Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lyn @ 2014 11 27, 17:17)
reikia  tiketis,  kad  anksciau.  bet  siandien  labai  ilgai  naktinejo  Rudaplauke blink.gif

Butu smagu, kad paimtu savo laiku ryte blush2.gif
Atsakyti
Gal kas norite perpirkti šias merino plonytes pirštinytes, S dydis, mokėta - 8,97 4u.gif
http://www.sierratra...women-~p~1778v/

Taip pat 35-36 dydžio pėdai tinkamos merino kojinės, mokėta - 3,57 (turiu dvi poras)
http://www.sierratra...-youth~p~7946x/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmux79: 27 lapkričio 2014 - 16:44
Pasikartosiu su klausimu:
QUOTE(Loriuka @ 2014 11 27, 16:42)
Mergaitės, OldNavy rašo, kad 50 off, tai čia bus tos raudonos kainos, ar dar kažkiek ir nuo jų būtų off?  ax.gif

4u.gif
Ir dar noriu paklausti ar 18-24M dydis nuo 2T dydžio skiriasi normalaus dydžio skirtumu? Nes aš įsivaizdavau, kad 24M ir 2T tai kaip ir vienas ir tas pats ax.gif
Atsakyti
gal kas pamenate is praeitu metu polo.com rytoj taikys didesnes nuolaidas? g.gif nes dabar raso, kad "thanks giving" nuolaidos tik iki siandien ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2014 11 27, 16:43)
Pasikartosiu su klausimu:

4u.gif
Ir dar noriu paklausti ar 18-24M dydis nuo 2T dydžio skiriasi normalaus dydžio skirtumu? Nes aš įsivaizdavau, kad 24M ir 2T tai kaip ir vienas ir tas pats  ax.gif

Old Navy nzn bet siaip skiriasi net raso 24 men 86cm, 2T 92 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2014 11 27, 16:27)
man yra taip buve pries 3 metus. Tai odos gydytoja patare pries lauka maunantis pirstines, smarkiai rankas istepti vaikisku riebiu kremuku arba spec kremuku nuo salcio.
Pirkau vaistineje su snaiges piesinuku. Ir tikrai praejo ir skausmas, ir raudonumas.  4u.gif

Aš visada tepu, ir kaukes dedu dar vakare, nieko unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ar iš čia nupirktumėt? ax.gif
http://www.coastalscents.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgulle: 27 lapkričio 2014 - 17:33
QUOTE(-Gyte- @ 2014 11 27, 17:10)
Spygliz, o kokias tu pirštines nešioji? Čia pamenu kalbėta buvo apie šalčio alergijas, galovjau nesamone, nebūna tokių, šiaip panom šalta  biggrin.gif  O šiemet su mano rankom kažkas baisasu darosi, manikiūristė sakė, kad gričiausaii šalčio alergija bus.. Skauda rankas tik išėjus į lauką su pirštinėm, nebežinau ką daryt..

Ugg pirstines nesioju, bet ir su jom salu. Galvoju gal gooses nusipirkt..
mano salcio alergija perzenge i kita lygi. Issoka kraujagysles ir trukineja. Ne kapiliarai bet kraujagysles. Ziaurus skausmas o vaizdas dar baisesnis
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 11 27, 20:23)
mano salcio alergija perzenge i kita lygi. Issoka kraujagysles ir trukineja. Ne kapiliarai bet kraujagysles. Ziaurus skausmas o vaizdas dar baisesnis

as irgi ziema vaikstau kruvinom rankom...ziauriai i salti reaguoja, trukineja oda ties pirstu sanariais doh.gif kai slidinet vaziuojam, tai tik su kumstinem pirstinem, panasiom i boksininko doh.gif kitaip amen rankom...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 11 27, 19:23)

Eina sau ...Kaip sunku sitaip..
As tai šalu dabar ,kazkaip neprisitaikau prie to atsalusio oro ..
Nesinori ilgais kokiais kailiniais vaiksciot ,ne laikas ..kojom su tais dzinsais salta ,su getrom kokiom irgi ne laikas .. Drebu istisai kol kas..

Reikia man bernams neperslampamu pirstiniu siltu ,kur ziuret ,sierroj gal kas pirkot kokias geras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 27 lapkričio 2014 - 18:29
QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 27, 18:28)
as irgi ziema vaikstau kruvinom rankom...ziauriai i salti reaguoja, trukineja oda ties pirstu sanariais doh.gif kai slidinet vaziuojam, tai tik su kumstinem pirstinem, panasiom i boksininko doh.gif kitaip amen rankom...

Evameda, kokios pirstines ? Ta pati beda ir pas mane verysad.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit GUESS džinsų su 98cm klubais kokį dydį imti? šiaip mano įprastas 28, tokį ir imti? 4u.gif
Atsakyti