Marc Anthony Bye Bye Frizz sampunas.
Is pradziu patiko, panaudojus pusantros savaites pastebejau kad po plovimo kita diena galva atrodo lyg neplauta, ir jausmas nekoks, tai padariau jam pertrauka, paskui tik karta ji naudodavau kaip pakeitima su kitais tai puse velnio naudojosi kai reciau, i pabaiga lyg ir nieko kai pradejau dar kitas priemones papildomai naudoti( Aubrey purskikli ir Earth Science kauke) paskutinius 4 plovimus visai patiko ir po 2dienas isvaiksciodavau, bet dziaugiuosi kad ji subaigiau pagaliau. Kondicionieriaus liko daugiau nei puse pakuotes.

Nekartosiu.

Desert Essence Green apple and ginger sampunas
Tai mano favoritas sampunas siuo metu tiek is DE liniju tiek apskritai kiek esu naudojus. Nauja pakuote jau turiu, ziuresim kas bus ir antra sunaudojus ar nuomone nepasikeis, nes DE vynuoginis po antros pakuotes sunaudojimo pabodo. O kadangi dar noriu sarase yra dvi naujos DE sampunu rusys tai iki trecios pakuotes sio sampuno manau teks palaukti.

Andalou naturals levandu ranku kremas.
Sis ranku kremas man didelis teigiamas atradimas, jis isgelbejo mano rankas ir tikrai daugiau kitu neieskosiu. Jau turiu nauja tokia pacia pakuote ir dar dvi kitas rusis, tad siuo klausimu esu rami ilgam.

Andalou Naturals veido sveitiklis
Kartojitinas. Kiek esu naudojusi veido sveitikliu tai NO.1 Nes puikus kokybes, kiekybes ir kainos santykis. Nors atrodo brangokas, bet jo tikrai labai ilgai uztenka, man uzteko gal net 7men nors naudodavau 1-2kartus per savaite buvo kad ir po 3kartus i savaite. Tikrai pirksiu dar viena pakuote tik dabar akciju palauksiu.

Aubrey conditioner spray.
Kartojamas. Nauja jau turiu ir dar vieno i sandeliuka laukiu.