Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(Ditele @ 2014 11 30, 23:23)
drinks_cheers.gif laukiam laukiam, nes man TH megztuliai labai gerai darban eina ax.gif

Noriu jungtis prie TH megztuku 92 cm krutine - koki dydi imti ? M ar S g.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2014 11 30, 21:34)
Noriu jungtis prie TH megztuku 92 cm krutine - koki dydi imti ? M ar S  g.gif

Mano visi TH megztuliai, išskyrus vieną, prie kurio komentaruose rašė, kad didintas, su tokia krūtine-M mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2014 11 30, 18:47)
RALPH LAUREN - dar nesusirinko krepsiukas didziajai nuolaidai nuo $750 minusuojant $200, siandien paskutine diena, kaip galioja si nuolaida, laukiam prisijungianciu 4u.gif

o Jus gavotte mano uzsakyma?Nes nieko neatrasete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2014 12 01, 00:03)
Mano visi TH megztuliai, išskyrus vieną, prie kurio komentaruose rašė, kad didintas, su tokia krūtine-M mirksiukas.gif

4u.gif
Aciu - o tikejausi i S isisprausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 11 30, 17:04)
parodykit ka gero, atbukau, nieko nematau...viskas brangu atrodo beto..man rodos, kainos sukile ant kai ko, nei pries tai buvo..

As ne sau,vyras uzsimane treningo,tai nebloga nuolaida gaunasi,o jei dar max surinksim papildoma iseis netoli 30% nuolaida smile.gif
O,kad uzkeltos-faktas,bet jei susirenkam ta nuolaidele,gausis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2014 11 30, 22:06)
4u.gif
Aciu - o tikejausi i S isisprausti  smile.gif

Nu, įsispraust, tai įsispraustum biggrin.gif , bet jau aptemtukas būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 11 30, 17:08)
As emiau small, tai mazai sveria, tingiu ieskoti tiksliai, bet apie 500 g. Tai vienas tas pliusas ir yra svoris. O siaip nugara turetu buti kietesne, dugnas irgi paprastas, reiketu pakietinto. Bet tada svoris jau kitas butu kuprines. Tai ir gaunasi dilema-arba lengva, bet neatitinkanti reikalavimu, arba atitinkanti, bet sunki (ir is dalies tada irgi neatitinkanti, nes svoris per didelis pirmokeliams blogai) smile.gif

Dukra nešioja antri metai. Labai daug privalumų. Nedideliam smulkiam vaikui - ideali. Vežiojam, tai atpuola bet koks net mažiausias rūpestis dėl per mažo kurios nors dalies pakietinimo. Įdomesne padarėm užsakydami vardą (išsiuvinėjo parduotuvė). Skyriai labai apgalvoti ir visi naudojami. Ypatingai patogu raktui prikabinimas viduje, skyrius iš tinklelio servetėlėms ir panašioms smulkmėms, labai patogus skyrius išilginei fleitai įsidėti - toks tvirtesnis, stabilus - na, bet čia tik mažumai gal aktualu. smile.gif Žodžiu, dar galėčiau tęsti... biggrin.gif
Atsakyti
Na, manoji ir yra smulki, pirmoke bus, bet nei 20 nesveria smile.gif As dar mastysiu, gal sia naudosim,, gal kita. Siaip, aisku, vis tiek bus veziojama, tai ypatingai tu reikalavimu galima bus ir nepaisyti. Na, jei merginai nepatiks, tada reikes kitos ieskotis. Pirmokai, kiek suprantu, daugumoj su dezem visi vaiksto, tai gali ir ji uzsimanyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, ar praziopsojau ar neatsaket - KAIP REIKALAI SU ALLHEART? Ar daug truksta iki free shipo? Kaip suprantu esam tryse, gal kaip nors iki 89 dol pasistengtume??? paziurekit prie clearanco - geros prizamu kainos - cherokee ir dickies po 11-15 dol. tik su dydziais ne kazkas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 01 gruodžio 2014 - 05:11
QUOTE(EXTRAA @ 2014 11 30, 23:46)
Na, manoji ir yra smulki, pirmoke bus, bet nei 20 nesveria smile.gif As dar mastysiu, gal sia naudosim,, gal kita. Siaip, aisku, vis tiek bus veziojama, tai ypatingai tu reikalavimu galima bus ir nepaisyti. Na, jei merginai nepatiks, tada reikes kitos ieskotis. Pirmokai, kiek suprantu, daugumoj su dezem visi vaiksto, tai gali ir ji uzsimanyti biggrin.gif

Tiap LT turbut dauguma su dezem biggrin.gif mes gyvenam ne LT tai cia neegzistuoja kietos kuprines, na yra kai kur ju pirkt, bet ju niekas neperka nes kainuoja ziauuuriai daug, tai visi vaikai vaiksto su minkstom kuprinem, tai ir eina visi susilenke ir dazniausiai nesioja ta pacia kuprine nuo pirmos iki penktos klases, aisku jei nesuplysta ax.gif beje ir mano pirmokas 20kg sveria, kudas labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 12 01, 09:27)
Tiap LT turbut dauguma su dezem  biggrin.gif  mes gyvenam ne LT tai cia neegzistuoja kietos kuprines, na yra kai kur ju pirkt, bet ju niekas neperka nes kainuoja ziauuuriai daug, tai visi vaikai vaiksto su minkstom kuprinem, tai ir eina visi susilenke ir dazniausiai nesioja ta pacia kuprine nuo pirmos iki penktos klases, aisku jei nesuplysta  ax.gif  beje ir mano pirmokas 20kg sveria, kudas labai  blush2.gif

Mano astuntoke ir dar ne vienais metais nenesiojus minkstos kuprines tongue.gif Del deziu tai tikrai nereik perdeti, uztenka tik to kad nugaroje pakietinimas (yra spec atrama vercianti nesikuprinti) su ventiliuojamu audiniu, o priekis jos absoliuciai kaip "pacanisku" kupriniu. Tiesa kaina kazkas apie 250 buvo g.gif bet nesiojam jau antrus metus ir kaip nauja 4u.gif
Atsakyti
populiariausios nuolaidos

http://www.6pm.com/ -20% free ship

http://www.gap.com/ -40% daugeliui prekiu

http://oldnavy.com/ -40% daugeliai prekiu

http://www.amazon.com Cyber Monday -30%

http://www.ralphlauren.com/ vis dar renkam -200 nuo 750 truksta 400

ir praktiškai visos kitos parduotuves turi nuolaidų

thumbup.gif drinks_cheers.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti