QUOTE(Berry22 @ 2011 12 02, 22:59)
Gaila mažame miestelyje gyvenu ir iki bazės tikrai nenuvažiuosiu

Žinokit jau antri metai prašau Presto ir kitose arbatinėse , neparduoda pas mus , aš ir sakiau kad bet kiek sumokėsiu bet neina į kalbas , nežinau kodėl . Na gal ką nors sugalvosiu , vienais metais pardavinėjo kalėdinius maišelius kažkur su seniu šalčiu , gal užmatysiu ką nors tokio

jei ne sakiau eisiu į gėlių parduotuvę prašyti pakavimo popieriaus pardavimui
Nusipirkite paprasto traškaus pakavimo popieriaus, būna rulonais prie visų kitų popierių prekybcentriuose. Jį sukarpykite kvadratais, į centraą sudėkite sausainisu ir suriškite juostele pakėlę kampus, bus dar gražiau nei maišelyje
Papildyta:
QUOTE(BRYI @ 2008 12 16, 11:59)
NA KAledos jau beldžiasi į namučių duris...
Kaip smagu gaminti joms.
Mūsų šeimoje jau tradicija yra kepti KAlėdų vyniotinį.
Išmušam mėsą kokią mėgstat, labai tinka kiaulienos, kiek galima didesnį gabalą.
Paprieskoniuojame jį iš abiejų pusių, tada užklojame išmušta krūtinėle vištos, ar kalakuto paprieskuoniuota, dedame vyniotinio įdarą.
Pas mus
džiovinti grybai su rūkyta šonine sukepinti ir atvėsinti, graikiškų riešutukų ir sūrio, smarkiai spaudžiant susukam vyniotinį, aš surišu jį storesniu siųlu ir kepu orkaitėje įsukus į folija, kokią 1 val 180-200 laipsnių orkaitėje. Tuomet pradengiu ,aptepu medučiu ipraskiestu šaukšteliu aliejaus ir dar pakepu 30 min( bet kepimo laiką reguliuokite, pagal vyniotinio storumą), aprunda labai gražiai.
Dedame į pailgą lėkštę supjaustome riekelėmis, tinka šalia keptos bulvės, kepti obuoliukai, bruknių ar spanguolių uogienė
Merginos, kuo būtų galima pakeisti džiovinus grybus? Patiko šis receptas, nes jau nebežinojau ką gamint Kalėdoms karšto, tik džiovintų grybų neturiu

mama turi sūdytų, bet turbūt nelabai jie čia tiktų

O gal galit kokį kitą įdarą pasiūlyti, būčiau labai dėkinga