Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

QUOTE(katerinka0907 @ 2014 12 17, 11:51)
sveiki,
sakykit sistema apie naujai gautas siuntas suregistruota ar dar ne?
galvoju ar cia man nieko nera, ar nesuvesta, nes jau kaip ir sestadienis ant nosies ir nezinau kiek turiu kg.
aciu

Mano statusas vakar buvo atnaujintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katerinka0907 @ 2014 12 17, 11:51)
sveiki,
sakykit sistema apie naujai gautas siuntas suregistruota ar dar ne?
galvoju ar cia man nieko nera, ar nesuvesta, nes jau kaip ir sestadienis ant nosies ir nezinau kiek turiu kg.
aciu

Oi, atsiprasau! Jusiske paruosta sestadieniui, bet neirasyta doh.gif Cia jau as pati praziurejau. Sutvarkysim.

Isvykusios siuntos ir saskaitos ir siuntos, viskas yra sistemoje 4u.gif
Atsakyti
Tyla is Venipako sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 17, 12:38)
Mano statusas vakar buvo atnaujintas 4u.gif

Man del jusu Zaros skambino, ryt atves.

Atsakyti
CLARKS ISPARDAVIMAS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 12 17, 14:26)

Ar galima patiems užsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 12 17, 13:01)
Man del jusu Zaros skambino, ryt atves.

karsta.gif cirkininkai, ane?
aciu, lauksiu su kita siunta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2014 12 17, 13:30)
Ar galima patiems užsisakyti?

Kad lyg ne g.gif
Atsakyti
Is Kaledines, gruodzio 13 d siuntos, dar yra daug neapmoketu saskaitu. Labai prasome apmoketi, kad nestrigtu siuntos isdalinimas!!! Aciu!!!
Atsakyti
Ar, sestadieni isvyksiancios siuntos, niekas Kaune neima? unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 12 17, 16:07)
Is Kaledines, gruodzio 13 d siuntos, dar yra daug neapmoketu saskaitu. Labai prasome apmoketi, kad nestrigtu siuntos isdalinimas!!! Aciu!!!

As saskaitos negavau i pasta, bet apmokejau nurodyta suma sistemoje per paypal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 12 17, 16:54)
As saskaitos negavau i pasta, bet apmokejau nurodyta suma sistemoje per paypal 4u.gif

Pašte man Tukio sąskaitos dažnai į spam'ą įkrenta, kaip ir šį kartą buvo. Ir dar rašo, kad "gali būti, kad Tukisuk nesiuntė Jums šito laiško" ar kažką panašiai smile.gif
Atsakyti