Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2014 11 25, 08:52)
aš su 100 cm šiuo merinuku sedžiu darbe L dydžiu ant marškinuku super gerai toks dydis, o spalva mano mėlyna ji tokia tamsi rašalinė mėlyna sulaukiau atgarsių dėl jos kad graži spalva 4u.gif

Tai manau M su mažesne krūtine 4u.gif
Papildyta:
Gymboree koduko jokio nėra?

As su ~90cm pasiėmiau L. Puikiai viskas guli.
Atsakyti
mergaiciai, o Landsendas diedams irgi dydziu uzdidintas? jei diedas M tradiciskai perka Lietuvoj, tai Landsendo M'e paskes ar vistik bus normaliai? megztiniai domina.
beje, sian -40% megztiniams mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=kriisti,2014 11 25, 09:52]
aš su 100 cm šiuo merinuku sedžiu darbe L dydžiu ant marškinuku super gerai toks dydis, o spalva mano mėlyna ji tokia tamsi rašalinė mėlyna sulaukiau atgarsių dėl jos kad graži spalva 4u.gif

Tai manau M su mažesne krūtine 4u.gif
Papildyta:

O kokia Jusu spalva-Navy ar blue? 4u.gif
Atsakyti
ekspertes užrodykite odinius batus 11,5 dydžio vyrui už normalią kainą nu but gerai 50 dol kad jau ne daugiau unsure.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 11 25, 09:58)
Disney  truksta iki freeship

ax.gif

einu pasidairyti
o toysrus renkat? spėtų kažin, iki kalėdų? g.gif skaičiuojant su jūsų greičiais, kaip ir turėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 11 25, 09:47)
o kaip kokybė, aš nieko iš šilko neturėjus, gal patarsite ar verta mėginti, dar 15 proc. koduką nusiunčiau merginom ax.gif

QUOTE(linamog @ 2014 11 25, 09:51)
Na, as asmeniskai anos bliuzes neimciau. ax.gif Bet silka apskritai tai be abejo, verta pirkti.

drinks_cheers.gif kaip tik norėjau rašyt, nepirk kriisti, nu negraži ta bliūzė schmoll.gif
QUOTE(kvietkas @ 2014 11 25, 10:11)
mergaiciai, o Landsendas diedams irgi dydziu uzdidintas? jei diedas M tradiciskai perka Lietuvoj, tai Landsendo M'e paskes ar vistik bus normaliai? megztiniai domina.
beje, sian -40% megztiniams  mirksiukas.gif

turėtų būt tik šiek tiek į didesnę pusę. Nėra megztiniai labai išdidinti.
Atsakyti

Imciau iprasta dydi.
QUOTE(kriisti @ 2014 11 25, 10:14)
ekspertes užrodykite odinius batus 11,5 dydžio vyrui už normalią kainą nu but gerai 50 dol kad jau ne daugiau unsure.gif  wink.gif

Kokiu tipo batus?
Atsakyti

Čia nuo raudonų kainų dar minusuoja tiek g.gif ?
Atsakyti
aciu. zodziu, jei dar slim fita paemus, bus gerai ax.gif

taip, koda suvedus dar numinusuoja 40%
Atsakyti
Parekomenduokite prašau, kur ieškoti moteriškos pūkinės striukės iki kelių, su kapišonu ir diržu:) macys? dėkui:)

kaip manote, ar ši šilta mūsų žiemoms:

macys striuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliapieva: 25 lapkričio 2014 - 10:25
QUOTE(kvietkas @ 2014 11 25, 10:21)
aciu. zodziu, jei dar slim fita paemus, bus gerai ax.gif

taip, koda suvedus dar numinusuoja 40%

vadinasi netrukus prisijungsiu, palaukit manęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 25, 11:18)
Imciau iprasta dydi.

Kokiu tipo batus?

ne kostiuminiu, o eiti į darbą kiekvieną dieną, aukštesniu auliuku ir gali būti. 4u.gif

Kripu mano spalva 66 blue megstuko 4u.gif
Atsakyti