Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė III

QUOTE(Magnifique @ 2015 08 20, 12:31)
Aciu, kad teiraujiesi smile.gif niekur nebuvau, retkarciais paskauda sona, bet nestipriai ir lyt santykiu metu kartais buna nemalonus jausmas, bet siaip lyg nieko viskas. Geriu Jeanine toliau su retom pertraukom ir tiek smile.gif noriu susirast normalu giniu privaciai, nes ligoninej ten uzsirasyt is anksto labai reikia, net jei mokamai, o mano gyd nedirba privaciai. Nors dabar vis tiek, skaitau, kad ner ko man giniam rodytis iki kito pavasario jauciu smile.gif dziaugiuosi, kad pas tave viskas ok smile.gif)

as pas operavusi gydytoja lankausi karta per metus, nes gyvate kainuoja 70 eur. Kitoms problemoms, ar siaip tepineliui einu pas kita, kuris daugiau laiko turi ir kompensuoja pilnai vizita LK.
Vaiku planuose nera? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 20, 17:15)
as pas operavusi gydytoja lankausi karta per metus, nes gyvate kainuoja 70 eur. Kitoms problemoms, ar siaip tepineliui einu pas kita, kuris daugiau laiko turi ir kompensuoja pilnai vizita LK.
Vaiku planuose nera?  wub.gif

Man poliklinikoj esancios gines nezavi kazkodel. Kitas dalykas, per ta pvz kasmetini patikrinima turetu viska apziuret, tame tarpe ir krutine, neziurejo nei karto... Zodziu, noriu padoru giniu susirast privatu tam 1k/metuose. Viskas apsiverte gyvenime aukstyn kojom, turiu nauja vaikina, pora men esam kartu, tai vaiku pora metu tikrai nebus smile.gif nors visai jau noretusi po kokiu meteliu gamyba pradet-neaisku kiek ta gamyba uztrukt gali... Jam nieko apie savo endo nesakiau, nes jis taip graziai pasakoja kaip nores 3 vaiku ir pan. smile.gif o pas tave ner planuose kleckuciu?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 08 20, 16:44)
Man poliklinikoj esancios gines nezavi kazkodel. Kitas dalykas, per ta pvz kasmetini patikrinima turetu viska apziuret, tame tarpe ir krutine, neziurejo nei karto... Zodziu, noriu padoru giniu susirast privatu tam 1k/metuose. Viskas apsiverte gyvenime aukstyn kojom, turiu nauja vaikina, pora men esam kartu, tai vaiku pora metu tikrai nebus smile.gif nors visai jau noretusi po kokiu meteliu gamyba pradet-neaisku kiek ta gamyba uztrukt gali... Jam nieko apie savo endo nesakiau, nes jis taip graziai pasakoja kaip nores 3 vaiku ir pan. smile.gif o pas tave ner planuose kleckuciu?

gerai, kad tu zinai ka gydytojai turi apziureti, tai bent gali reikalauti...
sita gi, o normalu, kad teplioja po vizito pas gydytoja? unsure.gif
Kad pora metu vaiku nebus tai dar nezinai, jei anas kliedi apie tris, tai gal nores greiciau pradeti biggrin.gif .
As planuoju uz poros metu vaikus, tai beliko tik pabaigti PhD, susirasti darba, neissiskirti su bernu ir dar apsivesti. Sounds like a plan biggrin.gif .
Beje, techninis klausimas, gal tu zinosi, nes gydytojai man nieko nepaaiskino. Tepinelis normalus (lactobacilus ir tram pam pam), bet micoplazmu tyrimai rodo ureaplasma spp padidejusi. Cia bakterine vaginoze ar ne? Man vienas gydytojas dave monodoze antibu, kitas antibu savaitei. Kuriuo tiket doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 20, 19:23)
gerai, kad tu zinai ka gydytojai turi apziureti, tai bent gali reikalauti...
sita gi, o normalu, kad teplioja po vizito pas gydytoja?  unsure.gif
Kad pora metu vaiku nebus tai dar nezinai, jei anas kliedi apie tris, tai gal nores greiciau pradeti  biggrin.gif .
As planuoju uz poros metu vaikus, tai beliko tik pabaigti PhD, susirasti darba, neissiskirti su bernu ir dar apsivesti. Sounds like a plan  biggrin.gif .
Beje, techninis klausimas, gal tu zinosi, nes gydytojai man nieko nepaaiskino. Tepinelis normalus (lactobacilus ir tram pam pam), bet micoplazmu tyrimai rodo ureaplasma spp padidejusi. Cia bakterine vaginoze ar ne? Man vienas gydytojas dave monodoze antibu, kitas antibu savaitei. Kuriuo tiket  doh.gif

Man anksciau patepdavo ir pamausdavo po vizitu kartais. biggrin.gif Kad jis nores pradet, tai prasom biggrin.gif man dar pusmetis mokslu, tada dar metus nuo dabar dirbt turiu tam paciam darbe ir tik po metu isidarbinsiu pagal specialybe, tai vis tiek reikes padirbt biski del soc garantiju ir pan. Ir reik neissiskirt aisku biggrin.gif cia sudetingiausia man biggrin.gif vaginoze manau, su tais tepineliais tai pievos. Kazkada cia, pries metus gal, toks niezejimas, perstejimas buvo-gyd paziurejo-iskart pasake, kad pienlige, o po to tepinelis atejo idealus, tipo jokiu grybu... Zodziu, pievos.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 08 20, 22:24)
Man anksciau patepdavo ir pamausdavo po vizitu kartais. biggrin.gif Kad jis nores pradet, tai prasom biggrin.gif man dar pusmetis mokslu, tada dar metus nuo dabar dirbt turiu tam paciam darbe ir tik po metu isidarbinsiu pagal specialybe, tai vis tiek reikes padirbt biski del soc garantiju ir pan. Ir reik neissiskirt aisku biggrin.gif cia sudetingiausia man biggrin.gif vaginoze manau, su tais tepineliais tai pievos. Kazkada cia, pries metus gal, toks niezejimas, perstejimas buvo-gyd paziurejo-iskart pasake, kad pienlige, o po to tepinelis atejo idealus, tipo jokiu grybu... Zodziu, pievos.

Tau mausdavo ir tepdavo tik pries LP ar ir po? unsure.gif
Tai abiems panasiai liko iki stabilaus gyvenimo. Galesim po to kartu laukt vaiku biggrin.gif .
Sugeriau doze antibu, paziuresiu kas gaunasis. Gal praeis simptomai, bet jei ka, pasidarysiu tepineli vel. ax.gif aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 21, 11:36)
Tau mausdavo ir tepdavo tik pries LP ar ir po?  unsure.gif
Tai abiems panasiai liko iki stabilaus gyvenimo. Galesim po to kartu laukt vaiku  biggrin.gif .
Sugeriau doze antibu, paziuresiu kas gaunasis. Gal praeis simptomai, bet jei ka, pasidarysiu tepineli vel.  ax.gif aciu uz info

biggrin.gif galesim biggrin.gif ir pries ir po, pas mane gi ten is esmes 3 LP tik suveike, ta prasme po jos viskas aprimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 21 rugpjūčio 2015 - 12:00
QUOTE(Magnifique @ 2015 08 21, 11:58)
biggrin.gif galesim biggrin.gif ir pries ir po, pas mane gi ten is esmes 3 LP tik suveike, ta prasme po jos viskas aprimo...

man toks jausmas, kad ne taip ir gerai pas mane su endo, jei po vizito teplioja doh.gif
Atsakyti
Ar sergant endometrioze gali per mmm kraujuot iš tiesiosios žarnos? Hemarojaus neturiu. Galvoju, gal endometrioze į žarnas persimetė g.gif
Atsakyti
Nžn.,bent man to nėra,o ar gali taip būti turit pasikonsultuot pas gydytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silence 81 @ 2015 08 26, 18:54)
Nžn.,bent man to nėra,o ar gali taip būti turit pasikonsultuot pas gydytoją  4u.gif

Skaičiau, kad įmanoma (bent jau teoriškai)
Atsakyti
Idomu, po kiek laiko planavimo pastojote turedamos endometrioze?
Atsakyti
Aš treti metai nepastoju verysad.gif
Atsakyti