QUOTE(Louhi @ 2015 02 13, 17:55)
Del sio incidento, tai geriau butu, jei kaip ir visos kitos parduotuves IKEA nieko nesiulytu tevams su vaikais. Eikit ir tyskites vaikus su savim, ganykit, kai jiems atsibosta. Kaip pvz. Berry baldu ar kokioj kitoj baldu parduotuvej. Tada nebus prie ko prikibt, nei sveikus, nei invalidus auginantiems. Visi laimingi, nei tau prasyt ko, nei atsiprasyt kam. O tai dabar viskas toj Ikejoj blogai: nepriima invalidu, nuolaidu nedaro, kitose salyse pigiau, ne taip atsipraso ir apskritai ten "lievi" baldai
Ale gi visiem ta IKEA svarbi, ypac kai pakritikuot randam uz ka.
Na man siaip tik klausmas, tai kodel reikejo eiti i Ikea zaidimu kambari? Tokiu kambariu pilna, nueini ir su vaiku pabuni, ispudziai, dalyvavimas toks pat. Juk ji prase ne palikti, o buti kartu su svaiku, reiskia, jai paslaugos, kuri teikiama, kad tevai be vaiku apsipirktu ir pabutu saugioje vietoje, kol tevai uzimti.
Principas, o kodel tas vaikas su mama, o kodel mano mama negali pabuti kartu..taisykles tam ir sugalvotos, kuriu laikosi, lygiai kaip ir neileidzia vaiko, kuriam jau 7 metai, nors eitu su broliu/sese, kuriam 3 metai.
Ta prasme, jei ji nori vaiko integracijos, kas visai suvokiama tokiu atveju, reikia eiti i vietas/burelius (ju aisku mazai ir Vilniuje, ka kalbeti apie koki Lentvari), kur leidzia buti su tevais vaikams. Kaip supratau, svarbu ne pats kambarys, o buvimas tarp vaiku, nes pasiulymo pabuti kambaryje, kai parduotuve dar neveikia ji nesutiko priimti. Galiausiai pvz. man siaip idomu, juk Ikea turi lifta zmonems su negalia ir pritaikyta ji tokioms paslaugoms, bet va vaikams su sakysim judejimo negalia, ar butu imanoma tam kambaryje zaisti