Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(sidabrinis ungurys @ 2015 04 08, 08:54)
visus panaudotus čiužinius, jeigu nepatogūs, galima per 3 mėnesius atiduoti atgal į ikea ir atgauti 100 proc verrtės, nesvarbu, kad naudotas. tik nuvežti jį bus sunkoka...

Ačiū, jei kas, turėsim omeny 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Ikea 365+ puodus? Domina rinkinys su metaliniais dangčiais ir stikliniais, kaip kokybė, valymas?
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 17, 11:30)
Gal kuri turite Ikea 365+ puodus? Domina rinkinys su metaliniais dangčiais ir stikliniais, kaip kokybė, valymas?

Turim su metaliniais dangčiais. Mums tinka ir patinka, pretenzijų neturim. Žodžiu, mano galva, viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 17, 12:30)

turejau rinkini tu paciu pigiausiu puodu, rankena po poros men klibet pradejo puodo, bet ner ko noret uz kaina tokia biggrin.gif , dabar 365 viena puoda turiu, menesi naudoju - jokiu priekaistu.

Nebematau HEMNES TV staliuku rudu blink.gif triju daliu buvau nusiziurejus, nei vienam pls dabar nebematau, nei lt, nei de, nei ch doh.gif

Lovos viengules rudos HEMNES dingo, negi dabar staliuku eile g.gif

Dar pagamins tokiu, tikiuosi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turit patirties su šiuo kilimu 4u.gif
http://www.ikea.com/...0662/#/90230662
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2015 04 17, 15:10)
turejau rinkini tu paciu pigiausiu puodu, rankena po poros men klibet pradejo puodo, bet ner ko noret uz kaina tokia biggrin.gif , dabar 365 viena puoda turiu, menesi naudoju - jokiu priekaistu.

Nebematau HEMNES TV staliuku rudu blink.gif triju daliu buvau nusiziurejus, nei vienam pls dabar nebematau, nei lt, nei de, nei ch doh.gif

Dar pagamins tokiu, tikiuosi doh.gif  unsure.gif

Grazinot ar kaip? Jie ne su varztais, nepriversi?
Atsakyti
Gal kas iš praktikos galėtų patarti. Iki kokio mažiaus vaikams tinkamos Kritter lovytės? Pagal katalogą 3-7 metai. Bet aš galvoju iki kokių 10 metų turėtų tikti? ax.gif Kaip manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2015 04 17, 15:10)

Dar pagamins tokiu, tikiuosi doh.gif  unsure.gif

o kodėl pl nežiūrėjot? iš ten ir parveža be problemų

Nėra ir toj pl, pažiūrėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 balandžio 2015 - 19:57
QUOTE(Vju @ 2015 04 17, 20:19)
Gal kas iš praktikos galėtų patarti. Iki kokio mažiaus vaikams tinkamos Kritter lovytės? Pagal katalogą 3-7 metai. Bet aš galvoju iki kokių 10 metų turėtų tikti?  ax.gif Kaip manote? 4u.gif

Priklausomai nuo vaiko. Mergytė ~140 cm ūgio miega dar tokioje lovoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 17, 11:30)

Nuo spalio menesio naudojames rinkiniu su metaliniais dangciais. Esame patenkinti, prieziura nesunki, idealiai issiplauna indaploveje, o jei rankomis isplauni, tai su ranksluosteliu geriau isore is karto pasluostyti, nes gali negrazios demeles likti, bet veliau vel viskas issiplauna. Tokiem puodam - didelis pliusas, kad juos galima naudoti orkaiteje, tik as dar nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 17, 17:30)
Grazinot ar kaip? Jie ne su varztais, nepriversi?

nezinau, nebenaudoju ju jau, bet ne del to, kad nebenaudojami biggrin.gif kai moki 30lt uz komplekta, manau, ner ko stebuklo tiketis, siaip labai neblogi, kai uz tokia kaina puodai.

Tu Hemnes staliuku - zadejo, kad pagamins dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2015 04 17, 15:25)
Gal kas turit patirties su šiuo kilimu 4u.gif
http://www.ikea.com/...0662/#/90230662

turim ir esam patenkinti ax.gif

Atsakyti