Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Juokis juokis, pažiūrėsim kaip tu Herutei suksi plaukus liezuvis.gif Ateis ir į tavo namus šventė, kai eisit į parodas lotuliukas.gif
Atidarėm sporto sezoną, galvoju gal sąnarius palepinti kokiais vitaminais. g.gif O gal užteks želatinos? Norisi kojų tvirtų.
Atsakyti
Zinai,sugalvojau,jam reikia dredus padaryti,ooookaip atrodytu thumbup.gif
O kieno kojas nori stiprinti?savo ar juodulio?jei juoduliui-tai geriau isisavins is virtu skuryciu ,jei savo-tai virtos kiaules kojos thumbup.gif ir skanu ir super veikia .
Ne,maniskes grifka jei va taip paemiau ir pritiesinau,tai iki nosies ,to juodo galiuko.tai mums tik kokios papilotes jorkiuko uzteks lotuliukas.gif
Atsakyti
O tas skuras tiesiog išverdi ir viskas? Reikės pabandyt.
Abiejų kojas ir jo ir savo. Pas mane ir traška braška biggrin.gif O gal galima išsivirti šaltieną ir abiems valgyt? Nušautume du zuikius vienu šūviu lotuliukas.gif
Ne dredai man nelabai prie širdies tongue.gif Tiek to nebūsim mes stiliovi. Aš seno sukirpimo, man patinka taip kaip standarte nei per ilgi nei per trumpi plaukai biggrin.gif

Devynbalse ar dalyvausit juodukų seminare? rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai taip,kiaules kudas skuras isverdi,tik ilgai verda,turi buti minkstutes. Ir jam i maista ipjaustai vis po sauja. O saltiena virti ,tai jei isvirsi be pipiru,druskos ir tt tai apsiv...o jei su viskuo ,jam netiks .Paciai kojos geriau,juk Juska -balerunas taip issigyde keliiu sanarius,man ir kai ima brasket-verdu du kart savaitej po koja.Jokie gelacanai neatstoja virtu kojyciu,labai gerai atstato.
Atsakyti
Reikės palepinti skurytėm. Mano interjero dizaineriui nepatiko dekoruotas tinkas tambūre, kol būvom darbe bandė nukrapštyti ar tai su dantim ar tai su nagais. Reiškia jam nepatiko mano skonis schmoll.gif dabar bandysiu didint rytinį krūvį, kelsimės 5 ryto ir eisim sportuot, jei krūvis nepadės, tada galvosiu kaip apramint jo maištingą sielą. Nes vyriukas su šuniuku tuoj iškraustys iš namų lotuliukas.gif
Atsakyti
Bijau kad po rytinio kruvio,kuris ji nuramintu,pati busi visai visai rami,jau nebedomins nei tinkas nei lubos lotuliukas.gif pilnas atsipalaidavimas lotuliukas.gif
O jei rimtai,tai jam kokiu geru 3 val gera riscia,gal pakaktu. Dukra Hera sekmadieniais issiveza vis kur,tai Trakuose praleido visa diena,tikrai ,namie vakare buvo tylu,suns kaip ner. veza i devinta forta,tai po 4 val dukimo su sunimis,nes vis kas buna tai su labradoru tai vsu vilku kokiu, ir ramybe. Bet patinui jau beveik suaugusiam,reiks didelio kruvio. g.gif
Atsakyti
Juokiasi iš manes mama, sako samdyk auklę lotuliukas.gif O gal reikės vestis į ofisą, o ką sedės po stalu ir bus ramu ramu, niekam nereikės man kvaršint galvos, nes visi bijos ateit. Ir namai tvarkingi ir darbe ramybė lotuliukas.gif Mes jei geras oras įveikiam 9 km per dieną, tai jaučiasi, tai ramesnis ir minčių durnų tiek neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 05 kovo 2015 - 19:00
O tai jau po 9km tikrai spakaina bus 4u.gif
Papildyta:
Aukle butu gerai,i ofisa nelabai,per pietu pertrauka spetu patvarkyti viska lotuliukas.gif
Atsakyti
Savaitgalį bus tarptautinė paroda Vilniuje, pažiūrėjau tik 3 juoduliai dalyvauja ir tie ne iš Lietuvos. Keista, mūsų kaime paprastoje parodoje ir tai daugiau dalyvaujančių būvo. g.gif Pastebėjau, jei mes nesiregistruojam, niekas nesiregistruoja, jei tik užrašom iškart daugiau dalyvių ir konkurentų. biggrin.gif
Vat Domį reikėtų pas mus darbe įdarbint archyvaru, jis labai mėsgta dėžes draskyt. Tai ten greit sutvarkytų ir archyvę greitai vietos daugiau atsirastu. lotuliukas.gif Aš tai jam dabar visas kardonines dėžes tempiu namo, jis taip su malonumu jas drasko, išlieja taip savo nervus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
Nu vat, kokie tie juoduliai skirtingi... Netgi tos pačios vados šuniukai... Lesteris sugeba atsinešti batus ant lovos, susirasti tai, kas ne vietoj padėta. biggrin.gif
Įpratom išeidami viską nurinkti. Tai jau ramu, sienų graužimu ir draskymu neužsiima.. taigi net keista, ko ta Luna - Hera užsiima griaužimu? blink.gif doh.gif O kaulų vietoj tų medinių slenksčių nebandėt pasiūlyt?
Šiaip jei lyginu Isadorą su Tėja, tai irgi didžiulis skirtumas - Dora niekad nėra nei durų draskius, nei ką nors sugadinus. thumbup.gif
Kol ji viena pas mus gyveno, durys buvo sveikos. Kai atsirado Tėja, atsirado nudraskytos durys, nutampyti tualetiniai popieriai, sugriaužti mineralinio vandens buteliai... Šunys kaip ir žmonės su skirtingais charakteriais, ypač jei jie aktyvūs ir jaučiasi, kad jie neišsikrauna...
Laukiu gerų orų ir ilgų vakarų... Užsiimsim berniuku, jau labai reikia... blink.gif , jaučiasi, kad dresūros reikia ir daugiau krūvio.
O mes buvom su Tėja pas kavalierių... deja, nesėkmingai verysad.gif Abiems buvo pirmas kartas ir nepasisekė... Dabar rimtai imsiuos mokytis, kad kitą kartą taip nebūtų, reikia rimtai susiimti ir išmokti padėti patinui susikergti... Nes mūsiškis auga irgi ateis tokia diena kai reikės. Dideli šunys sunkiai tai daro...
Dėl seminaro - labai norėčiau, bet nežinau kaip bus su finansais ir su darbais... Bus matyti, o gal bus tiek norinčių, kad tokių profanų kaip aš net nepriims?
o Vilniaus parodoj tai tradiciškai Oksana dalyvauja, su dviem savo kalėm (Arbato šeimininkė)ir dar dvi rusiškos pavardės. Mūsų Isadora dar formų neatstatė, nežinau ar pavyks ją priveikti... Jinai moteriškė po vaikų labai sugeba greitai svorio prisiauginti... doh.gif Jai trūksta vieno cacibo iki interio, bet jaučiu teks apie tai pamiršti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia mums labiau to interio reikia, nei jai lotuliukas.gif
Merginos, kuo ginatės nuo pavasarinio nuovargio? Aš vos kojas veku verysad.gif
Atsakyti
Kokie slenksciai,pas ja visur basliu pilna lotuliukas.gif ji musu bebras lotuliukas.gif nieko,viskas cia gerai,nebuna visi vienodi,cia kaip zmones,vienas ramiakas,kitas vietoj nepasedes lotuliukas.gif
Su kergimais sunku,as pirma kart kai Korda kergiau tai darbavomes4,jau ziurek tuoj jam bus o ne vietoj,i balkona bica atvesti,tai buvom visi slapi,as jau sakiau,seimininkam visa tai paprasciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet siaip ne taip tada sukergem,o po dienos jau graziai susikerge. Hidra visada kergem su instruktore ,Vilniuj kergem tai viena kart vezemes is cia kitus vilniete instruktore emem. Kad zinot,as sedziu prie galvos laikau,vyras po pilvu laiku kad nesestu o instruktore jau derina.Ir tai pavargdavom visi,po to jautiesi kaip dideli darba nudirbes. O ar dar bandysit ar jau ne?
Atsakyti
Tai jau viskas, jos traukinys nuvažiavo... Pagal kiaulystės dėsnį viskas susidėjo kvailai - kavalieriui reikėjo išvažiuoti antradienį į Craftą... tai turėjom tik vieną dieną, ir ką gali dvi moteriškės padaryti? nepasisekė iš karto, o paskui patinas nebepasirašė biggrin.gif , nors pana ir labai kvietė blush2.gif . Atbėga, su letena kepšt, kepšt, su galva mosuoja, pabėga, atsistoja, stovi, o jam pofik schmoll.gif schmoll.gif Nu va kaip būna... doh.gif doh.gif doh.gif
Tai va, man dabar ir reik susirasti tokį instruktorių, kad man pačiai išmokti. Dar reikia išmokti ir spermą paimti. Nes patino šeimininkė nemokėjo. Jei būtų paėmusi, būčiau aš pati suleidusi, nes turėjau su kuo ir mane Lenkijoj išmokė kaip tą procedūrą atlikti.
Šiaip, savo laiku mūsų Tėja buvo bebras - kiek eidavo į lauką, visad pagalius parsitysdavo ir griauždavo paskui lotuliukas.gif , čia gal Hera nuo tetulės užsikrėtė schmoll.gif
Atsakyti