QUOTE(meskute1986 @ 2016 02 29, 17:01)
Ryt vaziuoju pas daktara ziuresim ar foliai uzaugo ir tada sprogdinsim. Tada iui. Jei nepavyks darysiu pertrauka, organizmui ne I nauda visa tai. Imunitetas kazkodel labai nusilpo anksciau Taip nebuvo, o gal tik atcitiktinumas. Pavargau jau nuo tu visu vaistu, liudna....
Nu aš irgi sergu, bet gal sutapimas

Man patikrino kiaušintakius, tai vienas sulipęs buvo ne iš karto praėjo skystis ir dar sprogduką suleido, nors nestimuliavo. Dar vieną sprogduką po savaitės. Aš jau nieko nebeklausiau, kas ir kodėl, nes pavargau jau irgi. Vien kiek nervų kainuoja, matyti nėščias ištisą valandą laukiamajame, o dar ateina su vyrais, tai aišku, kad lėliuką žiūrės... Gerai, kad bent NT daryti nereiks, nes jie visą laiką sprogduką rodys...
QUOTE(bernyse @ 2016 02 29, 19:00)
mergaites! noriu pasidometi siandien man 13cd pasidariau ovuliacijos testa,rodo du ryskius bruksnelius,ar tai reiskia kad ovuliacija man siandien ar kaip? niekad neesu darius nes pas mane pks. aciu uz atsakyma💋
Jei abu ryškus arba ryškesnis už kontrolinį, tai greitai turi būti ovuliacija. Jei jau įvyko, tai sekančią dieną antras brūkšnelis jau blankesnis turėtų būti.