Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 321

QUOTE(vilmaante @ 2014 11 26, 13:01)
JMD nu va ir uzsikirtau..tj su krutine 106 ir tokiu pat ugiu imt uniqlo megztukelio L dydi?

drasiai. ir nebus aptemptas. Jei noris tikro apgludusio golfo, rizikuociau M. Tik nezinau kaip su rankovem butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 lapkričio 2014 - 12:09
QUOTE(JMD @ 2014 11 26, 13:09)
drasiai. ir nebus aptemptas.

Aciu
o dar ir rankos pas mane kaip pas bezdzione...ilgokos blush2.gif ...tj nieko bus gerai triju ketvirciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaante @ 2014 11 26, 13:10)
Aciu
o dar ir rankos pas mane kaip pas bezdzione...ilgokos blush2.gif ...tj nieko bus gerai triju ketvirciu lotuliukas.gif

na va, radau dar viena drauge, netoli nuo bezdziones nuzengusia. maniau as cia viena tokia nebaisiai aristokratiskom galunem lotuliukas.gif
Atsakyti
Nedaug truksta 25% nuolaidai drinks_cheers.gif

www.shopbop.com moterims

user posted image
ir

www.eastdane.com vyrams

user posted image

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 26, 13:12)
na va, radau dar viena drauge, netoli nuo bezdziones nuzengusia. maniau as cia viena tokia nebaisiai aristokratiskom galunem  lotuliukas.gif

Oi as tai si reikala jau buvau nurasius cia Lietuvos parduotuvese tj viskas pas mane triju ketvirciu,ir paltai ir striukes ir megztiniai...o va cia as jau galima sakyt coliuke lotuliukas.gif lotuliukas.gif randu savo galunes kur paslept
Atsakyti
QUOTE(vilmaante @ 2014 11 26, 13:20)
Oi as tai si reikala jau buvau  nurasius cia Lietuvos parduotuvese tj viskas pas mane triju ketvirciu,ir paltai ir striukes ir megztiniai...o va cia as jau galima sakyt coliuke lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  randu savo galunes kur paslept

as ne tik kad galunes, bet ir rura randu kur ikist, tai cia jau pasiekimai ir net L dydis geras buna lotuliukas.gif LT apatines dalies rubu as sau nerandu lotuliukas.gif tiksliau netelpu lotuliukas.gif o vat USA visai gazele galeciau jaustis, gal emigruot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergikes, pagal jusu atsiliepimus suprantu kad uniqlo megztukeliai siektiek i didziaja puse. 120 per krutine trates turbut per siules XL ir XXL? Ar netrates? Reik mamai dovanu kaledom doh.gif
http://www.uniqlo.co...a-fine-merino/|

http://www.uniqlo.co...a-fine-merino/|

ir dar toki ziurineju, vilnoni, idomu ji galima ant nuogo kuno rengtis ar niezes nuo jo?

http://www.uniqlo.co...swool-sweater/|

Dekui
Atsakyti
Gal kas gali palyginti J.Crew tippi merinukus su Uniqlo merinukais (dydis ir kokybė)? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=MeistroMargarita,2014 11 26, 11:30]
siandien-ryt .nemazai uzsakymu yra ax.gif
Papildyta:

O dabar turite nuolaidą drugstore kokią nors? ar laukt penktadienio geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 11 26, 13:48)
Gal kas gali palyginti J.Crew tippi merinukus su Uniqlo merinukais (dydis ir kokybė)? bigsmile.gif

man asmeniskai kokybes atzvilgiu uniqlo yra 1 vietoj. pas juos tie megztiniai su woolmark zenklu. kriu esu baisingai nusivylus. bent jau paskutiniais, kur vasara pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Koper @ 2014 11 26, 12:59)

O dabar turite nuolaidą drugstore kokią nors? ar laukt penktadienio geriau?  g.gif

nea , neturim ..

Greit pirksim
www.ralphlauren.com

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 26 lapkričio 2014 - 13:36

laukiame

www.toryburch.com

user posted image

www.saksoff5th.com
-40% kodukas
user posted image