Patarkit kur ir kokius pažiūrėt VYRIŠKUS batus šiltus žiemai UGG tipo Nenoriu paaugliui pirkt ugg, man per brangu augančiai pėdai, norėčiau kažko pigesnio, kaip bearpaw, bet kaip suprantu tie kaliošiukai tik moteriški Pernai pirkau ugg tipo iš VAN'S aulinius, bet ten nei kailiukas natūralus, nei itin šilti... Gal kuri esat vyriškiui savo pirkusios kažką panašaus bet ne UGG
Sveika, as pirkau. Mano ilga tai M dydis lyg didokas ypac per klubus ir juosmeni ( mano ismatavimai 95-70-98. Nuo vakar jau nesioju ja, nes parduoti gaila:) labai grazi ir kokybiska.
As pirkaus L, tai dabar noreciau M, dukra turi S, tai dar pamastyciau apie XS trikotazas toks labai laisvas, minkstas tai as jauciuos kaip su gerokai per dideliais, ir po skalbykles ir dziovykles nepasitrauke net
Nežinau, kokių Jums reikia Aš pernai pirkausi savo šeimai ir dar draugėms iš čia (jei neklystu, tai būtent tokius) . Batai po sezono atrodo puikiai .
Kaina, matau, skiriasi priklausomai nuo spalvos ir dydžio. Ir žinoma dar savo padarys kilstelėjęs dolerio kursas, bet vistiek labai nebloga gautųs, ir dar matau papildoma 25% nuolaida yra. Pasitikslinkit pas mergaites ar galioja ir nesnauskit, nes kol atkeliaus batukai, tai ir šaltukas gali būt