Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

sestadieni susileidau ovitrelle siandien penktadienis praejo 6dienos ir galvoju sunaudosiu testa paziureti ka rodys o gi nieko viena juostele, ar dar gali buti kad laukiuosi,ar jau nebeimanoma??? 😔😔😔😔
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 04 08, 19:19)
sestadieni susileidau ovitrelle siandien penktadienis praejo 6dienos ir galvoju sunaudosiu testa paziureti ka rodys o gi nieko viena juostele, ar dar gali buti kad laukiuosi,ar jau nebeimanoma??? 😔😔😔😔

Maziausiai po 10 dienu reik nt naudot.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 08, 20:32)
Maziausiai po 10 dienu reik nt naudot.

Lauksim ziniu kad ir kokios butu. Ar Kas nors lankosi kauno klinikose del nepastojimo?
Atsakyti
QUOTE(meskute1986 @ 2016 04 13, 14:36)
Lauksim ziniu kad ir kokios butu. Ar Kas nors lankosi kauno klinikose del nepastojimo?

siandien praejo 10dienu po susileidimo vel pasidariau nt po kiek laiko pasiziurejau kad neigiamas,paskui pamaciau labai nerysku vaiduokliuka,tai nezinau ka galvoti,gal dar ovitrelle likuciai sad.gif(((
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 04 13, 19:08)
siandien praejo 10dienu po susileidimo vel pasidariau nt po kiek laiko pasiziurejau kad neigiamas,paskui pamaciau labai nerysku vaiduokliuka,tai nezinau ka galvoti,gal dar ovitrelle likuciai sad.gif(((

Ovitrelle jau nebeturėtų įtakoti testo rezultatų. Pakartokite testą po poros dienų. Jei nėra menstruacijų, tikriausiai kažkas kabinasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2016 04 13, 19:13)
Ovitrelle jau nebeturėtų įtakoti testo rezultatų. Pakartokite testą po poros dienų. Jei nėra menstruacijų, tikriausiai kažkas kabinasi.  mirksiukas.gif

kokia man sypsena veide sukelet 😍😍😍 bijau prisisvajoti,as taip noriu taip laukiu mazylio ❤
Papildyta:
QUOTE(bernyse @ 2016 04 13, 19:21)
kokia man sypsena veide sukelet 😍😍😍 bijau prisisvajoti,as taip noriu taip laukiu mazylio ❤

man per diena daznai pasijaicia durimas pilvo sonuose apacioje, paskui mylintis labai jautru,vietom net skausminga? ar cia normalu??
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 04 13, 19:23)
Papildyta:

man per diena daznai pasijaicia durimas pilvo sonuose apacioje, paskui mylintis labai jautru,vietom net skausminga? ar cia normalu??

Aš iki teigiamo NT visus menstruacinius pojūčius apturėjau, bet mmm taip ir nepasirodė. Man 13 dieną po ovitrelle dar buvo neryškus vaiduoklis, 15 dieną antra juostelė išryškėjo akyse, todėl kantrybės - visi šansai jūsų pusėje. mirksiukas.gif
Mes susilaikėme nuo lytinių santykių tą laiką, todėl apie skausmus nelabai ką galiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 04 13, 20:23)
Papildyta:

Gal susilaikykit su lytiniais santykiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2016 04 13, 19:42)
Aš iki teigiamo NT visus menstruacinius pojūčius apturėjau, bet mmm taip ir nepasirodė. Man 13 dieną po ovitrelle dar buvo neryškus vaiduoklis, 15 dieną antra juostelė išryškėjo akyse, todėl kantrybės - visi šansai jūsų pusėje.  mirksiukas.gif
Mes susilaikėme nuo lytinių santykių tą laiką, todėl apie skausmus nelabai ką galiu pasakyt.

labai noreciau kad jusu zodziai tiesiai dievui i ausi,ir issipildytu ❤😘 pranesiy po keliu dienu kaip sekasi man.. 🌷
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 04 13, 19:51)
labai noreciau kad jusu zodziai tiesiai dievui i ausi,ir issipildytu ❤😘 pranesiy po keliu dienu kaip sekasi man.. 🌷

Syrit pasidariau Nt ir iskarto atsirado vaiduokliukas,po puses val dar pasiziurejau tai ganetinaj ryskus pasidare tas vaiduokliukas,daug ryskesnis uz praeita vaiduokliuka, dar bijau dziaugtis,bet sypsena iki ausi 👪 lotuliukas.gif wub.gif nestuke.gif aisku yra dabar pergyveimas del ne vietoj pastojimo... schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bernyse @ 2016 04 15, 08:56)
Syrit pasidariau Nt ir iskarto atsirado vaiduokliukas,po puses val dar pasiziurejau tai ganetinaj ryskus pasidare tas vaiduokliukas,daug ryskesnis uz praeita vaiduokliuka, dar bijau dziaugtis,bet sypsena iki ausi 👪 lotuliukas.gif  wub.gif  nestuke.gif  aisku yra dabar pergyveimas del ne vietoj pastojimo... schmoll.gif  verysad.gif

Sveikinu thumbup.gif Kodel iskart galvojate, kad ne vietoj pastojimas? Keistos mintys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2016 04 15, 09:19)
Sveikinu  thumbup.gif Kodel iskart galvojate, kad ne vietoj pastojimas? Keistos mintys  unsure.gif

aciu labai negaliu patiketi wub.gif nestuke.gif kokia as laiminga pati laimingiusia pasauly nestuke.gif ai as cia tik taip pagalvojau nes mano dvejom pazistamom taip buvo,bet man visks bus gerai 😍
Atsakyti