Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(lemon girl @ 2016 02 18, 22:14)
Taip, man darė gimdos nuotrauką. Spinduliuotė, kiek žinau, kenkia, jei moteris pastojusi. Bet tokiais atvejais niekas tikrai šios procedūros neatlieka.

na as supratau,bet ar ji nekenkia ta prasme paskui uz keliu menesiu pastojus,ar vaiko sveikatai tai itakos neturi? o ka jum rado?ar viskas gerai ?
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 02 18, 22:39)
na as supratau,bet ar ji nekenkia ta prasme paskui uz keliu menesiu pastojus,ar vaiko sveikatai tai itakos neturi?  o ka jum rado?ar viskas gerai ?

Bent jau man gydytoja neminėjo, kad kenktų. Man nieko blogo nerado - viskas buvo gerai. Tik kažkaip keista, kad kai kurie gydytojai pirma pastimuliuoja, o tada tiria kiaušintakių praeinamumą. Gi galima stimuliuotis nors ir dešimt ciklų - jei yra kiaušintakių problemų, greičiausiai moteris nepastos... Mane stimuliuot pradėjo tik po hormonų tyrimo, gimdos nuotraukos ir vyro spermogramos.
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2016 02 19, 20:38)
Bent jau man gydytoja neminėjo, kad kenktų. Man nieko blogo nerado - viskas buvo gerai. Tik kažkaip keista, kad kai kurie gydytojai pirma pastimuliuoja, o tada tiria kiaušintakių praeinamumą. Gi galima stimuliuotis nors ir dešimt ciklų - jei yra kiaušintakių problemų, greičiausiai moteris nepastos... Mane stimuliuot pradėjo tik po hormonų tyrimo, gimdos nuotraukos ir vyro spermogramos.

mes daremes spermograma ir hormonu tyrimus,nuotraukos nedare,nezinau del ko, sekanti karta padarys,sis menesis ilsejimosi nuo visko wink.gif aciu uz konsultacija 💋
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 02 18, 23:37)
kaip baisu,bijau, o tau dare nuotrauka gimdos? o kartais nekenkia ta spinduliuote,ateisianciam kudikiui?
Papildyta:

pirmas,labai laukiam ir labai norim leliuko,nesiseka jau virs metu 😞 o stimuliacija antra buvo. Labai nervina kai visi sako jum jau reikia leliuko,greiciau gimdym ir pan.. taip suspaudzia sirdute:( siandien tokia nuotaika kad atrodo jog neateis niekad angeliukas sad.gif ir kas svarbiausia pasidare dabar toks naujas mano darbe kolektyvas,kuriom jau daug metu ir negalejo susilaukt vaiku,tokia depresija, ir visi ka sutinku pasakoja kad nesusilauke vaiku,taip sujaudino.. sad.gif

pas mane ir pan, aplinkui tik nescios, arba gimdo....spaudzia sirdi...nors ir turim viena stebukleli, bet taip norim antro....
Beje taip ir nespejau pasidaryt testo, nes sulaukiau nelemtu mmmm gun_rifle.gif siandien vaziuoju pas daktara paziuret kaip ten kas ir vel pradesim stumuliacija...
Atsakyti
QUOTE(meskute1986 @ 2016 02 22, 10:38)
pas mane ir pan, aplinkui tik nescios, arba gimdo....spaudzia sirdi...nors ir turim viena stebukleli, bet taip norim antro....
Beje taip ir nespejau pasidaryt testo, nes sulaukiau nelemtu mmmm  gun_rifle.gif  siandien vaziuoju pas daktara paziuret kaip ten kas ir vel pradesim stumuliacija...

o kaip pirmo pavyko susilaukti? as tikiu kad mum pasiseks 😉❤
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 02 24, 10:48)
o kaip pirmo pavyko susilaukti? as tikiu kad mum pasiseks 😉❤

Pirma ir susilaukiau po 1.5 m bandymo, buvom pas nevaisingumo spec. Turejau uzdegima, sugeriau vaistus ir uzkibo netiketai 😊 dabar geriu trecia karta stimuliacija, pirmadieni pas daktara apziurai paziures Kaip Mano foliai uzauge bus tada sprogduka ir darysim IUI. Pas mane visi hormonai issiderine nuo kontraceptiku.. Jei si karta neuzkibs darysim pertrauka tiek moraliskai tiek financiskai atsigaut.
Atsakyti

! 
Špulka, pasiskaitykite, prašau, skyrelio taisykles dar kartą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=946634
Atsakyti
Aš šį mėnesį be stimuliacijos... Kiaušintakių praeinamumą tikrins, ir vyrą dar nusiunčiau tikrintis, nes stimuliuotis nenoriu nežinodama, ar pas jį viskas gerai.
Per paskutinę stimuliacija tiek dėjau vilčių, nes krūtinė vis jautresnė darėsi kaip per nėštumą, bet deja deja...
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2016 02 25, 17:36)
Aš šį mėnesį be stimuliacijos... Kiaušintakių praeinamumą tikrins, ir vyrą dar nusiunčiau tikrintis, nes stimuliuotis nenoriu nežinodama, ar pas jį viskas gerai.
Per paskutinę stimuliacija tiek dėjau vilčių, nes krūtinė vis jautresnė darėsi kaip per nėštumą, bet deja deja...

Ryt vaziuoju pas daktara ziuresim ar foliai uzaugo ir tada sprogdinsim. Tada iui. Jei nepavyks darysiu pertrauka, organizmui ne I nauda visa tai. Imunitetas kazkodel labai nusilpo anksciau Taip nebuvo, o gal tik atcitiktinumas. Pavargau jau nuo tu visu vaistu, liudna....
Atsakyti
mergaites! noriu pasidometi siandien man 13cd pasidariau ovuliacijos testa,rodo du ryskius bruksnelius,ar tai reiskia kad ovuliacija man siandien ar kaip? niekad neesu darius nes pas mane pks. aciu uz atsakyma💋
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bernyse: 29 vasario 2016 - 19:03
QUOTE(bernyse @ 2016 02 29, 19:00)
mergaites! noriu pasidometi siandien man 14cd pasidariau ovuliacijos testa,rodo du ryskius bruksnelius,ar tai reiskia kad ovuliacija man siandien ar kaip? niekad neesu darius nes pas mane pks. aciu uz atsakyma💋
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bernyse: 29 vasario 2016 - 23:09
QUOTE(meskute1986 @ 2016 02 29, 17:01)
Ryt vaziuoju pas daktara ziuresim ar foliai uzaugo ir tada sprogdinsim. Tada iui. Jei nepavyks darysiu pertrauka, organizmui ne I nauda visa tai. Imunitetas kazkodel labai nusilpo anksciau Taip nebuvo, o gal tik atcitiktinumas. Pavargau jau nuo tu visu vaistu, liudna....

Nu aš irgi sergu, bet gal sutapimas g.gif Man patikrino kiaušintakius, tai vienas sulipęs buvo ne iš karto praėjo skystis ir dar sprogduką suleido, nors nestimuliavo. Dar vieną sprogduką po savaitės. Aš jau nieko nebeklausiau, kas ir kodėl, nes pavargau jau irgi. Vien kiek nervų kainuoja, matyti nėščias ištisą valandą laukiamajame, o dar ateina su vyrais, tai aišku, kad lėliuką žiūrės... Gerai, kad bent NT daryti nereiks, nes jie visą laiką sprogduką rodys...

QUOTE(bernyse @ 2016 02 29, 19:00)
mergaites! noriu pasidometi siandien man 13cd pasidariau ovuliacijos testa,rodo du ryskius bruksnelius,ar tai reiskia kad ovuliacija man siandien ar kaip? niekad neesu darius nes pas mane pks. aciu uz atsakyma💋

Jei abu ryškus arba ryškesnis už kontrolinį, tai greitai turi būti ovuliacija. Jei jau įvyko, tai sekančią dieną antras brūkšnelis jau blankesnis turėtų būti.
Atsakyti