Oi as tai si reikala jau buvau nurasius cia Lietuvos parduotuvese tj viskas pas mane triju ketvirciu,ir paltai ir striukes ir megztiniai...o va cia as jau galima sakyt coliuke randu savo galunes kur paslept
Oi as tai si reikala jau buvau nurasius cia Lietuvos parduotuvese tj viskas pas mane triju ketvirciu,ir paltai ir striukes ir megztiniai...o va cia as jau galima sakyt coliuke randu savo galunes kur paslept
as ne tik kad galunes, bet ir rura randu kur ikist, tai cia jau pasiekimai ir net L dydis geras buna LT apatines dalies rubu as sau nerandu tiksliau netelpu o vat USA visai gazele galeciau jaustis, gal emigruot
Mergikes, pagal jusu atsiliepimus suprantu kad uniqlo megztukeliai siektiek i didziaja puse. 120 per krutine trates turbut per siules XL ir XXL? Ar netrates? Reik mamai dovanu kaledom http://www.uniqlo.co...a-fine-merino/|
man asmeniskai kokybes atzvilgiu uniqlo yra 1 vietoj. pas juos tie megztiniai su woolmark zenklu. kriu esu baisingai nusivylus. bent jau paskutiniais, kur vasara pirkau.