Įkraunama...
Įkraunama...

Ann Taylor, Loft

Susidomėjau, bet šiek tiek nesuprantu dėl kainų. Sakote, kad pigu, bet šalikas kainuoja 40 eurų https://www.anntaylo...p;priceSort=ASC. Ar aš kažko nesuprantu su kainomis? Net maikutės 40 eurų rodo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2017 03 26, 19:32)
Susidomėjau, bet šiek tiek nesuprantu dėl kainų. Sakote, kad pigu, bet šalikas kainuoja 40 eurų https://www.anntaylo...p;priceSort=ASC. Ar aš kažko nesuprantu su kainomis? Net maikutės 40 eurų rodo.  unsure.gif

Nusistacius USA su koduku cyber50 kaina 14,94 dol.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 26, 17:34)
tai ir kalbu apie nekokius audinius. Butent ju kokybe man netinka.

Man užkliuvo kai kurie apsivėlę megztukai. Aišku, realiai lengviau išsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 03 26, 23:46)

Ta proga - gal yra tekę šį pirkti? https://www.loft.com...p;priceSort=ASC
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 03 26, 23:46)

man ir bliuskučių audiniai nepatinka. Nors...kokia kaina, tokia gal ir kokybė.
ax.gif
Skonio reikalas. Mane asmeniškai nuvylė. Nebeperku.
Atsakyti
Man loft kokybes nerasta smile.gif aisku uz tokia kaina kai iki 10$ galima prisipirkti,tai ir kokybe tokia,o apie pilna kaina net nekalbu..
AT seniai myliu,pakankamai gera kokybe,bet pasitaiko visko,kaip ir visur. Bet 1000k geresne negu Loft,tik,kad seniai nieko sau tinkamo nematau AT unsure.gif Anksciau buvo zenkliai madingiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2017 03 27, 11:48)
Man loft kokybes nerasta smile.gif aisku uz tokia kaina kai iki 10$ galima prisipirkti,tai ir kokybe tokia,o apie pilna kaina net nekalbu..
AT seniai myliu,pakankamai gera kokybe,bet pasitaiko visko,kaip ir visur. Bet 1000k geresne negu Loft,tik,kad seniai nieko sau tinkamo nematau AT unsure.gif Anksciau buvo zenkliai madingiau biggrin.gif

tai taip, 10 tai dar suma, o yra po 4 ar 5 eurus biggrin.gif . Sunkiai suvokiu bliuskutės gerą kokybę tokia kaina.
AT dabar daugiau klasika primena rūbai. Nepasakysiu, kad nemadingi. Man ofiso rūbų dauguma pas juos. Laisvalaikiui jų daug mažiau.
Paltukai man labai klasikiniai. Bliuskutės, sijonai, kelnės....
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 27, 10:52)
tai taip, 10 tai dar suma, o yra po 4 ar 5 eurus  biggrin.gif . Sunkiai suvokiu bliuskutės gerą kokybę tokia kaina.
AT dabar daugiau klasika primena rūbai. Nepasakysiu, kad nemadingi. Man ofiso rūbų dauguma pas juos. Laisvalaikiui jų daug mažiau.
Paltukai man labai klasikiniai. Bliuskutės, sijonai, kelnės....

Tai ir rasiau,kad iki 10,o ten ir turejau omeny ir 3$ ir 4$ biggrin.gif 4u.gif

AT visiskai sutinku,bet anksciau buvo viskas panasu,bet kokiu 30rubu ir 100 buvo ir su cinkeliu,laisvalaikiui,bliuzona atsimenu neriniu turejau is geliu,balta,toks grozis buvo... palaidines vasarai wub.gif Bet nei siemet nei praeitais metais nemaciau nieko panasaus.. Bet gal dar bus siemet,labai tikiuosi,nes labiausiai patiko,kad visiskai neprgyvenau del skalbimo,su viskuo kartu imesdavau,ne taip kaip koks crew.
Atsakyti
O manes Loft nenuvyle. Is to ka pirkau, viskuo patenkinta. Aisku, ju rubai nera labai madingi, tiesiog baziniai, kasdieniai. Bet daug ka pirkau praeitais metais, gal pasikeite. Pvz., lietpaltis labai fainas, kelnes, megztiniai. Ir audiniai nenuvyle.

AT aukstesnes kokybes daiktai, bet ne viskas patiko is ten.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2017 03 27, 11:15)
O manes Loft nenuvyle. Is to ka pirkau, viskuo patenkinta. Aisku, ju rubai nera labai madingi, tiesiog baziniai, kasdieniai. Bet daug ka pirkau praeitais metais, gal pasikeite. Pvz., lietpaltis labai fainas, kelnes, megztiniai. Ir audiniai nenuvyle.

AT aukstesnes kokybes daiktai, bet ne viskas patiko is ten.

Aš LOFT matyt irgi gerai pataikius esu biggrin.gif Marškinukai, šilko skarelė, - liuks. Palto aišku nerizikuočiau pirkt. Arba - reikia sudėtį audinio žiūrėti, - turbūt - čia bet kokios firmos.
AT dar irgi nespėjo nuvilt, tpfu ptfu tpfu smile.gif
-
Ką pirkai iš Loft, Aireda?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2017 03 27, 16:36)
Aš LOFT matyt irgi gerai pataikius esu  biggrin.gif Marškinukai, šilko skarelė, - liuks. Palto aišku nerizikuočiau pirkt. Arba - reikia sudėtį audinio žiūrėti, - turbūt - čia bet kokios firmos.
AT dar irgi nespėjo nuvilt, tpfu ptfu tpfu  smile.gif
-
Ką pirkai iš Loft, Aireda?

As praeitais metais sumedziojau toki lietpalti, labai fainas ir kokybiskas. Kelnes dar sios, irgi fainos, gera sudetis. Viena dydi pasilikau, kitas isparduotuveje, bet, matyt, teks abiejas deveti biggrin.gif
Dar sweatshirt labai mielas.

Bet siais metais as nieko tokio, ko tikrai noreciau, nemaciau, bet gal tiesiog labai nesidomejau.
Pasiemiau tik tokia neriniuota bliuzka (paskutine foto) ir palaidines ne itin geros sudeties ax.gif Tai visko gali buti... biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 27 kovo 2017 - 21:33
QUOTE(Aireda @ 2017 03 27, 12:15)
O manes Loft nenuvyle. Is to ka pirkau, viskuo patenkinta. Aisku, ju rubai nera labai madingi, tiesiog baziniai, kasdieniai.

Aš vėl iš LOFT su pilnais maišais huh.gif. Prigriebiau džinsus, svajonių megztinį, fainų megztukų, marškinukų, palaidinių į darbą ir kasdienai. Ir dar mamai lauktuvių cool.gif. To, ką išsirikau, kokybė tenkina ir net neprimena akropolinių parduotuvių - tokių kaip "Zara" ir pan. vengiu JAV. Net nekalbu apie išpardavimo kainas. cool.gif. That's America.
QUOTE(dewofsoul @ 2017 03 27, 11:01)
Ta proga - gal yra tekę šį pirkti? https://www.loft.com...p;priceSort=ASC

Nors ir visą parduotuvę "iššniukštinėjau", bet, deja, šio megztuko nepamenu. Nors atrodo mielas.
Atsakyti