Lina, o gal ir kitos žinosit, ar yra UK kažkoks vitacost atitikmuo?
M&S outlet PAPILDOMA 30% NUOLAIDA
O kada dabar siuntinukai isvaziuos, mano Lina issiuskite. Arba as galesiu priglausti
Atnaujinsim info!
Siunta, kuri turejo isvykti penktadieni, del techniniu nesklandumu, isvyko siandien! Keiciame statusus, kurjeriu sarasa darysime rytoj is ryto. Norintys keisti pristatymo adresa, ar uzsakyti vakarini laika, apie ta prasome pranesti tukisuk@gmail.com
Sekanti siunta sia savaite! Pagal plana, vaziuos nekooperuota siunta!
Visi emailai atsakyti!
Aciu uz kantrybe ir nepamirskite, rekomenduojamas isvykimo laikas is UK, kad gautumet Kaledoms yra gruodzio 10 diena...
Papildyta:
Neteko matyti tokiu
Siunta, kuri turejo isvykti penktadieni, del techniniu nesklandumu, isvyko siandien! Keiciame statusus, kurjeriu sarasa darysime rytoj is ryto. Norintys keisti pristatymo adresa, ar uzsakyti vakarini laika, apie ta prasome pranesti tukisuk@gmail.com
Sekanti siunta sia savaite! Pagal plana, vaziuos nekooperuota siunta!
Visi emailai atsakyti!
Aciu uz kantrybe ir nepamirskite, rekomenduojamas isvykimo laikas is UK, kad gautumet Kaledoms yra gruodzio 10 diena...
Papildyta:
QUOTE(Dottie @ 2014 12 01, 13:24)
QUOTE(D'esire @ 2014 12 01, 15:26)
O kada dabar siuntinukai isvaziuos, mano Lina issiuskite. Arba as galesiu priglausti 
Gal kas gali priglausti maza mano siuntinuka
QUOTE(D'esire @ 2014 12 01, 17:59)
Gal kas gali priglausti maza mano siuntinuka
idealu butu siaures miestelis, zirmunai, antakalnis, bet tinka ir visa kita. Nes labai reikia man gauti 
As skaiciau jusu zinute, isvyko ir dar kooperacija ibrukau
Dėkoju, Lina, už vyriško Advento kalendoriaus idėją
Pasidariau pati, šiandien įteikiau, pavyko nustebinti
Pasidariau pati, šiandien įteikiau, pavyko nustebinti
a ku mano svoris dingo, buvo 21, iko 17.5
turbut Lina susitepe mano kuno sviestus ir sampunus sunaudojo
Lina, o jeigu mano siuntiniu statusas nepasikeite, tai dar neissiusta?
Laba vakara margaites. Koks svaro kursas dabar skaiciojamas. Pirksiu e-bay, noriu pasiskaicioti kiek man litais iseitu..
(radau intike 4.35)
mano kaip suprantu neissiustA dar... Tai su kita siunta siuskit ir galit kazka prikooperuot iki 7 kg Kaune prie PC SAVAS
Tai gal yra vilties penktadieni gaut siunta jau?
)