Rasa drėkinantis šampūnas. Pirkau SB, bet pabandžiau kelis kartus ir pati, tad jaučiu, jog turiu teisę į atsiliepimą. Šiaip visai neblogas šampūnas. Nemanau, kad daug drėkina, bet plaukai slidūs ir smagūs. Vienintelis drėkinimo požymis - antros dienos galva tiek sudrėkinta, kad reikia nemažai išradingumo tai maskuojant.
Mineral Fusion šampūnas nuo pleiskanų. Pagrindinės funkcijos neatliko visai, t.y. su pleiskanom nesusitvarkė. Bet visa kitą darė be priekaištų. Plaukai bent jau pirmą dieną, kaip iš reklamos: papūsti, bet blizgantys ir paslankūs.
Uoga Uoga bruknių kaspinas. Normalus šampūnas. Jokios magijos. Sausino galvos odą.
Uoga Uoga šermukšnių diena. Patiko labiau už bruknių kaspiną. Čia ne pirmas buteliukas. Kartotinas pakaitaliojant su kitais. Plaukai po jo tikrai smagūs būna: blizga, purūs, bet nesiveliantys. Už kiekį ir skalsumo nebuvimą - brangokas. Verta pirkti tik su akcija (kuri ir vyksta šiuo metu Rimi).
Čistaja linija plaukų balzamas. Labai labai skaniai kvepėjo. Funkciją atliko, bet nieko nedarė tokio, kas gundytų kartoti.

Uoga Uoga mineralinė pudra. Labai jau daug uogų produktų pas mane

Uoga Uoga lūpų balzamas pabučiuok mane. Jau esu rašiusi, kad jis yra mano FAVORITAS, kuris padėjo atsikratyti lūpų balzamų manijos. Kurį laiką neturėjau jo, tai lūpos iškart pareiškė nuomonę apie tai.
Uoga Uoga lūpų balzamas pirato receptas. Nuklydau, nes norėjosi išbandyti kitus uogų balzamus. Prieš tai aprašytam šis neprilygsta. Labai suskystėja ant lūpų ir tampa, kaip koks aliejus, todėl greit dingsta.
Eveline maskuoklis. Prisiskaičiau SM pagyrų ir nusipirkau. Kaip turbūt matosi, išmetu beveik pilną. Man labai jis matosi, subėga į raukšleles ir dar sausina odą.
Korres lūpų balzamas su spalva. Kažkada man jie labai patiko. Šis tikrai ne pirmas. O dabar nebepatinka. Sausina lūpas.
Alverde lūpų blizgesys. Labai smagus blizgesys. Tik kai aš juos taip dažnai naudoju, tenka atsisveikinti, nes kai vieną dieną suvokiau, kada aš jį pirkau, pasidarė nebesmagu ant lūpų tepti. Jis visai nelipnus, suteikia gražią spalvą ir dar buvo, kiek pamenu, velniškai pigus.

Balance me veido prausiklis-balzamas. Vienas iš tų produktų, kur tepi kaip balzamą, jis tampa aliejinis, o tada darbuojiesi su šiltu rankšluostuku. Turiu jau antrą pakuotę, kas turbūt pasako daug. Kvepia - nuostabiai. Nuprausia švariai, nesausina ir suteikia galimybė kiekvieną vakarą nors kelioms minutėm pasijausti kaip SPA.
Uoga Uoga Mango tango rankų kremas. Buvo laikas, kai jis išgelbėjo mano rankas. Dabar atėjo jo gyvenimo pabaigos laikas. Tai nėra lengvas produktas, nes palieka riebalą ant rankų, bet tas riebalas veikia, tai galima pakentėti ir prisitaikyti. Kvapas tikrai ne kiekvieno nosiai.
La Roche posay micelinis vanduo. Jei turiu progą jo gauti su kokia nuolaida, perku. Gal pačiam procese skirtumo ir nėra didelio nuo kitų, bet oda, naudojant šį, būna gražesnė. Nelabai suprantu, ar čia sutapimas ar JIS. Akių makiažo nevalau, tik veidą.
Mizon veido serumas. Drėkino, bet palikdavo lipnumą ant veido, kas man nelabai patinka. Žinoma, tas gal nėra svarbu prieš einant miegot, bet vis viena. Toks keistas produktas. Gerai su juo, gerai ir be jo.
Nivea kūno losjonas. Kvepia sausainiukais. Veikia. Greit susigeria. Kvapas gali įgristi. Turiu antrą ir jau jaučiu, kaip tie sausainiai nebežavi.
Tuščių butelaičių vieta ir vėl laisva!