Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor, Loft

QUOTE(dives @ 2017 03 12, 09:22)
koks ilgis dar idomu, dekui uz komentarus, pasigendu...ziuriu visos tik sluoja AT, bet nei isparduotuvej ko atsiranda nei komentaru duoda smile.gif

Ilgis 61,5 cm
Tai dar prie progos - juosmuo 37,5-38, klubai apie 47-48. [bet ts klubų matavimas tai kaip matyt irgi ne x2, nes su 101 tai liuks].
-
Aha, šluoja biggrin.gif Geri dalykai ten smile.gif.
-
Pasirodykit, mergaitės, ką gero nukovusios smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
ilgis tai man geras, bet a6 tai bijo2iau sau 6..tai gal Jusu liemuo laibas..a6 vien delto turiu imt dideni dydi.neilendu as su 100 i 6...dar turiu viena -kur negaliu uzsegt -8 net..nors turiu 8-ir dideli, tiksliau turejau..ta cryzantemum skirt..labai elastingas ir didelis, visaip ziurejau-gal sakau sumaisytas buvo, gal koks curvy idetas..bet kaip zinot, neradau parasyta, kad curvy...kas perkat curvy, kazin buna pazymeta?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 03 12, 10:15)
ilgis tai man geras, bet a6 tai bijo2iau sau 6..tai gal Jusu liemuo laibas..a6 vien delto turiu imt dideni dydi.neilendu as su 100 i 6...dar turiu viena -kur negaliu uzsegt -8 net..nors turiu 8-ir dideli, tiksliau turejau..ta cryzantemum skirt..labai elastingas ir didelis, visaip ziurejau-gal sakau sumaisytas buvo, gal koks curvy idetas..bet kaip zinot, neradau parasyta, kad curvy...kas perkat curvy, kazin buna pazymeta?

Aš esu pirkusi curvy džinsus. Tada buvau su 95-96 cm, ėmiau 4 dydį, tai turėjau siaurint aplink juosmenį nemenkai.
"Curvy fit" buvo užrašyta - bet ant džinsų, iš vidaus, ne ant pačios etiketės.
O aš savo Zip pencil ėmiau 6 ne curvy - nors labai daug svarsčiau smile.gif.

Gali būti, kad tie cm dar ne viskas - pati figūra (temoje tarpininkės buvo pridiskutuota - 6 dydį ima, maždaug, nuo 98 cm, o kitos su 102 ima ir 8, ir 10 - jau nebesigilinau net biggrin.gif). Na, arba šis Zip'o modelis - tamprus toks. Jei būtų be lašo elastano, kaip koks storas džinsas, tai turbūt su 101 cm būtų ne kažką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 kovo 2017 - 11:26
Dar pagirsiu ir Loft skarelę . Labai miela. Tip top tokia kaklui pasipuošti ("banto" nesuriši jau); stambesnių kaulų kakliukui jau striukoka būt. Patiko spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 kovo 2017 - 11:50
QUOTE(rastafarinas @ 2017 03 12, 09:51)
Aha, šluoja  biggrin.gif Geri dalykai ten smile.gif.
-
Pasirodykit, mergaitės, ką gero nukovusios  smile.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as net crew kuriam laikui primirsau... nes kainos AT geresnes, o kokybe labai lux. Jau tuoj visa spinta tik crew ir AT rubu jauciu bus biggrin.gif i kitus net nebeziuriu paskutiniu metu
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 03 12, 11:52)
drinks_cheers.gif as net crew kuriam laikui primirsau... nes kainos AT geresnes, o kokybe labai lux. Jau tuoj visa spinta tik crew ir AT rubu jauciu bus  biggrin.gif i kitus net nebeziuriu paskutiniu metu

drinks_cheers.gif gun_smilie.gif biggrin.gif
Tik Crew tų ryškių spalvų būna, o AT - klasika klasikėlė (na, raudonos yra biggrin.gif); ir dar tų "jeweled" nemenkai, kas irgi faina smile.gif Kokybiški dražbužiai, kiek tenka turėt.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 03 12, 11:56)
drinks_cheers.gif  gun_smilie.gif  biggrin.gif
Tik Crew tų ryškių spalvų būna, o AT - klasika klasikėlė (na, raudonos yra biggrin.gif); ir dar tų "jeweled" nemenkai, kas irgi faina  smile.gif Kokybiški dražbužiai, kiek tenka turėt.

Crew aisku pirmoj vietoj del spavu, dar man apskritai "cinkelio" ir dar del zengimo madoj minimum viena koja priekyje.
Bet kai crew daug visko su cinkeliu, tai man paskui pritruksta atsvaros - paprastu, klasikiniu rubu. Yra ir pas crew tokiu, bet AT siuo atveju geriau, nes kokybe nenusileidzia, o kainas geresnes galima pagaut.

Parasysiu kuria diena atsiliepimu del AT. Prisipirkau rubu, batu, papuosalu ... tik vis neprisiruosiu prisest parasyt, nes reikia ir nuorodas ir foto susirankiot, kad butu aisku apie ka kalba...
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 03 12, 12:32)
[...]

Parasysiu kuria diena atsiliepimu del AT. Prisipirkau rubu, batu, papuosalu ... tik vis neprisiruosiu prisest parasyt, nes reikia ir nuorodas ir foto susirankiot, kad butu aisku apie ka kalba...

Oi lauksim, lauksim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2017 03 09, 19:08)
Užkabino mate Anntaylor, šiandienos pirkinys smile.gif Noriu paklausti kas turi ar atitinka S dydį?
vartotojo įkelta nuotrauka

Gavau, jeezau kokia grazi wub.gif
tie ruffle ant kalnieriaus, rankovių jau toki priduoda "femine touch" tongue.gif wub.gif wub.gif
bet didinta-tai kaip ir viskas vienu dydžiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 17 kovo 2017 - 13:51
aš AT mažai turiu. Bet jau irgi įsimylėjau šią firmą wub.gif
J.Crew kai kur net lenkia. Kokybė kai kurių rūbų man net geresnė.
Dabar laukiu palto. Pažiūrėsiu ar už tokią mažą kainą kokybė gera bus.
Tik dar skaičių negavau, tai bijau, kad nebūtų anuliuota.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 03 17, 15:44)
Gavau, jeezau kokia grazi wub.gif
tie ruffle ant kalnieriaus, rankovių jau toki priduoda "femine touch" tongue.gif  wub.gif  wub.gif
bet didinta-tai kaip ir viskas vienu dydžiu

Koki dydį emet?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 03 19, 10:22)
Koki dydį emet?

medium, nes pazastys 54cm pas ja
bet kokio grozio, uz tokius pinigus..uzsidejau juoda kardigana ir ispesiau ta banta ant virsaus, ta ruffle-apykakle, nu man ziauriai grazu

kas dar gavot ja??? negi as viena? idomu daugiau komentaru sulaukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 kovo 2017 - 09:52