Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

Kinieciai LED panelės sekmingai sviecia jau 3-ti metai. 6w- kaina buvo 3e.
negėda ir sudegusi pakeist nauju, nors paprastai dazniau reikia keist maitblokius....
musu shopuose kaina x3.

QUOTE(lukrecija12 @ 2017 08 08, 13:21)
<p>Mes taip pat dar paeiškose. Perverčiau ir prekes iš Kiniečių, bet bijau rizikuoti. Įdomu per kiek laiko ateina. o kas turite pirkę LED'us Lietuvoje ar jų kokybė tikrai verta tokios kainos? smile.gif </p>

Atsakyti

gal galit patikslinti iš kur pirkot? :)

Atsakyti

Mes vis tik nusprendėm šviestuvus imti iš elmo. Pirkome salone Kaune, labai daug papasakojo apie LED produktus, pasakė pliusus ir minusus. Tikrai likau labai patenkinta tiek aptarnavimu, tiek šviestuvais. Ilgai svarstėm su vytu iš kur pirkti, apsvarstėm net ir pirkimo iš užsienio galimybes, bet pasirinkome pirkti šviestuvus iš jų dėl ilgai suteikiamos garantijos. Pasižiūrėkit pas juos puslapyje http://www.elmo.lt/, tikrai daug įdomių LED šviestuvų turi. ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukrecija12: 04 rugsėjo 2017 - 15:21

Sveikiii, gal kas netyčia užsisakinėjo šviestuvus internetu iš https://www.ekoliumenas.lt/???Daug gražių variantų, bet neturim galimybės nuvažiuoti į saloną, ir labai tikiuosi, kad čia yra tokių, kurios iš ten pirkote ir siuntėtės į namus? Kokios patirtys? Kaip aptarnavimas? 

Atsakyti

Labas :) Ieškau nedidelės lempos, kuri būtų be laidų. Ir niekur nerandu... Gal ne taip ieškau,nes nežinau kaip tikslai vadinasi, bet įsivaizdavimui kažkas tokio https://www.aliexpre....73dd29b70Q4DTI 

Žinoma dizainas gali būti ir kitas. Bet esmė, kad lempa iš karto jungiasi į elektros lizdą. Gal kas nors kur nors matė?

Atsakyti

Ir, jei būtų galimybė reguliuoti apšvietimą, tai iš vis būtų puiku :)

Atsakyti

Kaip tik senniai praejome ieskojimo etapa, tai galiu pasakyti, kad kokybisku ir tikrai gerai dirbanciu firmu mazai rinkoje (Lietuva), galiausiai nusprendeme imti siuos https://www.jung.de/...os/knx-sistema/ir esam labai patenkinti, nes reguliuojam apsvietima kokio norim, oro temperatura irgi pasisukam kokio norim, pirmieji metai tik, tai dar gal visu galimybiu neismokom naudotis, bet patenkinti kokybe ir gera kaina.

Atsakyti