Natural Dentist 'peppermint twist' burnos skalavimo skystis - kartojamas n kartu, man pats paciausias (ir ypac sis skonis, nors pakaitalioju su kitais)
Kiss My Face balinnati dantu pasta - nenaudojau reguliariai, tai nepasisakysiu del balinimo, bet siaip smagi visai buvo.
Radius dantu siulai - neseniai atrastas Dr. Tung's nepakeiciamas, bet sie irgi geri, o ir labai patogu, kad vienkartinese pakutoese, tai kelionej ar siaip rankinej nesiotis labai patogu.
Pristine Beauty dezodorantas - pirkau antrakart, bet kazkaip nuvyle sikart... Ismeciau, nes pakeite kvapa (niekaip nesinaudojo man jis). Pirmakart labai patiko ir tikrai gerai saugojo, o sikart itin vidutiniskas pasirode... Galvoju sutapimas ar kazka sudetyje pakeite gamintojas
Burt's Bees koju losjonas - kojos labai svelnios likdavo, jei riebiai pritepdavau nakciai ir miegodavau su kojinem. Bet poveikis gana vienkartinis, o ir pats losjonas tragiskas - sunkiai geresi, palikdavo riebala ir tt, tai paprastai pasitept ir kazkur eit neisivaziduoju jo.
Giovanni kuno losjonas - man kvapas kiek nenaturalus, bet nugaruoja gan greit, o pats losjonas lengvas, bet uztektinai padrekina. Rekomenduociau ji, jei kvapui nejautrus zmones.
Jason dusgelis - vienas is tu produktu, kur daug nesikabineju, tai tiko. Tik pakuote labai didele ir ilgam uztenka, bet kai vonioj keli dusgeliai stovi, tai nieko tokio, nes pasikaitalioja.
Andalou Naturals 'exfoliating peel' - nemegstu visokiu kaukiu, pylingu ir kitu tokiu reikalu, tai si sunaudojau kaip paprasta sveitikli. Uztai ir nepakomentuosiu placiau.
100% Pure paakiu kremas - antrakart jau turejau. Nebrangus ir labai ilgam uztenka, naudojau nuo lapkricio si. Gana riebus, bet neapsunkina paakiu, nepalieka riebalo, makiazas graziai dengiasi ant jo. Gal labiau vesesniu metu man jo norisi, nes ir kvapas sunkesnis (sausaininis), ir kremas toks, tai vasarai norisi kazko lengviau.
100% Pure vitamino C serumas - nenaudojau pastoviai, vis su pertraukelem. Bet kazkokio poveikio nepamaciau ir nepajauciau.
Aubrey Organics purskiamas kondicionierius - laabai patiko

Jau nauja naudoju ir dar vienas sandeliuke stovi. Purskiu tiek dregnus, tiek sausus plaukus, gal net dazniau sausus. Neapsunki, padrekina, suteikia blizgesio. Ir kvapas malonus.
Veria ID sampunas - turetu suteikt apimties, bet net kaip paprastas sampunas man jis per daug eilinis. Ir naudojosi neisivaizduojamai greit

Tiesiog akyse buteliuko turis mazejo, nors atrodo isspaudziu tiek, kiek ir kitu sampunu. Aisku nebuvo gaila kai sampunas nepatiko...
Mineral Fusion prausiklio meginelis - sunku po meginelio sprest, bet nesausino odos, akiu negrauze ir gerai makiaza nuplove. Visai idomu butu isbandyt pilna pakuote.
Platesni atsiliepimai ir nuorodos i produktus bloge