Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(lemon girl @ 2015 11 20, 13:53)
Sveikos. Lapkričio 1 d. susileidau Ovitrelle. Kada įvyko ovuliacija, nelabai pastebėjau, bet, manau, kaip ir parašyta, per 24 valandas. Lapkričio 19 d. pasidariau HCG. Rezultatas - 950 IU/l. Ar gali būti, kad laukiuosi dvynių? Dėkoju už atsakymus.  4u.gif

Labas. O kiek subrendusių folikulų turėjai prieš ovuliaciją? nes jeigu daugiau, kaip vieną, tai tikrai yra tikimybė. Bet 19 dpo jau ir taip glai būti tokie nemaži skaičiukai, net jei ir vienas vaikiukas.
Sveikinu su nėštumu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bem-bis @ 2015 11 20, 15:10)
Labas. O kiek subrendusių folikulų turėjai prieš ovuliaciją? nes jeigu daugiau, kaip vieną, tai tikrai yra tikimybė. Bet 19 dpo jau ir taip glai būti tokie nemaži skaičiukai, net jei ir vienas vaikiukas.
Sveikinu su nėštumu! smile.gif

Dėkoju. 4u.gif

Gydytoja, kuri prižiūri, per echo sakė, kad tam tikru kampu žiūrint matosi du (nebeprisimenu kas). Nors folikulas buvo tik vienas, sakė, kad antrojo ji galėjo nepastebėti. Arba gali būti monozigotiniai dvyniai. Reikės laukti.
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2015 11 20, 15:19)
Dėkoju.  4u.gif

Gydytoja, kuri prižiūri, per echo sakė, kad tam tikru kampu žiūrint matosi du (nebeprisimenu kas). Nors folikulas buvo tik vienas, sakė, kad antrojo ji galėjo nepastebėti. Arba gali būti monozigotiniai dvyniai. Reikės laukti.

kaip smagu smile.gif du - dviguba laimė.
Atsakyti
QUOTE(bem-bis @ 2015 11 20, 15:21)
kaip smagu smile.gif du - dviguba laimė.

Visiškai sutinku, tik truputį nerimauju, kaip pavyks išnešioti, jei jie ten dviese kuriasi. Bet kuriuo atveju, labai džiaugsiuosi. ax.gif
Atsakyti
sveikos, ar tarp stimuliacijų reikia daryti pertrauką?
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 12 14, 17:16)

labas, kiek zinau tai taip. Kai kurios klinikos siulo 3 menesiu, kai kurios - ir 1 menesio. Reiketu klausti gydancio gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(saulyciuks @ 2015 12 14, 18:01)
labas, kiek zinau tai taip. Kai kurios klinikos siulo 3 menesiu, kai kurios - ir 1 menesio. Reiketu klausti gydancio gydytojo.

Man nedare pertraukos, bet labai abejoju, ar cia gerai buvo.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 12 14, 16:16)

Man nedare pertraukos 4 kartus, viskas priklauso nuo organizmo, kaip reaguoja, kiek foliu uzauga, kaip jauciates smile.gif Visa laika stimuliavo clostu man, bet pas mane ovuliacija vyksta pati visa laika, lenkai daugiau uz naturalia ovuliacija jei viskas ok, man tik Menopura(cia Lenkijoje vietoje gonalio naudoja) 12-13 diena suleido, ir ovitrelis. Ir uzkibo butent kai be closto buvo ciklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 12 14, 18:40)
Man nedare pertraukos 4 kartus, viskas priklauso nuo organizmo, kaip reaguoja, kiek foliu uzauga, kaip jauciates smile.gif Visa laika stimuliavo clostu  man, bet pas mane ovuliacija vyksta pati visa laika, lenkai daugiau uz naturalia ovuliacija jei viskas ok, man tik Menopura(cia Lenkijoje vietoje gonalio naudoja) 12-13 diena suleido, ir ovitrelis. Ir uzkibo butent kai be closto buvo ciklas  ax.gif

O kas tas Clostas???
Atsakyti
QUOTE(saulyciuks @ 2015 12 14, 17:41)
O kas tas Clostas???

Dazniausiai juo stimuliuoja nuo 3-5 dienos ciklo, cia tabletes clostebegyl pilnas pavadinimas, dar gali gonaliu (zymiai brangesnis ir svirkstas jau) stimuliuoti, ir sukelt ovuliacija ovitrelio svirksta 4u.gif
Ech..kazkada ir as tokia zalia siuose dalykuose buvau..tie visi pavadinima kosmosas buvo man..o dbr per miegus viska pasakysiu atmintinai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 12 14, 21:51)
Dazniausiai juo stimuliuoja nuo 3-5 dienos ciklo, cia tabletes clostebegyl pilnas pavadinimas, dar gali gonaliu (zymiai brangesnis ir svirkstas jau) stimuliuoti, ir sukelt ovuliacija ovitrelio svirksta  4u.gif
Ech..kazkada ir as tokia zalia siuose dalykuose buvau..tie visi pavadinima kosmosas buvo man..o dbr per miegus viska pasakysiu atmintinai  verysad.gif

Nea :-) Uk tiesiog pavadinimai kiti.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 12 14, 16:16)

Man sake kad galima stimuliuoti iki 6 kartu, veliau jei nepavyksta reikia keisti metoda ax.gif ir, zinoma, sekancios stimuliacijos negalima pradeti kaskart neisitikinus kad viskas issivale su mmm kaip priklauso smile.gif
Atsakyti