Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Cargo @ 2014 11 24, 19:46)
notworthy.gif
Papildyta:
Gal žinote kuri, ar Calvin Klein bateliai didint/mažinti?

Sakyviau kiek didinti, bent jau aulinukai, siaip nesioju 39, tai 8,5 geri, net kiek mazesni galetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 11 24, 20:14)
Sakyviau kiek didinti, bent jau aulinukai, siaip nesioju 39, tai 8,5 geri, net kiek mazesni galetu buti g.gif

Prie dydžių radau parašyta, kad 38-39 dydį atitinka 8 dydis...
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 24, 20:13)
aš tai nieko neperku, užtenka jau per didelių batų, niekaip nepataikau  lotuliukas.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 24, 16:30)
4 metai jau didele pana, paeitu ir su botais, bet kaip sakiau - tik didesniam salciui, po parduotuves ir patalpoje buti nepatartina...

Aciu 4u.gif
Ieskosim sprendimo kazkokio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 11 24, 20:16)
Prie dydžių radau parašyta, kad 38-39 dydį atitinka 8 dydis...

Tai panasiai sakyciau ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 11 24, 17:15)
16 cm pėdai gal imčiau 10.5 arba 11 dydį g.gif.

kadangi pusinio nėra, tai paėmiau 11 smile.gif ačiū wink.gif

QUOTE(tyli upė @ 2014 11 24, 19:02)
Mažyliui trimečiui  turiu lyg 10 dydį. Jei reik, galiu eit matuot. Tik susirast reikia bigsmile.gif
Grožio juose mažai. Bet patiko, kad lengvi. Ir pernai tikrai pakako jų.. o tų minus32, tikiuosi, ir neteks išbandyti  biggrin.gif

nebereik wink.gif gerai bus 11 smile.gif
o man kaip tik jie visai gražūs biggrin.gif aišku ne prie suknelės biggrin.gif bet po kombinzonkelnėm tai man patys tie batai bigsmile.gif ir kiek aukštesni, tai gal susikiš kombinzonkelnių ta vidinė dalis, kur turėtų nuo sniego apsaugot, o tai dabar prie Ecco kai uždedu, tai sukyla tos kelnės ir per pusnis prasibėgus pėdkelnės šlapios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 11 24, 20:14)
O kaip šiaip jų kokybė?  4u.gif

vidutiniška... apskritai CKlein tarp visų panašaus kainų segmento brandų sakyčiau , kokybės prasme - taip link galo velkasi unsure.gif . Colection linijos nebandžiau, kainos man kosminės, bet CK, jeans tai nekažką.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 11 24, 20:31)
vidutiniška... apskritai CKlein tarp visų panašaus kainų segmento brandų sakyčiau , kokybės prasme - taip link galo velkasi  unsure.gif . Colection linijos nebandžiau, kainos man kosminės, bet CK, jeans tai nekažką.

Na jau uzsisakiau batelius, tai patikrinsiu pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 11 24, 15:29)
Zennioptical irgi renkama, tikiuosi  ax.gif  smile.gif.

palaukit dar su Zennioptical jei nenupirkot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 11 24, 18:47)
Dedu Macys.com  4u.gif

bigsmile.gif Lacoste vonios kilimėlis 17$, pigiau nemačiau:

http://www1.macys.co.....3Dlacoste rug
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2014 11 24, 18:45)
As irgi labiau myliu timberlandus, labai lauksiu nuolaidu. Superiniai batai tiek moteriski, tiek vaikiski thumbup.gif

man irgi jie labai patinka, ir vyrui taip pat, labai patogūs, tik tų kainų reikią geresnių pagaudyt

daug kas man atrodo pirkę šitas white sierra kombikelnes gal kuri patartų 114cm ūgio 5-mečiui kokio dydžio reiktų, 5 gal g.gif
Atsakyti
kurie geriau bateliai? ziuriu ir negaliu nusprest
http://www.6pm.com/i...-natural-patent
http://www.6pm.com/i...arra-pinky-milk
Atsakyti