Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(gerdulka @ 2014 11 27, 01:36)
ne 25% , o tik $25 nuo sumos virs 100  ax.gif

tinka ir taip tai ka neussirinko g.gif 4u.gif
Papildyta:
uos sorry gavau uzsakyta jau dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2014 11 26, 20:53)
Gal ka galetu pakomentuoti del uniqlo dydzio, as mamai noriu uzsakyt, jos krutine 120, klubai 126, tai ar nebus per mazas XXL? Kol da yra mazesne kaina, paimciau

Pakartosiu klausima
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2014 11 27, 09:00)
Pakartosiu klausima

aš manau meginkite XXL, nes aš laukiu su kasmyru to megstuko XL, uzsisakinejo ir apkuni moteris, bet kol gausiu bijau kad nebeliks akcijos g.gif

Nes jis juk tamoprus g.gif

o niekas neatsako, nes matyt tokio dydžio nepirko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 lapkričio 2014 - 08:05
QUOTE(shvedryte @ 2014 11 26, 23:57)
Aš buvau tokius parsisiuntus: http://www.6pm.com/n...r-black-leather.
Patiko kokybė, nebuvo prie ko prikibti, tik su dydžiu buvau nepataikius su 26cm pėda ėmiau 9,5 tai skendau 4u.gif

as i siuos vis ziuriu..o jus siaip nepataiket dydzio, ar tiesiog batai didinti? g.gif as pirkau 2 poras NW bateliu tai man vieni pasitaike didinti(pirmas pirkinys, tai tiko, nes nusimazinau koja), o balerinos netgi mazintos(standartinis dydis spaude) g.gif

Mergaiciukes, jungiames prie LOFT, dar ne viska isslaviau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
sveiki, gal Crazy koks kodukas yra?
Atsakyti
Mergaites gal issiaugot nuoroda kur viena mama uzrodzius buvo apie akinuku uzsakymo instrukcijas rusu kalba is Zenni Optical? Pleazzzzz,pasidalinkit
Atsakyti
QUOTE(waidaw @ 2014 11 27, 08:56)
Mergaites gal issiaugot nuoroda kur viena mama uzrodzius buvo apie akinuku uzsakymo instrukcijas rusu kalba is Zenni Optical? Pleazzzzz,pasidalinkit

niu jau visi aptingote rolleyes.gif tik keli puslapiai atgal buvo nuoroda ax.gif

http://edcgear.ru/po...ptical-com.html

4u.gif
Atsakyti
Oi, nespėjau nuorodos įkelti smile.gif Ir noriu padėkoti už ją aciuks.gif, tikiuosi viską gerai užsakiau ax.gif Tikrai padėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 11 27, 10:00)
niu jau visi aptingote  rolleyes.gif tik keli puslapiai atgal buvo nuoroda  ax.gif
http://edcgear.ru/po...ptical-com.html

4u.gif

aciu,aciu,,,,,ieskojau ieskojau neradau nors uzsimusk,net per paieska....Reikia man nauju akiniu,oi kaip reikia.....smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidaw: 27 lapkričio 2014 - 09:06
Gavau Crazy8 kodą -20%, nusiųsiu Taurei, kad patikrintų ar veikia, kainos labai neblogos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal numatet kur graziu ir kokybisku MOT. PIZAMU ?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2014 11 26, 20:53)
Gal ka galetu pakomentuoti del uniqlo dydzio, as mamai noriu uzsakyt, jos krutine 120, klubai 126, tai ar nebus per mazas XXL? Kol da yra mazesne kaina, paimciau

Manau bus mažas ir XXL,aš parduodu XL,per krūtinę 51,5cm,su 108cm(.)(.) telpu,bet jau marškiniai po jais negražiai atrodo,labai apsitempia smile.gif Gal padėjau kiek..
Atsakyti