Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

Noriu paklaust:kiek yra silpnai sudyta silke?Vienur randu kad 285kcal,o kitur 135kcal g.gif Na nesuprantu,skirtumas tikrai nemazas.O as taip megstu silke ax.gif
Atsakyti
manau ziurek ar ji marinate ar aliejuje-tada paaiskinamas toks didelis ckal skirtumas smile.gif
Atsakyti
Man idomu isvis ne marinuota,ne aliejuje.O paprasta sudyta silke kur parduodama su galvom .Tiesa kad visur ne parasyta ar alijuje ar ne.
cool.gif jaucios kaip nusikaltima padariusi,kad suvalgiau gabaliuka silkes,nes niekaip negaliu rast kiek koloriju.....O jei marinuota silke tai maziau kaloriju ar daugiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2008 01 23, 15:48)
Man idomu isvis ne marinuota,ne aliejuje.O paprasta sudyta silke kur parduodama su galvom .Tiesa kad visur  ne parasyta ar alijuje ar ne.
cool.gif  jaucios kaip nusikaltima padariusi,kad suvalgiau gabaliuka silkes,nes niekaip negaliu rast kiek koloriju.....O jei marinuota silke tai maziau kaloriju ar daugiau? unsure.gif

Nepergyvenk, su silke ir man problemos. Pvz, kodėl skiriasi Atlanto silkės, nesūdytos (109) ir sūdytos silkės (233) kcal? g.gif Kodėl silkių suktinukai marinade- 122, o silkė, marinuota- 225?
Čia vis kcal iš "Kalorijų" knygelės...
Atsakyti
Nu o aš radau jog sūdyta silkė 233kcal, marinuota 225kcal. tai manau kalba eina be aliejaus.
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 01 22, 17:11)
Kiek kcal gali tureti 100gr. mieliniu blynu  g.gif jau iskeptu ta prasme ant aliejaus  g.gif valgykliniu  blush2.gif

ar galit kas pasakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 01 23, 18:06)
ar galit kas pasakyt? g.gif

Galim user posted image hihihi.gif

Standartiniai, smarkiai neaptaukiję- apie 200-230kcal/ 100gr. (aš paprastai blynui duodu 100kcal.)
Atsakyti
Labas rytas, iškilo toks klausimukas - kiek jūs duotumėt 100g kcal sriubai su ryžiais, bulvėm, morkom ir svogūnais, virtai iš kiaulienos sultinio (riebala paviršiuje neplaukiojo)? Porcija svėrė 370g, bulvių ir ryžių gan nemažai rolleyes.gif Aš duočiau 75-100kcal/100g g.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikiuos, negausiu velnių už kreivą klausimą 4u.gif

Tarkim, plius minus naminė uogienė (vyšnių) 100gr yra 300kCal. O tai kiek gramų uogienės yra 100ml? (Mano matavimo vienetas yra puslitrinis stiklainiukas blush2.gif - svarstyklių neturiu)
Atsakyti
Kiek duotumet keptai skumbrei drebuciuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 01 28, 15:18)
Duočiau porcijai 200 kcal mirksiukas.gif

na ten 2 samčiai nedideli, išėjo 340g, tai duosiu 75 kcal/100 g smile.gif
Atsakyti
sveikos, norejau suzinoti, kiek kcal duodate arbatiniui sauksteliui cukraus g.gif ?Kazkur buvau radusi , kad 40kcal... Isigyjau namines svarstykles, surinkau visus namie esamus arbatinius saukstelius, normaliai su kaupu gaunasi 5-6gr, pagal kaloriju skaiciuokle, tai butu apie 20 - 24kcal, tai ir nesuprantu is kur tos 40kcal doh.gif Paprotinkit mane ir parasykit kaip jus skaiciuojat blush2.gif
Atsakyti