Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 321

Patarkit kur ir kokius pažiūrėt VYRIŠKUS batus šiltus žiemai UGG tipo 4u.gif
Nenoriu paaugliui pirkt ugg, man per brangu augančiai pėdai, norėčiau kažko pigesnio, kaip bearpaw, bet kaip suprantu tie kaliošiukai tik moteriški g.gif Pernai pirkau ugg tipo iš VAN'S aulinius, bet ten nei kailiukas natūralus, nei itin šilti... unsure.gif
Gal kuri esat vyriškiui savo pirkusios kažką panašaus bet ne UGG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2014 11 27, 02:40)
Merginos, gal kas pirkot MK pukine striuke ir galit dydi pakomentuoti? Ar atitinka?  4u.gif

Sveika, as pirkau. Mano ilga tai M dydis lyg didokas ypac per klubus ir juosmeni ( mano ismatavimai 95-70-98. Nuo vakar jau nesioju ja, nes parduoti gaila:) labai grazi ir kokybiska. smile.gif
Atsakyti
Laba diena, kada pirksit RL? kaip suprantu, šiandien baigiasi Thanksgivig išpardavimas?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 26, 21:28)
jei neklystu , kazkas neseniai rase, kad didinti g.gif  siaip vs viskas didinta paprastai buna ax.gif

QUOTE(davija @ 2014 11 27, 08:02)
As pirkaus L, tai dabar noreciau M, dukra turi S, tai dar pamastyciau apie XS smile.gif  trikotazas toks labai laisvas, minkstas tai as jauciuos kaip su gerokai per dideliais, ir po skalbykles ir dziovykles nepasitrauke net  tongue.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba, o Carters nerenkat?
Atsakyti
Ar pirktumėte iš Sigma pirmadienį? 4u.gif Kaži, te yra taxai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jasi @ 2014 11 27, 10:23)
Laba diena, kada pirksit RL? kaip suprantu, šiandien baigiasi Thanksgivig išpardavimas?

perkam RL daznai . greit desiu krepseli 4u.gif

QUOTE(Ariele77 @ 2014 11 27, 10:35)
Laba, o Carters nerenkat?

viska siaip supirkom . bet galim parinkti smile.gif

QUOTE(dewofsoul @ 2014 11 27, 10:49)
Ar pirktumėte iš Sigma pirmadienį?  4u.gif  Kaži, te yra taxai?  g.gif

is cia tik asmeninius perkam uzsakymus ax.gif taxu nera
Papildyta:
www.shuuemura-usa.com
-25% kodukas

user posted image
Atsakyti
Mergaitės, prisijunkit prie Carters, flysiniai džemperiukai ir kt. po 4,5 $

http://www.carters.c...-3?navID=header
Atsakyti

labiausiai laukiam

www.shopbop.com
-25% kodukas
user posted image

www.toryburch.com
-30% drinks_cheers.gif
user posted image

surprise.katespade.com

user posted image

www.coach.com

user posted image

www.lastcall.com

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 11 27, 09:08)
Nežinau, kokių Jums reikia  g.gif  Aš pernai pirkausi savo šeimai ir dar draugėms iš čia (jei neklystu, tai būtent tokius) . Batai po sezono atrodo puikiai  wub.gif .
Kaina, matau, skiriasi priklausomai nuo spalvos ir dydžio. Ir žinoma dar savo padarys kilstelėjęs dolerio kursas, bet vistiek labai nebloga gautųs, ir dar matau papildoma 25% nuolaida yra. Pasitikslinkit pas mergaites ar galioja ir nesnauskit, nes kol atkeliaus batukai, tai ir šaltukas gali būt  biggrin.gif

neparasete is kur konkreciai pirkote smile.gif ir kur 25% nuolaida dabar taiko? Reiks tada griebti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViGaMa @ 2014 11 27, 13:02)
neparasete is kur konkreciai pirkote smile.gif ir kur 25% nuolaida dabar taiko? Reiks tada griebti  bigsmile.gif

Ir mane domina drinks_cheers.gif
Atsakyti
laukiame

www.dillards.com
kainos su nuolaidom
user posted image

Papildyta:
Dedu krepselius

www.ralphlauren.com

user posted image

surprise.katespade.com

user posted image