Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2014 11 28, 08:38)
49 dol galutine tos pukinukes 4u.gif  manau geresnes kazi ar bebus nes skaiciuoju, kad litais apie 180 ji gausis. 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milana31 @ 2014 11 28, 07:44)
Labas rytas  smile.gif

6PM. -15% kodukas galioja nuo 7val ryto LT laiku?

Ačiū už nupirkimą 4u.gif

Dukra šiuos odinius Converse jau avi, labai patenkinta. Perkant moterims, prie nurodyto vyriško dydžio pridėkite 2 skaičius 4u.gif

http://www.6pm.com/c...eather-hi-morel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milana31: 28 lapkričio 2014 - 08:30
QUOTE(milana31 @ 2014 11 28, 08:29)
Ačiū už nupirkimą  4u.gif

Dukra šiuos odinius Converse jau avi, labai patenkinta. Perkant moterims, prie nurodyto vyriško dydžio pridėkite 2 skaičius  4u.gif

http://www.6pm.com/c...eather-hi-morel

Koki dydi pirkote su kiek cm koja?
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 11 28, 08:49)

Gerdulka Envirosax parinktumet ar cia tik Taure gali pirkti? Dabar maisiukai tik po 5 dolerius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 11 27, 22:38)
ner ka lygint su carters,man isvis ju kombiai rudeniui po balas,bet mes visos skirtingos  mirksiukas.gif
Papildyta:
sito nezinau,reik panu klaust,kas supranta tose nuolaiduose blush2.gif

aciu 4u.gif
dabar dvejoju tarp sios ir visgi pukines doh.gif kaina nelabai skiriasi.tik gaila, kad pukines spalva tik sviesi liko...
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 11 28, 08:55)
aciu  4u.gif
dabar dvejoju tarp sios ir visgi pukines doh.gif kaina nelabai skiriasi.tik gaila, kad pukines spalva tik sviesi liko...

tai ko gero svarbu yra, ar vaikas megsta siluma, jei labai salantis - gal geriau pukine... asmeniskai neturiu, mano dukrytei uztenka Columbijos kombio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2014 11 27, 23:48)
Gal patartumėte, kokio dydžio imti TH džinsus, kai per plačiąją - 95 cm?  g.gif

4R turbut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 lapkričio 2014 - 09:05
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 11 28, 09:55)
aciu  4u.gif

Net ON striuke,o GAP tas šviesus-paltukas.....
Atsakyti
Kur galiu rast ugg sio metu su nuolaida
Atsakyti
Disney papildomai 20% muolaida, tai mazi pliusinukai po 4$ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 28, 10:00)
tai ko gero svarbu yra, ar vaikas megsta siluma, jei labai salantis - gal geriau pukine... asmeniskai neturiu, mano dukrytei uztenka Columbijos kombio ax.gif

Nelabai tie pukai priduoda tos šilumos.... Nebent judeti daug reikia,net su palaikų kiek tų palakstysi...... ON aš tik striukes su kombio kelnem imdavau,tai va jie,aišku kai sniego yra,super,Net mėgstinio po apačią nededavome,tik liemenė ant golfo thumbup.gif
žiūrint kam ko reikia,ar po sniegą duotis,ar į parduotuve nuvaziuoti,at prie kosminio kelnių,ar prie suknelės... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2014 11 28, 08:35)
Koki dydi pirkote su kiek cm koja?

Su 23,5cm pirkau 4.5 dydį ( kas atitinka moterišką 6.5 ). Kaip ir visi Converse, jie siauroki, tad tenka pranešioti, kol pasiduoda į plotį 4u.gif

Atsakyti