Siandien turi Pumpkin Patch pristatyt, prijunkit, prasau:) laukiam merino rubeliu:))
nu šiemet gerai pasimokinau, Mandm rašė, kad pristatys 10d., dabar gavau laišką, kad 11d..... tai jau į siuntą nespės, kažkokia nesamonė, specialiai pirkau iš jų, pamačius pristatymo data

QUOTE(Ugvilė @ 2014 12 11, 12:43)
nu šiemet gerai pasimokinau, Mandm rašė, kad pristatys 10d., dabar gavau laišką, kad 11d..... tai jau į siuntą nespės, kažkokia nesamonė, specialiai pirkau iš jų, pamačius pristatymo data 

Aš tesco pirkau, sumokėjau už next day delivery, turėjo vakar pristatyt ir matau pagal trackingą, kad nepristatė

QUOTE(Martyna @ 2014 12 11, 13:55)
Aš tesco pirkau, sumokėjau už next day delivery, turėjo vakar pristatyt ir matau pagal trackingą, kad nepristatė 

žiauru... va tada ir pasijaučia ta kalėdinė karštinė

jau kitais metais, tai lapkrity viską pirksiu. Praeitais metais taip padariau, tai taip ramu buvo, o šiemet kažkaip pražioplinau ta lapkritį

Mano Asda turejo ateiti, tai issiuskit visus 3 jei spesit
ir galit prideti dar kieno nors.

QUOTE(sagute12 @ 2014 12 11, 18:05)
Sveiki, gal kas gali padėti: nežinau kaip reikia apmokėti Tukis sąskaitą, pagal nurodytus duomenis?
arba paypal'u arba atsidaryti saskaita paysera.lt, persivesti i ja pinigu ir apmoketi ( berods pigesnis budas)
QUOTE(sagute12 @ 2014 12 11, 18:33)
paypale tereikia emailo, jis yra saskaitoje kuria gaunate is Tukio
QUOTE(Dottie @ 2014 12 10, 23:39)
zinau sita

QUOTE(sagute12 @ 2014 12 11, 18:05)
Sveiki, gal kas gali padėti: nežinau kaip reikia apmokėti Tukis sąskaitą, pagal nurodytus duomenis?
arba vedate į paprastą banko sąskaitą nurodytą šios temos pirmame puslapyje