Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Sunflowers @ 2016 03 11, 23:15)
Ne, pas mane PKS mirksiukas.gif

Na tai tuomet normalu, kad stimuliavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2016 03 12, 18:58)
Na tai tuomet normalu, kad stimuliavo  smile.gif

Tai taip smile.gif As turejau omenyje, kad tik su stimuliacija mazai sansu buvo, bet pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 03 12, 19:18)
Tai taip smile.gif As turejau omenyje, kad tik su stimuliacija mazai sansu buvo, bet pavyko smile.gif

Šaunu, kad padėjo ax.gif
Galvojau gal čia atsiras moterų kam vyko ovulaicija, bet ją tieisog papidlomai dar stimuliavo, tam kad subrandintų daugiau folikulų g.gif
Atsakyti
Mergiukai, kam velavo mm po stimuliacijos- kiek laiko velavo? Man 5d veluoja jau, pilvo apacia maudzia kaip pries mm, bet vis nesusergu.. Su nt irgi taip idomiai- iskart pasidarius rodo 1 juostele, bet po kokiu 20min atsiranda neryski antra, ir taip kasryt.. Dar taip kvailai gaunas, kad pas savo gydytoja tik po savaites nueisiu, nes isvykus esu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2016 03 13, 19:06)
Mergiukai, kam velavo mm po stimuliacijos- kiek laiko velavo? Man 5d veluoja jau, pilvo apacia maudzia kaip pries mm, bet vis nesusergu.. Su nt irgi taip idomiai- iskart pasidarius rodo 1 juostele, bet po kokiu 20min atsiranda neryski antra, ir taip kasryt.. Dar taip kvailai gaunas, kad pas savo gydytoja tik po savaites nueisiu, nes isvykus esu..  doh.gif

HCG pasidarykit.
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2016 03 13, 19:11)
Šaunu, kad padėjo  ax.gif
Galvojau gal čia atsiras moterų kam vyko ovulaicija, bet ją tieisog papidlomai dar stimuliavo, tam kad subrandintų daugiau folikulų  g.gif

Kad tokių čia daug manau. Nes dažniausiai kurį laiką nepastojus, po tyrimų (kartais ir be tyrimų) ir siūloma stimuliacija. Aš viena jų. OV vysta natūraliai, bet buvo darytos dvi stimuliacijos. Pirmą kartą su trim foliais nieko nepavyko, kitą kartą buvo du foliai, IUI.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2016 03 13, 19:56)
Kad tokių čia daug manau. Nes dažniausiai kurį laiką nepastojus, po tyrimų (kartais ir be tyrimų) ir siūloma stimuliacija. Aš viena jų. OV vysta natūraliai, bet buvo darytos dvi stimuliacijos. Pirmą kartą su trim foliais nieko nepavyko, kitą kartą buvo du foliai, IUI.

Na va, džiaugiuosi, kad atsiliepiai smile.gif Nemaniau, kad tokių daug, nes kiek teko skatinėti temas, tai dažniausiai merginos pasisako prieš stimuliaciją jei ovuliacija ir taip vyksta.. Daug tokių kurioms daryta stimuliacija, nes OV nevyksta natūraliai.
Su pirma stimuliacija nebuvo IUI? Tik stimuliavo vaistais?
Antrą kartą stimuliacija ir IUI padėjo?

Ar prieš stimuliacijas darėtes AMH tyrimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltosSnaigės: 13 kovo 2016 - 20:05
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2016 03 13, 21:04)
Na va, džiaugiuosi, kad atsiliepiai smile.gif Nemaniau, kad tokių daug, nes kiek teko skatinėti temas, tai dažniausiai merginos pasisako prieš stimuliaciją jei ovuliacija ir taip vyksta.. Daug tokių kurioms daryta stimuliacija, nes OV nevyksta natūraliai.
Su pirma stimuliacija nebuvo IUI? Tik stimuliavo vaistais?
Antrą kartą stimuliacija ir IUI padėjo?

Ar prieš stimuliacijas darėtes AMH tyrimą?

Viltis durnių motina, kaip sakoma. Matyt dėl to ir dariausi.
Pirma stimuliacija buvo be IUI, su clostylbegyt. Bandėm patys gaudyt gandrą už uodegos, bet nesėkmingai. Du ovuliavo, trečias peraugo į cistą. Tada VK pasiūlė stimuliuotis gonaliu, po to nusprendėm IUI. Testo po sueities tyrimas rodė, kad spermiukai gali nepraplaukt pro gimdos kaklelį. Bet nebuvo aišku. Tai turėjom du folius, sudėtingą spermos įšvirkštimą (matyt kaklelis, arba pati gimda lenkta, nors per LP nieko nepabrėžė dėl to) ir... jokių rezultatų. AMH darytas nebuvo. Tai vat ir praėjo beveik 4 metai tuščiai. Bet kol kas dar tikimės patys. Genetika tvarkoje, imunologija taip pat. Diagnozė mūsų tokia, kad jos nėra. Net V. Klimas jau sakė nebevaikščiot pas jį, kol nesugalvosim darytis IVF.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 13 kovo 2016 - 20:47

Laba diena visoms... turiu jums klausimagal kuri ir atsakys.. dariausi stimuliacija..ir prasideda laukimas testu gadinimas...siandien man 26 cd ov buvo 5-6d tai siand po ov yra 11diena. Vakar neiskentus pasidariau hcg ir rodo 5.56iu/l kaip suprantu nestumo nera... ar as neklystu?
Atsakyti
QUOTE(uogiukas @ 2016 03 17, 20:09)
Laba diena visoms... turiu jums klausimagal kuri ir atsakys.. dariausi stimuliacija..ir prasideda laukimas testu gadinimas...siandien man 26 cd ov buvo 5-6d tai siand po ov yra 11diena. Vakar neiskentus pasidariau hcg ir rodo 5.56iu/l kaip suprantu nestumo nera... ar as neklystu?

Arba bus tik ką įvykusi implantacija ir hcg tik tik pradėjo gamintis (po 2 dienų hcg pakartojusi pamatytumėte, nes NT tokios koncentracijos nerodys dar), arba bandė kabintis, bet nesėkmingai. Aš labiau linkusi tiėkti pirmuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2016 03 18, 07:27)
Arba bus tik ką įvykusi implantacija ir hcg tik tik pradėjo gamintis (po 2 dienų hcg pakartojusi pamatytumėte, nes NT tokios koncentracijos nerodys dar), arba bandė kabintis, bet nesėkmingai. Aš labiau linkusi tiėkti pirmuoju  4u.gif

Jus buvot teisi siandien jau testas parode 1-2 sav jausmas neispasakytas....
Atsakyti
QUOTE(uogiukas @ 2016 03 19, 01:29)
Jus buvot teisi siandien jau testas parode 1-2 sav jausmas neispasakytas....

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti