Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

QUOTE(pepilota @ 2008 03 24, 15:22)
Merginos, ar gali buti, kad laisisa turi tik 160kcal? g.gif  kazkaip nerealiai man atrodo, bet as tiek randu.

Ziurint kokia lasisa. Skiriasi kcal zalios, keptos, rukytos ax.gif
Mano lenteleje 100 gr.: Rukyta - 176 kcal
Sviezia - 202 kcal
Dar kazkur buvau skaiciusi, kad skiriasi kcal laukines lasisos ir zuvu fermoj augintos, mat pastarosios yra penimos. Reiktu internete paieskoti. g.gif
Atsakyti
Merginos, kiek kcal duotumet apvaliai tamsiu miltu bandelei su seklomis ant virsaus? As randu, kad 254kcal - 100g. Ka manot? Rytoj pusryciams planuoju valgyt, tai noreciau zinot ax.gif
Atsakyti
kiek i 250gr stikline telpa dribsiu, mieziniu kruopu ir aviziniu dribsniu gal galit kas nors pasakyt arba pasvert, kas turi elektronines svarstykles, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 26, 14:35)
kiek i 250gr stikline telpa dribsiu, mieziniu kruopu ir aviziniu dribsniu gal galit kas nors pasakyt arba pasvert, kas turi elektronines svarstykles, aciu  4u.gif

Nugi pamatavau, dribsių avižinių telpa 90g, o miežinių kruopų195g smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal pasakytumet kiek kaloriju turi sriubos?zinau kad jos nekaloringos ir mane domintu vistienos sultinio sriuba su ryziais,bulvemis,ir svogunais ir morkomis kurie buvo apkept aliejuje ir be vistos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2008 03 21, 19:41)
Gal, mergaitės, kuri žinot kiek kcal turi vienas gabalelis (100g) keptos skorpionžuvės? g.gif  4u.gif

Kepta sausam karstyje 180 kcal
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 26, 19:32)
rimtai?  g.gif i 250gr pilna stikline tik tie gramu?  thumbup.gif aciu  4u.gif

Ot durnas daigtas doh.gif , kadangi pati viriau perlines kruopas tai ir pamatavau perlines kruopas. Soryy ax.gif , tai miežinės tikrai mažiau turės, manau virš šimto. ryt pamatuosiu ir parašysiu.
Atsakyti
O ta stiklinė ne 200g? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 26 kovo 2008 - 23:18
Nu aš matavau tokioj talpoje kuri yra sugraviruota ir yra lygiai 250ml. Tai miežinės kruopos sveria 180g
Atsakyti
gal kas galit pasakyti kiek duoti soprano ledų, lazdyno riešutų skonio, vieno kamuoliuko porcijai aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiek kcal duotumėt "Panevėžio filė" kumpiui? ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaros lietuje: 30 kovo 2008 - 09:55
Arba gal žinot kiek maždaug kcal turi Iki pyragas pavadinimu "Iki"? ax.gif blush2.gif
Atsakyti