Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 31

QUOTE(werika @ 2015 06 29, 09:59)
Gal kas turite šias vonios spinteles ir praustuvus - GODMORGON / ODENSVIK arba GODMORGON / BRÅVIKEN. Kokie atsiliepimai?

Odensvik

Braviken

Aš labai patenkinta GODMORGON / ODENSVIK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2015 07 10, 07:17)
Aš labai patenkinta GODMORGON / ODENSVIK 4u.gif

Jau susipirkom visoms trims patalpoms Godmorgon spinteles ir Odensvik bei Braviken kriaukles smile.gif Žiūrėsim, kaip naudosis... Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Labas,

gal kas turite namie tokias pagalves? Kokie pliusai, minusai?

1 nr.

nr. 2

ar geriau tokia?
nr. 3
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 07 12, 15:42)
Labas,

1 nr.

nr. 2

ar geriau tokia?
nr. 3

Turiu nr.2, man turinciai bedu su kaklu(nuolat "susukdavo") labai ji tinka ir patinka. Dabar ir dukrai nupirkau, taip pat geriau miega. Sita pirma labai kieta pasirode, parduotuveje ciupinejau. Is viskoelastiniu Ikejoj dar viena yra Manviva drauge turi, bandziau pagulet tai manoji Bandblad pasirode patogesne.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 07 12, 15:57)
Turiu nr.2, man turinciai bedu su kaklu(nuolat "susukdavo") labai ji tinka ir patinka. Dabar ir dukrai nupirkau, taip pat geriau miega. Sita pirma labai kieta pasirode, parduotuveje ciupinejau. Is viskoelastiniu Ikejoj dar viena yra Manviva drauge turi, bandziau pagulet tai manoji Bandblad pasirode patogesne.

Aciu. Is foto ir man nr. 2 atrodo fainiausia. Bet ji nera kieta? Labai kieta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 12 liepos 2015 - 15:27
QUOTE(Amelita @ 2015 07 12, 16:27)
Aciu. Is foto ir man nr. 2 atrodo fainiausia. Bet ji nera kieta? Labai kieta?

Ji nera labai kieta, bet prie kietesniu, taip ir ikea ja apibudina. Minkstesnes nemaciau musu parduotuveje, bet dabar pagalvojus ir nenoreciau jos.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 07 12, 16:44)
Ji nera labai kieta, bet prie kietesniu, taip ir ikea ja apibudina. Minkstesnes nemaciau musu parduotuveje, bet dabar pagalvojus ir nenoreciau jos.

Nenoretumet minkstesnes?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 07 12, 16:46)
Nenoretumet minkstesnes?

Taip, nenoreciau minkstesnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 12 liepos 2015 - 15:49
QUOTE(Amelita @ 2015 07 12, 15:42)
Labas,

1 nr.

nr. 2

ar geriau tokia?
nr. 3

Turiu pirmą, man per aukšta ir per kieta.
Atsakyti
Gal kas turite Fyndig virtuvinius baldus? Įdomu, kokie atsiliepimai...
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite Morvik spinta su stumdomomis durimis. Kaip kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Ania @ 2015 07 21, 09:50)
Sveiki, gal kas turite Morvik spinta su stumdomomis durimis. Kaip kokybe?

turiu. Pirkome sau į nuomojamą butą, tai kažko itin ir nesitikėjau, bet šiaip visai nebloga, didelė, talpi, lentynos tvirtos. Kažkiek nervina, kad kartais ne iki gali užstūmus duris (dalį su veidrodžiu), parvažiuoja atgal, ir šiaip durelės šiek tiek išlinkusios, bet tai gali būti ir dėl to, kad jau sugebėjom ant tos spintos visokio turto prikrauti biggrin.gif iš principo nesigailiu pirkusi, bet tikėtina, kad savo namams ieškočiau kažko kito
Atsakyti