Neturiu savų nuotraukų, o tai kaupt man pakuotes senas kažkaip pragariška

Vis norisi išmest nieko nelaukus
Uoga Uoga veido kaukė "Mėlynių šventė"

Jau pirkta ir apkalbėta ne vieną sykį. Ir pirksiu ir toliau. Kaina nedidelė, produktas natūralus ir šviežias, ir veiksmingas - oda švaresnė lieka, minkštesnė, neišsausinta ir šiaip tiesiog gražesnė. Laikant šaldytuve man porą savaičių 'atlaiko' be problemų, bet aš kartais sunaudoju ją iki to laiko, nes būna, kad naudoju kas antrą dieną (ar šiaip kada nepatingiu), riebiau patepu ir susinaudoja.
Tuo pačiu užbaigiau ir jų "Purvinos Undinėlės" kaukę - irgi labai patiko. Oda apraminta, švari ir švelni. Prausiant rankomis dar toks kaip ir lengvas pašveitimas gaudavosi. Tik kažkiek smirda žuvimi

Bet kartosiu ir šią kaukę.
Nail Tek II

Buvau gavusi dovanų. Pas mane nagai šiaip normalūs, kartais galiukai pasisluoksniuoja, kuomet ilgą laiko tarpą be jokių pertraukų lakuoju, bet šiaip didelių problemų nėra, tai naudojau kaip lako pagrindą. Nė nežinau.. Gal ir normaliai. Kad labai prailgintų nešiojimą, tai nepasakyčiau, o ir ne visi lakai su juo gražiai 'sukibo'. Sudėtis nelabai patiko man, bijau suklyst, bet manrods formaldehido turi. Tai ir nepirkčiau.
Išmečiau dar keletą Essence priemonių - jų antakių rinkinuką, kažkokią užsigulėjusią Limited Edition pudrą bei longlasting pieštuką. Antakių rinkinys nelabai man - spalvos per daug kontrastingos, viena gan šviesi ir šiltoka, kita - labai tamsi pasirodė. Maišant ir kažkokia terlionė gavosi. Būčiau pasilikusi dar bent kuriam laikui, bet sudužo ir sutrupėjo. Nekartočiau bent jau šių.

O pieštukas visai patiko. Spalva "Think khaki" (nuotraukoj viršutinė rods), tai gan švelni (bet pigmentuota) ir graži spalva, pats pieštukas minkštas, išsukamas. Su pagrindu lyg normaliai laikėsi (nebepamenu, nes senai naudojau). Išmečiau, nes šerdis viduj visa sutrupėjo nuo minkštumo. Gal kada ir pirkčiau kokią kitą spalvą.

Too Faced Shadow Insurance

Įspūdžiai kiek dvejopi.. Šiaip šešėliai laikėsi puikiai (mano vokai riebūs), labai taupiai naudojosi, nes reikėjo nedidelio kiekio, bet.. Toks jausmas, kad kiek sunkokai sklaidydavosi šešėliai. O kartais (kartais, nevisada), jei bandydavau ant viršaus perbraukti kūno spalvos šešėliu ar tiesiog užtvirtinama pudra, vokas tiesiog labai sausas atrodydavo. O kartais norint išspaust patį pagrindą, iš pradžių kažkoks skystis išsispausdavo (skaičiau, jog taip pasitaiko), o tik vėliau pagrindas

Nežinau ar kartočiau..
Uoga Uoga "Pagaliau" kondicionierius
Keistai man sekėsi su juo.. Patiko kvapas, lengva konsistencija. Pirmus porą sykių patiko ir kaip kaukę naudoti prieš plovimą ir kaip paprastą kondicionierių - plaukai švelnūs ir gražūs atrodė, neapsunkę. O vėliau pasidarė laimės reikalas - nepriklausomai nuo to, kiek betepčiau, kada tepčiau ir kaip skalaučiau - plaukų galiukai arba iškart į srogeles sušokdavo, arba atrodydavo, lyg nieko nebūčiau tepus, arba visai normaliai atrodydavo. Kažkokia loterija beveik. Bent kol kas tai nekartočiau, laukiu kito kondicionieriaus. O ateity - gal.. Įdomumo dėlei ir pasitikrinimui ar išties nėra labai superinis produktas, o gal tiesiog plaukų išskalaut normaliai nesugebu

Uoga Uoga "Aksominė oda" veido kremas ir makiažo valymo aliejus "Puiki naktis". Abu pirkti ir naudoti ne kartą, turbūt ir paminėti jau seniau. Kremas lengvas, greit susigeria, suteikia odai reikalingo drėkinimo, bet labai sausų odos vietų gal ir nepatvarkytų. Neatrodo oda kaip taukais aptepta, porų ir nekemša, spuogai papildomi nekyla. O aliejus skaniai kvepia, gerai valo makiažą (daugiausia akims naudojau), gan patogus buteliukas. Panaudojus gal kiek ir blakstienos pagražėjusios, nors 100% to teigt gal ir negalėčiau

Mėgstu aliejaus nenuvalyti nuo akių vokų/paakių ir palikti nakčiai vietoj kremo kokio. Kartotini man abu produktai.

Catrice Liquid Liner "010 Dating Joe Black"

Spalva tai nereali šio buvo - ryyyški juoda, tarsi matinės juodos kreidos. Įpratus naudotis ir nebuvo sunku, gan lengvai galėdavau nubrėžti preciziškas linijas. Bet jei nenaudodavau šešėlių pagrindo, tai ilgiaus pabuvus, kiek patepdavo vokus, nelabai žymiai, bet vis vien. Bet naudojant šešėlių pagrindą, tai už tokią kainą net labai neblogas pravedimas. NikkieTutorials youtubėj berods gyrė šį
Subaigiau ir jau 2 VIVI rožių veido prausimo putų buteliuką (dar vieną sunaudojus su šilku buvau). Patiko, net labai. Labai jau tingiu ilgas tiradas rašyt, tai kam įdomu, VIVI temoj dar buvau kalbėjus apie šį prausiklį (ir ne aš viena) arba tiesiog galit blog'e pasiskaityt pilną atsiliepimą.
Nuoroda
Nubian Heritage 'Black Seed' muilas

Jau ne vieną NH muilą esu sunaudojusi ir visi labai patinka (gal tik juodasis kiek per šiurkštis pasirodė). Sudėtys geros, kvepia nuostabiai, muilinėse netirpsta kaip kiti muilai, nesausina odos. Naudoju pagrinde rankų ir kūno prausimui, bet iš didesnės bėdos ir veidą nusipraust galima. Pirksiu ir toliau