Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(por-for @ 2014 11 28, 15:54)
O kur perkate Columbia? Man irgi didesnio dydžio reikėtų. smile.gif

www.sieratradingpost.com
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2014 11 28, 12:38)
Mergaites, gerasis kremas  pigesnis  bigsmile.gif

http://www.naturessh...fc.htm?CartID=1

Nebepriima,einu pabliaut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2014 11 28, 10:38)
Mergaites, gerasis kremas  pigesnis  bigsmile.gif

http://www.naturessh...fc.htm?CartID=1

QUOTE(birute.k @ 2014 11 28, 14:17)
Nebepriima,einu pabliaut verysad.gif

ech, gaila, taip laukiau ir pražiopsojau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 11 28, 14:36)
Siuos galima imti  4u.gif
yra -15%   4u.gif

o tai nusiunčiau krepsiuka 4u.gif aš cia apie disney ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 lapkričio 2014 - 15:31
QUOTE(agneda @ 2014 11 28, 12:53)
Prasau patarimo del kombinezono nevaikstanciam dar vaikuciui, koki geriau pirkt, pukini, vilnoni ar sintepono uzpildu?

As visad svajojau kaip jau treciam pirksiu pukini, bet nupirkau ne pukini thumbup.gif
geros firmos emiau, manau busiu patenkinta. Bent jau dabar tai siltutis visad guli

Bet uztat miegmaisis pukinis hihihi.gif

Gal dar kas noretu pasikooperuoti aerie trauzams? Galvoju, kad mazokai uzsisakiau, labai gera kaina 10 vnt po 3 dol g.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2014 11 28, 16:33)
As visad svajojau kaip jau treciam pirksiu pukini, bet nupirkau ne pukini  thumbup.gif
geros firmos emiau, manau busiu patenkinta. Bent jau dabar tai siltutis visad guli

Gal  dar kas noretu pasikooperuoti aerie trauzams? Galvoju, kad mazokai uzsisakiau, labai gera kaina 10 vnt po 3 dol  g.gif

o kur nuoroda biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2014 11 28, 15:33)
As visad svajojau kaip jau treciam pirksiu pukini, bet nupirkau ne pukini  thumbup.gif

Gal  dar kas noretu pasikooperuoti aerie trauzams? Galvoju, kad mazokai uzsisakiau, labai gera kaina 10 vnt po 3 dol  g.gif

as gal paimciau 5 trusikus:)
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 28, 16:23)
ech, gaila, taip laukiau ir pražiopsojau...  verysad.gif

aš ir angel_sadangel.gif

lieka medziot ideeli, nespamenu pernai berods ideeli buvo išmete po 13 dol jį, bet kaip nepraziopsot blink.gif
Atsakyti
Mergytes, gal zinot svori sios lialkos:

http://www.disneysto...2756/1000259/#_
Atsakyti
Trusikai

Tai tuomet siusiu dar kelis vienetus, jei prisijungsit. Kai jau pasimatuosiu tada nebus gaila ir daugiau vnt pirkti
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 11 28, 16:39)
aš ir  angel_sadangel.gif

lieka medziot ideeli, nespamenu pernai berods ideeli buvo išmete po 13 dol jį, bet kaip nepraziopsot  blink.gif

buvo ir pernai, ir siemet, sekti tik reikia, bent pavasari tai i menesi karta tokia kaina tikrai matydavau
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 11 28, 14:39)
aš ir  angel_sadangel.gif

lieka medziot ideeli, nespamenu pernai berods ideeli buvo išmete po 13 dol jį, bet kaip nepraziopsot  blink.gif

hautelook aš buvau paskutinį kartą gera kaina pirkusi, bet ir tai tik dėl to, kad kažkas užrodė, nesilankau aš nei hautelook, nei ideeli, bet, matyt, reiks pradėt biggrin.gif
Atsakyti