As tai i visus lasus ziuriu nelabai kaip,nes eina per krauja. Bet jei reik tai reik,cia jau renkames mazesne blogybe is didesnes. As savo sunims jau menesis kaip duodu cesnako kapsules,po viena i diena. Svedai savo parku darbuotojams duoda tai,ir nebuvo atvejo kad isisiurbtu,rasti rasdavo bet jos pajunta cesnaka per oda ir nesiurbia. Cia ir kazkur straipsnis buvo o ir dukra magistranturoj sveduose mokosi,sake taip,rekomenduoja gerti cesnako kapsules arba valgyticesnaka. As visada ir aniems sunims duodavau cesnaka tik po skiltele nedidele kas diena,nezinau,gal todel nebuvo tokiu dalyku kaip tos ligos,nors rasdavau tu erkiu pas Hidra ,istraukiu pampenas tokias ir viskas.Tai ginsiuosi ekologiskai ,dar stiprinsiu imuniteta,pasiemiau vitc su eziuole,yourLife firmos,man ju produkcija patinka.Tik jau kai i sodyba o ten vienkiemis su 20ha pievu ir misko ,va tada neosteomozanas,nors galima i maziau toksiska-botoksa ar butoksas,ir geras. Tai dalinames ziniom ir saugom grybikus

QUOTE(Jonavietis @ 2015 02 23, 12:43)
Diteliuk kokia tavo nuomonė juk jūs naudojat, kaip jis. Kaina dzin kad tik padėtų. Nes pas mus lašai tai
, šunys krenta kaip lapai.Nepadeda ampulės. Vienintelis antkaklis Belfitas buvo kuris padėjo,dabar net nežinau. Ar jį pirkt ar forestą ir karts nuo karto kažką lašint.

Žinok, su forestu, tai, tfu, tfu, tfu Dosiui per praeitus metus gal tik 1 erkę papangusę buvom ištraukę-šiaip lyg nebuvo įsisriegę

pas mane šiaip jis česnako nelabai, bet va jei kepta duona ir česnakas, tada neikada neatsisako.
skaičiau ir aš, kad česnakas yra gerai, nuo visokių parazitų.
pas mus gatvė nedidukė, iš jų laiko vos keli namai šunis, vienas dėja pernai išėjo į vaivorykštės šalį nuo babeziozes, turim dar kaimyna juoduką veteraną, tai į metus 5-6 kartus babeziozę gydosi.
vaikštom visi ten pat, tais pačiais takeliais. Aš tai pavasarį ir rudenį apriboju tuos ėjimus ten, stengiames kaime išsilakstyti, ten kol kas ne taip baisu.

pas mus gatvė nedidukė, iš jų laiko vos keli namai šunis, vienas dėja pernai išėjo į vaivorykštės šalį nuo babeziozes, turim dar kaimyna juoduką veteraną, tai į metus 5-6 kartus babeziozę gydosi.

Prisižiūrėjau video kaip gražiai juodulis tempia šeimininką su slidėm, ***** reikėjo man į kalnus vežtis jį. lotuliukas.gif O Jūs prie dviračių kabinat? Aš tai bijau, kad nutemps mane į krūmus. Korda kokias kapsules duodi?

QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 23, 13:17)
na aš ne Ditelė, bet pasidalinsiu savo pastebėjimais...
nu pas mus tas pats vienas erkynas nors skaitosi miestas

QUOTE(korda @ 2015 02 23, 13:24)
As tai i visus lasus ziuriu nelabai kaip,nes eina per krauja.
mintis gera

QUOTE(Ditele @ 2015 02 23, 13:26)
Žinok, su forestu, tai, tfu, tfu, tfu Dosiui per praeitus metus gal tik 1 erkę papangusę buvom ištraukę-šiaip lyg nebuvo įsisriegę
. Aš tai primetu, kad jis kažkur 7 mėnesius veikia, tai, kaip tik nuo pavasario būdavo užtenka jo vieno....Lašint daugiau nieko nelašinu...Tiesa, pas mus nei sodyboj, nei Vilniuj nepasakyčiau, kad labai erkiuotos zonos...

supratau,reiks psieškot, nes pas mus vaistinėj jaučiu bus apie 40 euriukų kokių.Pernai buvo apie 120 lt. Sakė dabr bus brangiau
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 23, 14:55)
Prisižiūrėjau video kaip gražiai juodulis tempia šeimininką su slidėm, ***** reikėjo man į kalnus vežtis jį.
O Jūs prie dviračių kabinat? Aš tai bijau, kad nutemps mane į krūmus. 

oi atsrgiai, pirmiausia reikia mokinti. Užmušt gali , čia ne juokas
Tai aš jau supratau, kad gali bumt stiprus būti. Pamatytų ką nors, kas labai patiktų, nesuvaldyčiau. Reikės matyt bėgiot, o taip norisi paįvairint.
Jonavieti paieškokit, tikrai galima truputi pigiau rasti negu 40 eurų.

Jonavieti paieškokit, tikrai galima truputi pigiau rasti negu 40 eurų.

Ceanakas walmark firmos- cesnakas 1000mg.30kapsuliu.reikia ir zmogui ir dideliam suniui po 1kaps.savo maziukui jauniausiam tai mazyte cesnako skilteles dalele,nes kapsules nepadalinsi ten skystis. 
Papildyta:
As jau prisikabinejau prie dviracio,tai luziai,plysimai raisciu,kaklo isvarza-pasekmeje
po siai dienai liekamieji reiskiniai stiprus
jei jau prie dviracio tai tik su tuo istraukiamu pavadziu,o prie slidziu manau ir jis nepadetu,jei suo sliuoziant nuo kalniuko staiga sustos,maza kas,va tada kapiec konkreciai. Mano Hidra stojo pasiusiot,greicio nebuvo o pasekme baikerio traumos
Jau geriau lai jie namie pabuna,ar su rogutem tampo,va tada zemai kristi 
Papildyta:
Tiesa,maciau vasara palangoj su rieduciais ir suo tempe.....tai taip montavo i tvora ,kaip multike varle i siena.

Papildyta:
QUOTE(ause makaliause @ 2015 02 23, 14:55)
Prisižiūrėjau video kaip gražiai juodulis tempia šeimininką su slidėm, ***** reikėjo man į kalnus vežtis jį. lotuliukas.gif O Jūs prie dviračių kabinat? Aš tai bijau, kad nutemps mane į krūmus. Korda kokias kapsules duodi? 

As jau prisikabinejau prie dviracio,tai luziai,plysimai raisciu,kaklo isvarza-pasekmeje

jei jau prie dviracio tai tik su tuo istraukiamu pavadziu,o prie slidziu manau ir jis nepadetu,jei suo sliuoziant nuo kalniuko staiga sustos,maza kas,va tada kapiec konkreciai. Mano Hidra stojo pasiusiot,greicio nebuvo o pasekme baikerio traumos

Papildyta:
Tiesa,maciau vasara palangoj su rieduciais ir suo tempe.....tai taip montavo i tvora ,kaip multike varle i siena.

QUOTE(korda @ 2015 02 23, 16:44)
Papildyta:

jei nori tokių dalytų reikia nuo mažens mokinti ir dar ne kiekvienas šuo tai gali. Geriau nerizikuoti

Skaiciau kad nemegsta erkes arbatmedzio ir eukalipto alieju kvapo. vA CIA TAI ISBANDYSIU,ir kvepes ir dar baidys,skiesti ir purksti ar taip sudrekinti.
Papildyta:
jei nori tokių dalytų reikia nuo mažens mokinti ir dar ne kiekvienas šuo tai gali. Geriau nerizikuoti
Šuo komandas turi vykdyti iš pusės žodžio. O juoduliai tam netinka visai dėl savo sunkaus sudėjimo. Sąnariai pareis ore, geriau jau bėgti ir ne pagal save o pagal jo judėjimą kad nebūtų per daug.Juoduliui užtenka ilgų pasivaikščiojimų ir pasidūkimų.
Man labai patinka kaip jie eina,maniske taip letai,ramiai,na toks letas atrodo drambliukas. Bet jau kai sumasto lekti,tai kaip briedis nespeji ziureti kur jau
Maniske ir pati kiek su kitais sunimis duksta,bet valandziuke ir matau kad nori pailseti,paskui vel. Ne ju forsuoti tikrai nereikia,tausojant sanariukus kojytem geriau.
Papildyta:
QUOTE(Jonavietis @ 2015 02 23, 17:20)

Man labai patinka kaip jie eina,maniske taip letai,ramiai,na toks letas atrodo drambliukas. Bet jau kai sumasto lekti,tai kaip briedis nespeji ziureti kur jau

Domis energijos užtaisas. Šeštadienį, sekmadienį be poilsio minučių davėsi, o šianakt nubudo 4 val ryto, nes žaist užsimanė
Pažadino, galvojau gal užsinorėjo į lauką, bet ne atsinešė žaisliukus ir į lauką net nėjo. Todėl ir galvoju, kaip jį iškraut, nes jis aktyvus, ristele nubėgi 6 km, pasikartoji komandas, o jis pailsi 30 minučių ir vėl pyriot. Tiesiog berniukas jaunas, energingas ir reikalaujantis daug dėmesio 
Papildyta:
[quote=korda,2015 02 23, 18:25]
Skaiciau kad nemegsta erkes arbatmedzio ir eukalipto alieju kvapo. vA CIA TAI ISBANDYSIU,ir kvepes ir dar baidys,skiesti ir purksti ar taip sudrekinti.
Papildyta:
Mes bandėm levandų aliejų, nes irgi skaitėm, kad atbaido. Tai kai išpurškėm Terą, ji iškart nubėgo pas arklį ir išsivartė jo kakutyje. Taip matyt išreiškė savo nuomonę.

Papildyta:
[quote=korda,2015 02 23, 18:25]
Papildyta:
Mes bandėm levandų aliejų, nes irgi skaitėm, kad atbaido. Tai kai išpurškėm Terą, ji iškart nubėgo pas arklį ir išsivartė jo kakutyje. Taip matyt išreiškė savo nuomonę.

A,Levanda ir kakutis -derinys uzmustu ne tik erkes....... 
Papildyta:
Hera tai girdziu nakti nuo mano puses pereina i vyro puse,paskui vel pakeicia. Bet nezadina niekada,matyt mano reakcija zino,jau mane be rimto-o rimtas tai aisku jei sustreikuotu pilvas,isvertus is lovos uuuuuuu
Papildyta:
Ause makaliause,o kaip Domis reguoja kai Tera rujoja,ar ner problemu .Kai vienos lyties tai dzin,bet kai skirtingos?
Papildyta:
O,dar man parupo,jus rasot kad maudot kaip supratau gan daznai,kas 2-3 savaites. O kam?

Papildyta:
Hera tai girdziu nakti nuo mano puses pereina i vyro puse,paskui vel pakeicia. Bet nezadina niekada,matyt mano reakcija zino,jau mane be rimto-o rimtas tai aisku jei sustreikuotu pilvas,isvertus is lovos uuuuuuu
Papildyta:
Ause makaliause,o kaip Domis reguoja kai Tera rujoja,ar ner problemu .Kai vienos lyties tai dzin,bet kai skirtingos?
Papildyta:
O,dar man parupo,jus rasot kad maudot kaip supratau gan daznai,kas 2-3 savaites. O kam?