Žinokite negaliu susikaupti darbui visą dieną, pergyvenu už jus ir džiaugiuosi su jumis...ir jau nervinuosi del visko

QUOTE(Aivė @ 2014 12 04, 14:24)
Sveikos, pas mane tai liudnos naujienos, ir 6-as kartas nepavyko, hcg <1, progesteronas 26,5 nmol/l
Blastutes buvo superines, matyt problemos manyje
Labai sunku bet kazkaip reikia atsedet darbe kad vakare pasislept i koki urveli....

Blastutes buvo superines, matyt problemos manyje

Labai sunku bet kazkaip reikia atsedet darbe kad vakare pasislept i koki urveli....
Aive, aš ir kaip Comma rašė už tave pabliausiu, tiksliau jau nublioviau... Kaip apmaudu, skaudu ir visa kita, bet kaip man mergaitės rašė prieš nepilnus du mėn. po nepavykusios 4-osios nesėkmės, turime laikytis, kad atsitiestume ir vėl siektume savo tikslo

Papildyta:
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 04, 13:16)
Tai nzn, ar leisti progesterona, ar ka cia daryti, kodel kraujuoju (nors ir silpniau, bet tai ne "tepimas" ), gal Crinone nepasisavina? Bet jis man "nekrenta". Kazkia pasimetusi, ka cia daryti, dabar guliu ir "nekrutu".[/color]

Nica79, man TR sakė, kad ar daugiau ar mažiau pradėsiu kraujuoti leistis progesteroną ir naudoti toliau crinon'ą

QUOTE(emirra @ 2014 12 03, 15:55)
emirra, sunku žinau tai puikiai, ir visos čia esančios žino, bet laikykis, stiprybės ir vidinės ramybės

QUOTE(Edena @ 2014 12 04, 16:54)
O Rosita, prisiminiau viena mergaite , nedayvaujancia cia, bet zinau kad Tavo drauge, ir ruosesi FET i TR, ar jau gal sugrizo , labai idomu kaip jai, ar gerai viskas ten
gal jau
?

Dar laukiu žinių

Aš TR iškart leidaus po dvi ampoles PRG iki hcg dienos.
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 03, 17:45)
Sveikos
Meiles Kibirkstele, maciau, kad rasei, ar visoms reikia GN ar LP - zinok, nei as, nei Atisa to neturejome. Per pima konsultacija as derinau, kad, jei reikes GN padaryti vietoj Stambule, Memorial - bet prof. apziurejo, sake, kad "nereikia".
As pasitikejau ja. Jie ten vietoj mato - ar reikia, ar ne.

Meiles Kibirkstele, maciau, kad rasei, ar visoms reikia GN ar LP - zinok, nei as, nei Atisa to neturejome. Per pima konsultacija as derinau, kad, jei reikes GN padaryti vietoj Stambule, Memorial - bet prof. apziurejo, sake, kad "nereikia".
As pasitikejau ja. Jie ten vietoj mato - ar reikia, ar ne.
Tai suprantu kad ne visom, bet matau kad didziajai daugumai

Dariausi hystero pries pirma IVF lietuvoj, butent del tu tepliojimu nenormaliu, tai nieko nerado, sake viskas ciki. Nu bet pacios mes zinom kad LT daktarai daznai nedaziuri ko nors...
Nu bet zodziu kaip bus taip

QUOTE(emirra @ 2014 12 03, 17:55)
Mums nepavyko

Laikykis saule

QUOTE(Nica79 @ 2014 12 03, 21:53)
Sveikos,
2014.12.01 - 7dpi - HCG 31.54 / Prog 37.09
2014.12.03 - 9 dpi - HCG 131.4 / Prog 158.7.
2014.12.01 - 7dpi - HCG 31.54 / Prog 37.09
2014.12.03 - 9 dpi - HCG 131.4 / Prog 158.7.
Wow, labai grazus skaiciukai

O del tu visu pakraujavimu gal turkam parasyk? Gal jie ka patars? Vistiek yra visokiu situaciju jie mate

QUOTE(Aivė @ 2014 12 04, 16:24)
Sveikos, pas mane tai liudnos naujienos, ir 6-as kartas nepavyko, hcg <1, progesteronas 26,5 nmol/l

Labai gaila

QUOTE(Comma @ 2014 12 04, 17:24)
O jį parduoda be recepto? 

Parduoda ir be recepto

O as vakar jau nebeturejau jegu ir nervu prisijung cia... Mama diena paskambino vergdama kad gryzo is darbo ir rado virtuve degancia... Nuo el.plteles uzsidege... Nu zodziu nervu kainavo tai ne tas zodis, o ypac kai negaliu nuvaziuot ir padet. Bet viskas aisku salyginai gerai baigesi, nei mamai, nei keturkojam nieko nenutiko, sudege dalis virtuviniu prietaisu ir irankiu, bet tai nuperkami dalykai. Remonta virtuvej irgi pasidarys, nes jo tikrai reikes, visos sienos ir lubos juodos... Galejo ir blogiau baigtis juk... Tai vakar issiverkus issinervavus uzmigau anksti labai, paskui nakti prabudau, ir iki 6 ryto prasivarciau... Niekaip mama is galvos nejo...
Maciau mergaites del PRG diskutavot. Idomu koki man paskirs PRG, Crinona ar leidziama... Pas mane siaip jo dyyyyydelis trukumas... Kazkaip man paciai psichologiskai ramiau butu su leidziamu...
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2014 12 04, 18:42)
Maciau mergaites del PRG diskutavot. Idomu koki man paskirs PRG, Crinona ar leidziama... Pas mane siaip jo dyyyyydelis trukumas... Kazkaip man paciai psichologiskai ramiau butu su leidziamu...
Kiek teko patirti - tai po isodinimo / transfer duoda lapa EN kalba, ten viskas surasyta, arba recepta, visoms paskiria po crinone ryte ir vakare iki HCG, po to siunti jiems rezultatus pirmo ir antro HCG, tada jie sprendzia, kiek toliau Crinone deti.
Pas mane to progesterono siaip visada "pilna budavo", bet vat, kai gavau rezultatus pirmus, tai maziausia buvo kiek gyvenime kadamatavau - tai nzn, gal kai IVF, tai is viso jis kazkur susinaudoja..juk istisai crinone buvo dedamas beveik 2 sav.
Ka noriu pasakyti, anksciau apie tai negalvojau, bet dabar, tikriausiai rekomenduociau po IVF, kaip ir Rosita sako, naudoti ne idedama crinone,i leidziama Progestan i Oil, neleisti, kad pradedu "krajuoti" ir pan/ arba nueiti HCG ir gauti nedideli progesterono ats; TR jie to kazkaip nesako, na, nerekomenduoja is karto leidziamo, kodel - tikriausiai jie zino ats

Tik nesuprantu, kodel musu kunas jo negamina

Mergaites, uzjauciu tas, kurioms nepavyko. Stiprybes, stiprybes ir stiprybes sigyventi si sunku laikotarpi
Esu paprastai tylioji sios temutes skaitytoja, bet zinokit, cia tiek serganciu uz jus ir jusu sekme, ir taip pat isgyvenanciu jusu nesekmes. Laikykites
O as turbut prasausi priimama i jusu tarpa, nes ruosiames darytis IVF Lietuvoj jau nuo rugsejo, o moraliskai ir nuo liepos. Turkija man iki kovo balandzio buvo su darbu nesuderinama, ir atrode taip toli, o laukti nesinorejo. Norejos vat cia ir dabar. Bet kaip sakant prie likima nepapusi, kai kuriu tyrimu atsakymai bus dar tik sausi, tai jau ir iki balandzio nebetoli.. O dar pradejus keliones pas daktarus, paaiskejo, kad be visu kitu bedu, dar ir vyro kariotipas blogas. Kiek blogas, kuom blogas, nezinau dar.. buvau pas gyd penkias minutes.. supratau tiek, persileidimai uzprogramuoti, o jeigu ir pastosiu apsigimimo tikimybe diddziule. Siulo IVF daryt tik su pries impantacine diagnostika, kas reiskia ne Lietuvoj. Pasitiktinau turkus aisku is karto, matau daro..
Pas gys eisiu kita sav, turetu suskaiciuot visas tikimybes, gal bus tokios, kad nereiks net ir IVF daryt.. gal sansu nulis, nezinau, isgasdino.. Po laparoskopijos buvau kaip ant sparnu, atrode svajone apciuopiama, viskas tuoj, jauciuosi eilini karta nusiteskus i siena, ir tokia, kad net neaisku ar ja praeit imanoma.
Bet kokiu atveju, noriu pabandyti bent karta. Ir Turkijoj. Su mintim, kad jeigu pabegs, tai gal bent liks snaiguciu.. gal per daug is karto noriu, bet LT su mazesniais sansais ir dar mazesniais sansais su snaigutem, net nebenoriu bandyt. Ne tiek daug tie keli menesiai ar net pusmetis bekeicia.
Nepykit, issiliejau. Bet jusu noriu paklaust, nepamenu, o ir anksciau temutes taip idemiai nesekdavau, gal kas nors is buvusiu turejot bedu su kariotipu ir visgi pasiseke. Gal kuri daret ta PGD?

O as turbut prasausi priimama i jusu tarpa, nes ruosiames darytis IVF Lietuvoj jau nuo rugsejo, o moraliskai ir nuo liepos. Turkija man iki kovo balandzio buvo su darbu nesuderinama, ir atrode taip toli, o laukti nesinorejo. Norejos vat cia ir dabar. Bet kaip sakant prie likima nepapusi, kai kuriu tyrimu atsakymai bus dar tik sausi, tai jau ir iki balandzio nebetoli.. O dar pradejus keliones pas daktarus, paaiskejo, kad be visu kitu bedu, dar ir vyro kariotipas blogas. Kiek blogas, kuom blogas, nezinau dar.. buvau pas gyd penkias minutes.. supratau tiek, persileidimai uzprogramuoti, o jeigu ir pastosiu apsigimimo tikimybe diddziule. Siulo IVF daryt tik su pries impantacine diagnostika, kas reiskia ne Lietuvoj. Pasitiktinau turkus aisku is karto, matau daro..
Pas gys eisiu kita sav, turetu suskaiciuot visas tikimybes, gal bus tokios, kad nereiks net ir IVF daryt.. gal sansu nulis, nezinau, isgasdino.. Po laparoskopijos buvau kaip ant sparnu, atrode svajone apciuopiama, viskas tuoj, jauciuosi eilini karta nusiteskus i siena, ir tokia, kad net neaisku ar ja praeit imanoma.
Bet kokiu atveju, noriu pabandyti bent karta. Ir Turkijoj. Su mintim, kad jeigu pabegs, tai gal bent liks snaiguciu.. gal per daug is karto noriu, bet LT su mazesniais sansais ir dar mazesniais sansais su snaigutem, net nebenoriu bandyt. Ne tiek daug tie keli menesiai ar net pusmetis bekeicia.
Nepykit, issiliejau. Bet jusu noriu paklaust, nepamenu, o ir anksciau temutes taip idemiai nesekdavau, gal kas nors is buvusiu turejot bedu su kariotipu ir visgi pasiseke. Gal kuri daret ta PGD?
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 04, 20:37)
Kiek teko patirti - tai po isodinimo / transfer duoda lapa EN kalba, ten viskas surasyta, arba recepta, visoms paskiria po crinone ryte ir vakare iki HCG, po to siunti jiems rezultatus pirmo ir antro HCG, tada jie sprendzia, kiek toliau Crinone deti.
Pas mane to progesterono siaip visada "pilna budavo", bet vat, kai gavau rezultatus pirmus, tai maziausia buvo kiek gyvenime kadamatavau - tai nzn, gal kai IVF, tai is viso jis kazkur susinaudoja..juk istisai crinone buvo dedamas beveik 2 sav.
Ka noriu pasakyti, anksciau apie tai negalvojau, bet dabar, tikriausiai rekomenduociau po IVF, kaip ir Rosita sako, naudoti ne idedama crinone,i leidziama Progestan i Oil, neleisti, kad pradedu "krajuoti" ir pan/ arba nueiti HCG ir gauti nedideli progesterono ats; TR jie to kazkaip nesako, na, nerekomenduoja is karto leidziamo, kodel - tikriausiai jie zino ats

Tai va, jei jau tau visada "pilna" budavo, o po HCG taip mazai, tai ka man ar kitom mergaitem sakyt, kai pas mane jo niekada "nebudavo", tiksliau labai zymiai maziau uz apatine riba visada...
Dabar vat galvoju, gal tai buvo vienas is faktoriu, kodel nesikabino mano maziukai per praeitus IVF... Pirma karta naudojau leidziama, bet tada ir maziukai mano silpni buvo, is 14 tik 2 sulauke trecios dienos. Bet per kitus du kartus lai stipruoliukai buvo, net iki blastuciu uzaugo... Gal tas leidziamas prg ir nebutu nieko pakeites, o gal ir butu... Bet db jau nesuzinosim niekada

QUOTE(Comma @ 2014 12 04, 15:46)
kai naudoji papildomai progesterona, tai tempa buna tokia kaip tavo, visus kartus kiek naudojau, tokia buvo tempa

QUOTE(-Murke- @ 2014 12 04, 19:49)
Gal kuri daret ta PGD?
sveika prisijungus, tikrai tas pusmetis greit prabegs, va ir mes laukem nuo balandzio, taupem pinigelius, nuskridom rugseji konsultacijai, tada paskyre LP, kuria atliko lapkriti ir dabar vasari planuojam jau IVF, atrodo toli, bet tas laikas greit bega

beje man atrodo Afroditei dare PGD

QUOTE(-Murke- @ 2014 12 04, 20:49)
O as turbut prasausi priimama i jusu tarpa, nes ruosiames darytis IVF Lietuvoj jau nuo rugsejo, o . Gal kuri daret ta PGD?
Sveika prisijungusi, linkiu ilgai neuzsibuti

Ne, nepamneu, kad kam butu dare PGD. Bet kokiu atveju, as jums siulyciau surasyti savo situacija, prisegti turimus tyrimu atsakymus ir nusiusti turkams

QUOTE(Atisa @ 2014 12 04, 19:01)
Sveika prisijungusi, linkiu ilgai neuzsibuti
Ne, nepamneu, kad kam butu dare PGD. Bet kokiu atveju, as jums siulyciau surasyti savo situacija, prisegti turimus tyrimu atsakymus ir nusiusti turkams
gausit daug tikslesne info su pasiulymais ir tiksliais komentarais
o gal turkai paprasys i konsultacija atvykti. Tiesiog labai siulau eiti tiesiausiu keliu 

Aciu uz palinkejimus

O taip, tikrai rasysiu, visoms trims klinikoms is karto

QUOTE(-Murke- @ 2014 12 04, 20:49)
O as turbut prasausi priimama i jusu tarpa,
Sveika prisijungusi

Mergaites, kinkos drebet pradejo... ir rankos.... ka tik issiunciau laiska Yelenai