Kiek kaloriju turi gril desrele,na niekur neradau tokios info.Net kiek gr ji sveria neisivaizduoju.Jei kas zinot,pleas help
Na merginos ir man prireike jusu pagalbos.
Kiek kaloriju turi gril desrele,na niekur neradau tokios info.Net kiek gr ji sveria neisivaizduoju.Jei kas zinot,pleas help
o gal zinote kiek kaloriju turi vaikiska keturiu suriu paica is cili?
QUOTE(Anka @ 2008 07 13, 10:20)
o gal zinote kiek kaloriju turi vaikiska keturiu suriu paica is cili?
Manau, tokiai mažai picai reiktų duot apie 500- 600 kcal.
tai nieks nezino kiek turi parukyta vistienos desra kcal?
vakar buvau kine su SB, valgėm per pusę popcornu vidutinio dydžio dėžutę
grįžus tai man sukėlė tikrą galvos skausmą su kalorijom - patarkit kas nors kiek man ten kcal duot, kaži kiek ten svorio toj vidutinėj porcijoj?
juk tie kukurūzai labai lengvi.. vienoj vietoj radau, kad 1/3 puoduko spragintų kukurūzų turi tik 10kcal
o kad 100g - ~380kcal.. tai db nežinau kaip man čia skaičiuot.. logiškai mąstant gautųsi, kad puodukas kukurūzų būtų 30kcal, o tai turėtų būt 10g, norint kad kalorijos sutaptų su 100g produkto kaloringumu.. ką manot, help!!!!!!!!

Kaip paskaičiuoti čanacho porcijos kaloringumą? Maitinausi viešoje įstaigoje, negaminau pati, todėl
Ten buvo kiaulienos, blvių, morkų simboliškai, nuoviras - sultinys su ketčupu, manau bei pora šaukštų grietinės. Sakau, 800?
Ten buvo kiaulienos, blvių, morkų simboliškai, nuoviras - sultinys su ketčupu, manau bei pora šaukštų grietinės. Sakau, 800?
800 gal per daug... žiūrint kokia ta porcija aišku dar
QUOTE(vredna @ 2008 07 16, 14:33)
800 gal per daug... žiūrint kokia ta porcija aišku dar
Tradicinis puodelis. Gal, sakau 500 g
QUOTE(curry @ 2008 07 16, 14:15)
Kaip paskaičiuoti čanacho porcijos kaloringumą?
Pora bulbų- 180, markoška- 30, kiaula- 200- 250, padažas- 100. Daugiau negu 600 kcal. tikrai nebus
Niekur nerandu subproduktu, tokiu kaip kiaules ausis, liezuvis, kepenys kaloriju
gal kas galetu parasyti