Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Lina, o gal ir kitos žinosit, ar yra UK kažkoks vitacost atitikmuo? g.gif 4u.gif
Atsakyti
M&S outlet PAPILDOMA 30% NUOLAIDA
Atsakyti
O kada dabar siuntinukai isvaziuos, mano Lina issiuskite. Arba as galesiu priglausti 4u.gif
Atsakyti
Atnaujinsim info!

Siunta, kuri turejo isvykti penktadieni, del techniniu nesklandumu, isvyko siandien! Keiciame statusus, kurjeriu sarasa darysime rytoj is ryto. Norintys keisti pristatymo adresa, ar uzsakyti vakarini laika, apie ta prasome pranesti tukisuk@gmail.com

Sekanti siunta sia savaite! Pagal plana, vaziuos nekooperuota siunta!

Visi emailai atsakyti!

Aciu uz kantrybe ir nepamirskite, rekomenduojamas isvykimo laikas is UK, kad gautumet Kaledoms yra gruodzio 10 diena...

Papildyta:
QUOTE(Dottie @ 2014 12 01, 13:24)
Lina, o gal ir kitos žinosit, ar yra UK kažkoks vitacost atitikmuo?  g.gif  4u.gif

g.gif Neteko matyti tokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 12 01, 15:26)
O kada dabar siuntinukai isvaziuos, mano Lina issiuskite. Arba as galesiu priglausti 4u.gif

Gal kas gali priglausti maza mano siuntinuka 4u.gif idealu butu siaures miestelis, zirmunai, antakalnis, bet tinka ir visa kita. Nes labai reikia man gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 12 01, 17:59)
Gal kas gali priglausti maza mano siuntinuka 4u.gif  idealu butu siaures miestelis, zirmunai, antakalnis, bet tinka ir visa kita. Nes labai reikia man gauti blush2.gif

As skaiciau jusu zinute, isvyko ir dar kooperacija ibrukau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Dėkoju, Lina, už vyriško Advento kalendoriaus idėją oro_buckis.gif
Pasidariau pati, šiandien įteikiau, pavyko nustebinti swoon.gif
Atsakyti
a ku mano svoris dingo, buvo 21, iko 17.5 blink.gif turbut Lina susitepe mano kuno sviestus ir sampunus sunaudojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 01 gruodžio 2014 - 21:16
Lina, o jeigu mano siuntiniu statusas nepasikeite, tai dar neissiusta? blush2.gif
Atsakyti
Laba vakara margaites. Koks svaro kursas dabar skaiciojamas. Pirksiu e-bay, noriu pasiskaicioti kiek man litais iseitu.. g.gif (radau intike 4.35)
Atsakyti
mano kaip suprantu neissiustA dar... Tai su kita siunta siuskit ir galit kazka prikooperuot iki 7 kg Kaune prie PC SAVAS
Atsakyti
Tai gal yra vilties penktadieni gaut siunta jau?smile.gif)
Atsakyti