkraunama...
Įkraunama...

Serialas "Velvet" 2 sezonas

Bet regis vestuves vistiek bus paskutinėj sezono serijoj. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 02 18, 00:44)
Bet regis vestuves vistiek bus paskutinėj sezono serijoj.  rolleyes.gif

Ritos smile.gif
Atsakyti
Miguel (Alberto) savo FB patalpino filmuka, kur filmavo muštynes. Pasirodo ištikro netyčia vožtelėjo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 02 18, 14:17)
Miguel (Alberto) savo FB patalpino filmuka, kur filmavo muštynes. Pasirodo ištikro netyčia vožtelėjo.  biggrin.gif

aga maciau lotuliukas.gif isijaute biggrin.gif Bet gerai matyt trinktelejo, kad net parkrito doh.gif
Atsakyti
Niu ka paskutine serija pirmadieni, o trecias sezonas tik po pusantro menesio doh.gif Jei gerai supratau...
Atsakyti
O kur skaitėt, kad po pusantro mėnesio? Nejaugi taip greit? Aš maniau, kad tik rudenį, kaip ir 2 sezonas prasidėjo...
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 02 21, 15:43)
O kur skaitėt, kad po pusantro mėnesio? Nejaugi taip greit? Aš maniau, kad tik rudenį, kaip ir 2 sezonas prasidėjo...

Fb zmones kazka komentavo...
Tai tada dar buvo filmuojamas antrasis sezonas, o dabar trecias jau paruostas, nors su jais tai sunku pasakyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitatr: 21 vasario 2015 - 15:31
Tai FB ne pirmą kartą pakomentuoja, o paskui nepasitvirtina. Nes aš skaičiau, kad tik kovo mėnesį trečio sezono filmavimai prasidės. Štai čia rašė: http://galeriasvelve...de-irse-alguno/
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 02 21, 18:54)
Tai FB ne pirmą kartą pakomentuoja, o paskui nepasitvirtina. Nes aš skaičiau, kad tik kovo mėnesį trečio sezono filmavimai prasidės. Štai čia rašė: http://galeriasvelve...de-irse-alguno/

Galbut smile.gif Rase, kad jau patvirtino, tai issivaizdavau, kad jau nufilmavo biggrin.gif
Ech jei tik rudeni, tai visai uzsimirs apie ka ir buvo...
Idomu LT kada prades 2 sezona rodyti ax.gif
Atsakyti
Pasirodo filmavimas presides tik balandzio menesi doh.gif
Atsakyti
Tai Lietuvoj turbūt tik vasarą 2 sezoną rodys...
Atsakyti
Gal jau yra serijos su rusu k igarsinimu? Jei taip gal linka imesti galit.
Atsakyti