džiovintų besėklių vynuogių,razinų,serbentų, konservuotų syrupe puselių vyšnių,
įvairių vaisų žievelių, obuolių sulčių,
paskrudintų lazdyno riešutų,
moliūgo sėklų konservuoto imbiero citrinos žievelės sutarkuotos,
pieno,
aliejaus,
rupių miltų su kepimo milteliais,
prieskonių mišinio,
keletas šaukštų brendžio arba tamsaus romo,
abrikosų džemo, pateptim cukatų papuošti
Suberkite į dubenį vynuoges,razinas,serbentus, vyšnias, vaisių žievelias,įmaišykite obuolių sultis.
UŽDENKITE IR PALIKITE PER NAKTĮ
Įkaitinkite orkaitę patepkite aliejumi,ar sviestu įtieskite kepimo popierių
Įišmirkusius vaisius supilkite lazdyno riešutus,moliūgo sėklas,imbierą citrinos žieveles.Įmaišykite pieną ir aliejų
Supilkite miltus,prieskonių mišinį,brendį arba romą ir gerai išmaišykite.
Supilkite te į paruoštą kepimo formą ir kepkite maždaug valandą arba kol pyragas sutvirtės ir gražiai pagels
Išimkite pyragą ir ataušinkite ant grotelių patepkite abrikosų džemu ir papuoškite cukatomis.
