Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 24, 14:56)
mergaites, gal kas galite uzrodyti idomiu saldainiu Kaledoms vaikams, maciau ten ir tokiu riestu lazdeliu buna, na bet niekaip netrandu ju doh.gif  blush2.gif

Feeee, man jos nepatiko. doh.gif Kažkuriom kalėdom iš SD pirkau... Jau toooookios metinės.... Saldainė turi būti skani ir saldi....vaikai nevalgė nei vienas iš 4rių...O aš laižiau kad tik išmest netektų.
Šiemet jų irgi sd yra. bent jau buvo prieš kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2014 11 24, 22:06)
Feeee, man jos nepatiko. doh.gif  Kažkuriom kalėdom iš SD pirkau... Jau toooookios metinės.... Saldainė turi būti skani ir saldi....vaikai nevalgė nei vienas iš 4rių...O aš laižiau kad tik išmest netektų.
Šiemet jų irgi sd yra. bent jau buvo prieš kelias dienas.

nu cia jau skonio reikalas - man patinka metines, net labai lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 11 24, 23:10)
nu cia jau skonio reikalas - man patinka metines, net labai lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif as pernai metines is usa siunciausi, tai dalinau ir visiems netgi labai patiko thumbup.gif Kaip tik sake skanesnes nei is Maju tos vienspalves biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 24 lapkričio 2014 - 22:37
Mėtinės ir man feeeee lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Kai Venipakas neberaso is vakaro, itariu ryt/poryt galima sms sulaukti? *****, tikrai butu, gerai, jei Lina pranestu temoje, kad pvz siandien, pridave venipakui adresus, ir jau aisku, kad siom dienm laukti. Aisku, kai siuntos kas 4 dienas vaziuoja, tai turbut ne kazka atseksi doh.gif
Atsakyti
Sveiki, ziuriu senoj temoj iki treciadienio ASDA maistas parasytas, kada galima rinktis kitomis dienomis po treciadienio?
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 11 25, 00:03)
Kai Venipakas neberaso is vakaro, itariu ryt/poryt galima sms sulaukti? *****, tikrai butu, gerai, jei Lina pranestu temoje, kad pvz siandien, pridave venipakui adresus, ir jau aisku, kad siom dienm laukti. Aisku, kai siuntos kas 4 dienas vaziuoja, tai turbut ne kazka atseksi  doh.gif

man pora kartu nerase, dabar vel raso, gavau siandien:)
Atsakyti
Venipak sms parašė, šiek tiek pakeistas tekstas smile.gif
Paskutines dvi siuntas pranešimo negavus buvau, tai tik iš temos sambrūzdžio žinojau, kad jau reikia laukti smile.gif
Atsakyti
Aš gavau vakar irgi kitokią žinutę biggrin.gif
Žinutė apie tai, kad ryte gausiu žinutę su kurjerio numeriu, jeigu išvykstu - pranešti jam biggrin.gif . Šiandien dar nieko negavau.
Bet prašiau vakarinio laiko, vėl gausiu dieną, o kurjeris vakarinis tikrai yra 4u.gif .
Atsakyti
Pas mane yra vienos mergaites siuntinukas. Tai kokia dabar tvarka? Tukis turi duoti leidima atsiimti siuntinuka ar kaip?
Atsakyti
laukiu info del asdos maisto ketvirtadieniui ir penktadieniui:))
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Sarytė @ 2014 11 24, 23:06)
Feeee, man jos nepatiko. doh.gif 

Man kazkodel susivaideno, kad tie saldainiai isvis nevalgomi, tinkami tik kalediniai dekoracijai blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Murčikas @ 2014 11 25, 00:03)
Kai Venipakas neberaso is vakaro, itariu ryt/poryt galima sms sulaukti? *****, tikrai butu, gerai, jei Lina pranestu temoje, kad pvz siandien, pridave venipakui adresus, ir jau aisku, kad siom dienm laukti. Aisku, kai siuntos kas 4 dienas vaziuoja, tai turbut ne kazka atseksi  doh.gif

Man nesunku, as galiu. Siandien darau lapkricio 22 d sarasa ir perduodu.

QUOTE(Laimuska @ 2014 11 25, 09:23)
Venipak sms parašė, šiek tiek pakeistas tekstas smile.gif

Parasykit kas nors, koks tekstas.

QUOTE(Amrinasta @ 2014 11 25, 09:52)
Bet prašiau vakarinio laiko, vėl gausiu dieną, o kurjeris vakarinis tikrai yra  4u.gif .

Toks ir buvo uzregistruotas.

QUOTE(D'esire @ 2014 11 25, 10:40)
Pas mane yra vienos mergaites siuntinukas. Tai kokia dabar tvarka? Tukis turi duoti leidima atsiimti siuntinuka ar kaip?

As suorganizuosiu.

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 11 25, 13:21)
laukiu info del asdos maisto ketvirtadieniui ir penktadieniui:))

Deja, ne vienai is situ dienu. Galima nuo sestadienio.
Sestadieni 14-21. sekmadieni 11-21, pirmadienis 11-14; 17-21 4u.gif
Atsakyti