Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojame priemones iki galo

QUOTE(Sultry @ 2015 04 03, 20:15)

4u.gif O kur perkate? LT randu tik Sugiharoje.

gavau dovanų.
mačiau amazone buvo. LT tik Sugiharoje radau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano kovo pabaigtukai 4u.gif Patingesiu kiekvienam atsiliepima rasyt (labai ilgai uztruks ir kartosis), bet jei nesinores bloge skaityt iraso, tai galesiu ir cia dominancius produktus aprasyt 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jei trumpai, tai produktai, kuriuos tikrai kartociau (kai ka pirmakart naudojau, kai ka kartojau n-taji karta) yra Thayers hamamelio tonikas, Andalou Naturals priemones, Weleda kuno losjonai, Alba Botanica 'acne dote' sveitiklis, Earth Science plauku kauke, Everyday minerals pudra, AnneMarie Borlind maskuoklis, 365 ranku kremai, Zoya ir Mineral Fusion nagu priemones, Navitas Naturals lupu balzamas. Na ir is pabandytu meginiu butu idomu Trilogy 'lightening treatment' ir 'hydra-tone softening lotion' isbandyt pilnas pakuotes.
Atsakyti
Iš pradžių patiko, kvapas toks žolinis, ilgiau naudojant pradėjo erzinti ir sausinti odą, likutį sunaudojau kūnui prausti, nekartočiau schmoll.gif
user posted image
puikus rankų kremas, jau antrą pakuotę baigiau, patinka, kad nepalieka plėvelės,
įsigeria į odą, kvapas labai neutralus, kaina gera wub.gif pirksiu ir vėl 4u.gif
user posted image
Atsakyti
ELGYDIUM dantų ir dantenų pasta ARTHRODONT, 80 g.
user posted image
Perkama per akcijas ir kartojama, kartojama, kartojama (su mažais nuklydimais). Dabar į jos vietą vėl tokia pati padėta biggrin.gif Priekaištų pastai neturiu, nebent jos kainai smile.gif
Papildyta:
Naturalmente plaukų priežiūros priemonė (kremas) - TEXTURE SOLUTION (100ml)
user posted image

Paformuoja garbanas, bet nesulipina plaukų (žinoma,jei nepadaugini). Plaukams iki pečių naudodavau 2-3 paspaudimus (išbėga po nedidelį žirniuką kremo vienu paspaudimu). Visai patiko.

Į jo vietą po pertraukos mylimukas A'kin Lavender & Anthyliss Leave In Conditioner - šita priemonė man kvapu, tekstūra, kaina ir rezultatu kol kas yra viena geresnių nenuplaunamų plaukų priežiūros priemonių (nėra formavimui skirta, bet šiek tiek ir tuo klausimu padeda su garbanotais plaukais) wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 08 balandžio 2015 - 13:36
Marc Anthony Bye Bye Frizz sampunas.
Is pradziu patiko, panaudojus pusantros savaites pastebejau kad po plovimo kita diena galva atrodo lyg neplauta, ir jausmas nekoks, tai padariau jam pertrauka, paskui tik karta ji naudodavau kaip pakeitima su kitais tai puse velnio naudojosi kai reciau, i pabaiga lyg ir nieko kai pradejau dar kitas priemones papildomai naudoti( Aubrey purskikli ir Earth Science kauke) paskutinius 4 plovimus visai patiko ir po 2dienas isvaiksciodavau, bet dziaugiuosi kad ji subaigiau pagaliau. Kondicionieriaus liko daugiau nei puse pakuotes. lotuliukas.gif Nekartosiu.
user posted image
Desert Essence Green apple and ginger sampunas
Tai mano favoritas sampunas siuo metu tiek is DE liniju tiek apskritai kiek esu naudojus. Nauja pakuote jau turiu, ziuresim kas bus ir antra sunaudojus ar nuomone nepasikeis, nes DE vynuoginis po antros pakuotes sunaudojimo pabodo. O kadangi dar noriu sarase yra dvi naujos DE sampunu rusys tai iki trecios pakuotes sio sampuno manau teks palaukti. lotuliukas.gif
user posted image
Andalou naturals levandu ranku kremas.
Sis ranku kremas man didelis teigiamas atradimas, jis isgelbejo mano rankas ir tikrai daugiau kitu neieskosiu. Jau turiu nauja tokia pacia pakuote ir dar dvi kitas rusis, tad siuo klausimu esu rami ilgam. lotuliukas.gif
user posted image
Andalou Naturals veido sveitiklis
Kartojitinas. Kiek esu naudojusi veido sveitikliu tai NO.1 Nes puikus kokybes, kiekybes ir kainos santykis. Nors atrodo brangokas, bet jo tikrai labai ilgai uztenka, man uzteko gal net 7men nors naudodavau 1-2kartus per savaite buvo kad ir po 3kartus i savaite. Tikrai pirksiu dar viena pakuote tik dabar akciju palauksiu.
user posted image
Aubrey conditioner spray.
Kartojamas. Nauja jau turiu ir dar vieno i sandeliuka laukiu. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Dove duso zele.
Labai patiko, ir kvapas ir kad kremine po jos net kuno sviesto ar losjono teptis nereikia.
Jau ne pirma rusi naudoju ir toliau naudosiu.
user posted image
Garnier kuno sveitiklis. Jau antra tubele sunaudota.
Kol geresnio nerandu ir sis puikiai tinka, o kas svarbiausia nebrangus, sveicia gerai, aisku kvapas truputi svelnesnis galetu buti, bet jau nebejauciu jo. O kadangi NO prekybcentriuose su kuno sveitiklio isigyjimu biski problem tai tenka naudotis ka randi. blush2.gif
user posted image
Desert Essence hand and body lotion
Kaip kuno losjonas jis man patinka, gerai drekina, skaniai kvepia, bet siuo atveju, kazkaip truputeli daugiau is jo tikejausi. Tai likau truputi nusivylusi, nes uz pilna kaina tikrai neapsimoketu pirkti o su nuolaida aisku galima pabandyti, bet manau tikrai nekartosiu juolab kad rusiu isbandymui ne viena yra, dabar kaip tik kokosinio laukiu. Turejau miniuka tai labai patiko.
user posted image
Foto is interneto.
Atsakyti
Lancome La vie est belle ax.gif
user posted image
Atsakyti
Savaites pabaigtukai

Moschino I love love, antras 100ml buteliukas, kada nors vel bus kartojamas wub.gif

user posted image

Loreal vandenukas, mylimukas, pats geriausias i jo vieta toks pat!
user posted image

Eveline mascara, graziai padazydavo, netrupejo, bet antra karta manau ne bus kartojamos, per didelis sepetelis
user posted image

NS veido kauke, ilgai naudojau, kazkokio super poveikio nepamaciau, siaip pasitepliojimui
user posted image

Nivea gelis, i jo vieta toks pat, puikus, naudojam abu su vyru
user posted image

Kuno sveitiklis, labai patiko, sudetyje yra alieju, po maudyniu oda buvo svelni ir sudrekinta, pamaitinta, kvapas malonus, ne sintetinis. Dabar naudoju is sios serijos su medum.
user posted image

Dantu pasta Blanx, anksciau labai patikdavo, o dabar ispudzio nepaliko
user posted image

Listerin Zero, nuolat kartojamas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2015 04 11, 15:18)
Kuno sveitiklis, labai patiko, sudetyje yra alieju, po maudyniu oda buvo svelni ir sudrekinta, pamaitinta, kvapas malonus, ne sintetinis. Dabar naudoju is sios serijos su medum.
user posted image

Kur toki rasti pirkti?
Atsakyti
Keisčiausias pagrindas, kokį esu naudojus. Lyg ir skystas, bet sąlytyje su vandeniu tapdavo lyg sausu aliejum. Pradžioje reikėjo išmokt normuot ir gražiausiai dengdavos tik ant sauso veido, nes jei patepdavau prieš tai kremą - mozodavau tą kreminį padrindą lyg ant stiklo (mano oda į sausesnę). Pamaskuodavo gražiai, bet man trūkdavo to gyvumo, oda lyg pavytus, išsausėjus atrodydavo. Na, džiaugiuos pabaigus ir tikrai nekartosiu schmoll.gif
user posted image

Lumene antakių žėlė. Sunaudojau jau antrą tūbelę. Neblogai sutvirtindavo, vis gi man atspalvis kiek per šiltas ir ryžas (ypač matydavos dienos šviesoj). Nebekartosiu.
user posted image

Korres tualetinis vanduo. Lengvas ir salsvas kvapas šiltajam sezonui. Laikydavo apie 4h. Visai patiko, norėčiau kitą kvapą išbandyt.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 04 11, 16:47)
Kur toki rasti pirkti?

Martinoje
Atsakyti
Kiehls Midnight recovery koncentratas
user posted image
Kvapas levandų ar tai rožių, bet nestiprus. Konsistencija kaip aliejaus. Šiaip patiko, tik trūko drėkinimo iš jo ir kaip už tokią kainą norėjosi akivaizdesnio efekto. Ryte oda atrodydavo labiau pailsėjusi, šviežesnė, bet tik tiek ax.gif
Atsakyti